Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşılama gününü sayarsak benimde 10. günüm benimde hiç belirtim ve umudum yok. kasıkta ara ara batma oluyor arada bir afedersin gaz sancısı oluyor bugünde göğüs hassasiyeti başlaı. tipik adet olacak gibi hissediyorum10. Günüm kasık agrısı devam karnım şiş davul gibi adet belirtileriyle aynı uyuzden pek umudum yok açıkcası
Sonuçlar pazartesi çıkar ancakZaten yarın doktora gidiyorsun orda öğreneceksin tut kendını ve yapma ne ümitlen ne ümitsiz ol sadece duanı et inanmaktan vazgeçme
önceki gebeliğimde öğrendğim gün bildiğin adet ağrısı yaşıyordum belirti felan hak getire 10 dakikaya bir lavaboya koşuyordum adet oluyorum diye bi öğrendim ki pozitif. gebelik için belirti aramıyorum aslında ki olacağını düşünmüyorum zaten de işte adet olacakmış hissiyatıda can sıkıyorcanım belirtilere aldanmayın belirtinin çok olması gebe olduğun anlamına gelmez belirtinin hiç olmaması gebe olmadığın anlamına gelmez kişinin vücuduyla ilgili bir durum hep söyledim ben bütün belirtileri dibine kadar yaşadım yüzde yüz hamileyim dedim herseyı yaşadım ben negatif .. yengem hiçbişey hissetmiyorum kesın negatif hiçim ağrım olmucak dedi ikizlere pozitif
Ben ilaç falan kullanmıyordum ağrım falan da yok aslında ama yarın olurum muhtemelen salgın varmış ona yakalandım ateşlendiğim için gecikir diye düşünüyorumİlaç bıraktıktan 2 gün sonra oldum ben 16. Günde
Evet Canan ablacım ben Rabbimden namazda hayırlısını istedim ondan sonra da hasta oldum demekki hayırlısı bu şekildeymisAdet oldun mu tamamen olmadıysan belki yine bir umut vardır
test yaptınız mı hiç en azından iğne etkisi geçip gecmesi içinönceki gebeliğimde öğrendğim gün bildiğin adet ağrısı yaşıyordum belirti felan hak getire 10 dakikaya bir lavaboya koşuyordum adet oluyorum diye bi öğrendim ki pozitif. gebelik için belirti aramıyorum aslında ki olacağını düşünmüyorum zaten de işte adet olacakmış hissiyatıda can sıkıyor
Hiç yapmadım bugüne kadar da hiç takip etmedim iğne etkisi geçti mi geçmedi merak da etmedim açıkcası hep 14. Günü bekledim. Her yaptırılımda heyecanlanırdım gün sayardım bu defa ne bi hevesim var ne isteğim var zaten olmayacak kafasıyla işte adet olana kadar beklemeyi düşünüyorum bakalımtest yaptınız mı hiç en azından iğne etkisi geçip gecmesi için
Yapmadım canım ben hiç testAbla sen 11. Kün evde test yaptınmı sonuç neydi
12. Günün olduysa kan ver tatlım geçmiş olsunArkadaşlarya bugun çok aşırı agrımva ozellikle sırt agrısı sizce ne yapmalıyım acile gitsemmi
Olumsuz düşünme negatifi çağarma hayırlısıysa kaderınde varsa olucak hayırlısı değilse kaderinde de yoksa olmayacak tevekkül . Adet ve gebelik aynı belirtiler olumsuz düşünmeHiç yapmadım bugüne kadar da hiç takip etmedim iğne etkisi geçti mi geçmedi merak da etmedim açıkcası hep 14. Günü bekledim. Her yaptırılımda heyecanlanırdım gün sayardım bu defa ne bi hevesim var ne isteğim var zaten olmayacak kafasıyla işte adet olana kadar beklemeyi düşünüyorum bakalım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendi sıcak tut kendiniBen ilaç falan kullanmıyordum ağrım falan da yok aslında ama yarın olurum muhtemelen salgın varmış ona yakalandım ateşlendiğim için gecikir diye düşünüyorum
11. Bugun bu sabah mıdem çok ağrıyo hafıf bulandı var haftaya adet olmazsam kan testi yapıcam12. Günün olduysa kan ver tatlım geçmiş olsun
ancak salı günü gidebilirim adet olmazsam inşallah rabbim cabalarımızı boşa çıkarmasınYarın kan verebilirsin Özge de 12. Gün hamile olduğunu öğrenmişti