Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetKan verdiğin gün muayene de oldun mu
Eşinin değerleri kaçtıKizlar asilamamin 12. Gunu 10. Gunu test yaptim cikmadi varmidir yokmudur mikrocip yarin yapcam yne
Muayene edince ne dedi doktor benim yumurtanın çatladığını soyledi sadeceBende muayene oldum tutmadı şimdi eşim tektardan tahlil verecek değerlendirilecek ondan sonra tüp bebeğe baslicaz
Kaçınçı günde muayene oldunBende muayene oldum tutmadı şimdi eşim tektardan tahlil verecek değerlendirilecek ondan sonra tüp bebeğe baslicaz
Uzmuyorum abla ben sadece biraz fazla uğraştım iki taraflı olunca onun için uğraşmayalim diyoruz tıp fakültesi olduğu için doktor 9 bin istedi ilaçlar da ortalama 30 civarı özel hastanede aşılama fiyatı onun için tüp bebeğe geçelim diyoruzEn azından bak tüp bebek şansın da var buna da şükrediyoruz ne isteyen bekleyen tüp bebekle bile olmaz boşuna denemeyın denilen hastalar var herseye şükretmeliyiz hep olumlu düşün canım rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bi bakarsın ikizin olur hiç belli olmaz üzme kendini tamam mı