Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Kızlar sizler folikasit kullanıyormusunuz kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz faydasını gören varmı

Kendim alıcam ya doktorum vermiyor erken daha diyip duruyor insanlar hamilelikten önce 3 ay kullanıyor benim doktor yok hamile kalınca içilir diyor oyuzden kendim alıcam

İş yapma derken ev süpürme vileda yapma yukarılara uzanma tabak falan koymak için ağır kaldırma yavaş hareket et lavaboya otururken bile yavaş otur kalk ağır hareket et

10. Günüm kasık agrısı devam karnım şiş davul gibi adet belirtileriyle aynı uyuzden pek umudum yok açıkcası

Testlerim var mesajlarda hep pozitif çıkmıştı kanda negatif çıktı benim bıraz ters oldu yok diye bırakıp gidiyordum sonra aklıma geliyordu gidip bakıyordum merak ediyordum ikinci çizgi oluyordu yani

İnşallah abla yarın kan testi tekrarlancak 11. Gün oluyo evde hiç test yapmadım yarın sabah yapmayı düşünüyorum

Bugün kontrolüm vardı 14. Gün negatif çıktı kan sonucum kırmızıları bekliyorum... Sonraki regl döneminde tekrar gel dedi klomen in etkisi 45 gün sürüyormuş tekrar vermedi bu regl dönemi için

Zaten yarın doktora gidiyorsun orda öğreneceksin tut kendını ve yapma ne ümitlen ne ümitsiz ol sadece duanı et inanmaktan vazgeçme

Bugün kontrolüm vardı 14. Gün negatif çıktı kan sonucum kırmızıları bekliyorum... Sonraki regl döneminde tekrar gel dedi klomen in etkisi 45 gün sürüyormuş tekrar vermedi bu regl dönemi için
Offfff🥹 hayırlısı canım benim bende aralıkta 2.aşılama Olcam bu ay dinlenecekmişim

X