Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Çok erken tahlil yaptırıyor senın doktorun da normalde 12-14 15. Gün diyorlar zaten iğne etkisi okadar sürüyor ne öğrenecek 8-9 günde

Evet bende buna şaşırıyorum ama ilk günden beri hep agrım var şimdi bile adet olacakmışım gibi 11. Tekrar kan testi ve muayene istedi

Ben mikroçipli oldum bu 2.aşilamamdi benim tutmadı ilki normaldi şimdi eşim tahlil verecek bende pcos var onda sayı yönünden az

Ada bir kere daha denesene belki 3. De olur olmazsa tüp bebek denersin tabi sen bilirsin de yaşında küçük belki bir kere daha denersen olur gibi bilemedim ki inşallah şifanı bulursun

En azından bak tüp bebek şansın da var buna da şükrediyoruz ne isteyen bekleyen tüp bebekle bile olmaz boşuna denemeyın denilen hastalar var herseye şükretmeliyiz hep olumlu düşün canım rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bi bakarsın ikizin olur hiç belli olmaz üzme kendini tamam mı

En azından bak tüp bebek şansın da var buna da şükrediyoruz ne isteyen bekleyen tüp bebekle bile olmaz boşuna denemeyın denilen hastalar var herseye şükretmeliyiz hep olumlu düşün canım rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bi bakarsın ikizin olur hiç belli olmaz üzme kendini tamam mı
Uzmuyorum abla ben sadece biraz fazla uğraştım iki taraflı olunca onun için uğraşmayalim diyoruz tıp fakültesi olduğu için doktor 9 bin istedi ilaçlar da ortalama 30 civarı özel hastanede aşılama fiyatı onun için tüp bebeğe geçelim diyoruz

Tabiki sen daha iyisini bilirsin hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlünüzdekini hayırlı kılıp nasip etsin 🤲🏻

Arkadaş birşey sorucam iki gündür sabah uyandıgımda agzım kupkuru oluyo sizce sebebi nedir ilk defa böyle bir şey oldu

Benimde öyleydi canım hiç su içmem normalde şişe şişe bitirdim o süreçte bol su iç ilaçlardan olabilir bebeğin senınle olabilir dikkat et çok su iç

X