Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

10. Günüm kasık agrısı devam karnım şiş davul gibi adet belirtileriyle aynı uyuzden pek umudum yok açıkcası
aşılama gününü sayarsak benimde 10. günüm benimde hiç belirtim ve umudum yok. kasıkta ara ara batma oluyor arada bir afedersin gaz sancısı oluyor bugünde göğüs hassasiyeti başlaı. tipik adet olacak gibi hissediyorum

Özlem ablaaa neredesin Özlem abla gittinmi doktora ne durumdasın nasılsın başladın mı bugün 2. İçin

canım belirtilere aldanmayın belirtinin çok olması gebe olduğun anlamına gelmez belirtinin hiç olmaması gebe olmadığın anlamına gelmez kişinin vücuduyla ilgili bir durum hep söyledim ben bütün belirtileri dibine kadar yaşadım yüzde yüz hamileyim dedim herseyı yaşadım ben negatif .. yengem hiçbişey hissetmiyorum kesın negatif hiçim ağrım olmucak dedi ikizlere pozitifff

Ben bütün belirtileri yaşadım göğüs şişliğim vs hepsi 13. Günde geçmeye başladı karnım falan indi 14 negatif oldu zaten 16 adet oldum

canım belirtilere aldanmayın belirtinin çok olması gebe olduğun anlamına gelmez belirtinin hiç olmaması gebe olmadığın anlamına gelmez kişinin vücuduyla ilgili bir durum hep söyledim ben bütün belirtileri dibine kadar yaşadım yüzde yüz hamileyim dedim herseyı yaşadım ben negatif .. yengem hiçbişey hissetmiyorum kesın negatif hiçim ağrım olmucak dedi ikizlere pozitif
önceki gebeliğimde öğrendğim gün bildiğin adet ağrısı yaşıyordum belirti felan hak getire 10 dakikaya bir lavaboya koşuyordum adet oluyorum diye bi öğrendim ki pozitif. gebelik için belirti aramıyorum aslında ki olacağını düşünmüyorum zaten de işte adet olacakmış hissiyatıda can sıkıyor

önceki gebeliğimde öğrendğim gün bildiğin adet ağrısı yaşıyordum belirti felan hak getire 10 dakikaya bir lavaboya koşuyordum adet oluyorum diye bi öğrendim ki pozitif. gebelik için belirti aramıyorum aslında ki olacağını düşünmüyorum zaten de işte adet olacakmış hissiyatıda can sıkıyor
test yaptınız mı hiç en azından iğne etkisi geçip gecmesi için

test yaptınız mı hiç en azından iğne etkisi geçip gecmesi için
Hiç yapmadım bugüne kadar da hiç takip etmedim iğne etkisi geçti mi geçmedi merak da etmedim açıkcası hep 14. Günü bekledim. Her yaptırılımda heyecanlanırdım gün sayardım bu defa ne bi hevesim var ne isteğim var zaten olmayacak kafasıyla işte adet olana kadar beklemeyi düşünüyorum bakalım

Hiç yapmadım bugüne kadar da hiç takip etmedim iğne etkisi geçti mi geçmedi merak da etmedim açıkcası hep 14. Günü bekledim. Her yaptırılımda heyecanlanırdım gün sayardım bu defa ne bi hevesim var ne isteğim var zaten olmayacak kafasıyla işte adet olana kadar beklemeyi düşünüyorum bakalım
Olumsuz düşünme negatifi çağarma hayırlısıysa kaderınde varsa olucak hayırlısı değilse kaderinde de yoksa olmayacak tevekkül . Adet ve gebelik aynı belirtiler olumsuz düşünme

X