Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben mfk nın fodega isimli folik asitini kullanıyorum canım önceki gebeliğimde de kullanmıştım doktorumda inceleyip onaylamıştı hattaKızlar sizler folikasit kullanıyormusunuz kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz faydasını gören varmı
içiyorumda nebilim abla inşallahBenimde öyleydi canım hiç su içmem normalde şişe şişe bitirdim o süreçte bol su iç ilaçlardan olabilir bebeğin senınle olabilir dikkat et çok su iç
Ben femibion kullanıyorumKızlar sizler folikasit kullanıyormusunuz kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz faydasını gören varmı
Canım 2 -3 günün kaldı hayırlısıyla olabildiğince sakin ol stres yapma odaklanma belirtilerine bişeyle uğraş ama iş yapma sakın dikkat et yani birkaç gün dahaBen femibion kullanıyorum
Abla sen 11. Kün evde test yaptınmı sonuç neydiİş yapma derken ev süpürme vileda yapma yukarılara uzanma tabak falan koymak için ağır kaldırma yavaş hareket et lavaboya otururken bile yavaş otur kalk ağır hareket et
Canım sen yinede kan ver adetin ne zamanSen 11.
Sen 11. Gün evde test yaptınmı sonuç neydiBiraz erken canım ama doktorun en iyisini bilir
Offfff hayırlısı canım benim bende aralıkta 2.aşılama Olcam bu ay dinlenecekmişimBugün kontrolüm vardı 14. Gün negatif çıktı kan sonucum kırmızıları bekliyorum... Sonraki regl döneminde tekrar gel dedi klomen in etkisi 45 gün sürüyormuş tekrar vermedi bu regl dönemi için