- 23 Temmuz 2024
- 719
- 426
- 22
Belirtiler halada fazla yok aslında ama 5. günden itibaren mide yanması kasıklarda saplanma oyulma gibi ağrı adetin ilk günü çok sancım olur ama öncesinde olmazdı 4 gün boyunca ve hala devam eden adet günü sancılarım var göğüste şişkinlik mavi damarlar oldu bide dudaklarim çatladıAmin canım amin çok sevindim senin adınaRabbim isteyen herkese nasip eder inşallah belirtilerini bana da açıklar mısın nasıl başladı ne zaman başladı
Ben varım canım ama kan değerim düşük çıktığı için korkuyorum yarın kendi doktoruma gidecem inşallah sağlıklı artış olur
Bende aşılamanın 2. Günu göğüs ağrısı başladı üzüldüm ondan dolayı genelde regl olacağım zaman yumurtlama sonrası göğüs agrisi olurdu bende sonra geçer şuanda da aynısını yaşıyorumBelirtiler halada fazla yok aslında ama 5. günden itibaren mide yanması kasıklarda saplanma oyulma gibi ağrı adetin ilk günü çok sancım olur ama öncesinde olmazdı 4 gün boyunca ve hala devam eden adet günü sancılarım var göğüste şişkinlik mavi damarlar oldu bide dudaklarim çatladı
İnşallah sizinde gebelik belirtisidir ama çok fazla belirti aramayın herkeste farklı oluyor ve kullandığımız ilaçlar zaten hamilelik hormonu içerdiği için belirti yapabiliyor Rabbim sonunu güzel eylesin inşallah hayırlı sonuçlar alırsınBende aşılamanın 2. Günu göğüs ağrısı başladı üzüldüm ondan dolayı genelde regl olacağım zaman yumurtlama sonrası göğüs agrisi olurdu bende sonra geçer şuanda da aynısını yaşıyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canımİnşallah sizinde gebelik belirtisidir ama çok fazla belirti aramayın herkeste farklı oluyor ve kullandığımız ilaçlar zaten hamilelik hormonu içerdiği için belirti yapabiliyor Rabbim sonunu güzel eylesin inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
48 canım doktor düşük kendi doktoruna git dedi yarın doktoruma baktıracam inşallah sağlıkla yükselir önceden bı kaybım var ilk aşılamadan yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum onda da düşüktü değerlerÇok teşekkür ederim Allah razı olsun canımkaç şimdi senin değerin
Seninledir inşallah canım kötü düşünme içini ferah tut hep48 canım doktor düşük kendi doktoruna git dedi yarın doktoruma baktıracam inşallah sağlıkla yükselir önceden bı kaybım var ilk aşılamadan yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum onda da düşüktü değerler
İnşallah canım biraz burda konuşmak iyi geldi inşallah yarın hayırlı sonuçlar sağlıklı artışlar alip sizle paylaşırım inşallah hepimiz birbirimize güzel hayırlı haberler veririzSeninledir inşallah canım kötü düşünme içini ferah tut hep
Amin canım inan bana da iyi geliyorİnşallah canım biraz burda konuşmak iyi geldi inşallah yarın hayırlı sonuçlar sağlıklı artışlar alip sizle paylaşırım inşallah hepimiz birbirimize güzel hayırlı haberler veririz
Ne yaptınİnşallah canım biraz burda konuşmak iyi geldi inşallah yarın hayırlı sonuçlar sağlıklı artışlar alip sizle paylaşırım inşallah hepimiz birbirimize güzel hayırlı haberler veririz
Canım inşaallah değeri artarak yükselir bebişin sana sımsıkı tutunur kaçıncı gün kan vermiştinİnşallah canım biraz burda konuşmak iyi geldi inşallah yarın hayırlı sonuçlar sağlıklı artışlar alip sizle paylaşırım inşallah hepimiz birbirimize güzel hayırlı haberler veririz
Çıkar ama düşük değer olabilir canım benimde 12.gun 48 çıktı bugün 143 olmuştu çok şükür salı tekrar vermem gerekiyor hayırlısıyla sağlıkla ilerler inşallahBende 12. Gün direk kan vermeyi düşünüyorum çıkarmı sizce erkenmi yoksa
Yaa ne güzel artmış şükür inşaallah keseyi görür kalp atışlarınıda dinlediğin günleri yazarsın . Nasıl geçirdin aşılama sonrası günlerini herhangi bir belirtin oldumuÇıkar ama düşük değer olabilir canım benimde 12.gun 48 çıktı bugün 143 olmuştu çok şükür salı tekrar vermem gerekiyor hayırlısıyla sağlıkla ilerler inşallah
İnşallah canım Allah razı olsun.Yaa ne güzel artmış şükür inşaallah keseyi görür kalp atışlarınıda dinlediğin günleri yazarsın . Nasıl geçirdin aşılama sonrası günlerini herhangi bir belirtin oldumu
Amin canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınİnşallah canım Allah razı olsun.
Herhangi belirti hissetmedim özel olarak adet öncesi ağrılar belirtiler ek olarak mide yanması ve gaz oldu göğüslerimde damarlanma oldu. Aşılama sonrası sürekli yattım hâlâ da yatıyorum hiçbir iş yapmadim sadece bulaşık yıkadım yemek yaptım bol su içtim kuruyemiş tükettim aşılamaya başlarken de çörekotu kürü ile süt incir kaynatıp yedim bide aşılamam iğneli oldu gonalf ile ilkin direnç gösterdi yumurtam doz artırdıktan sonra 1 tane büyüdü çok şükür öyle pozitifi gördükRabbim dileyen isteyen kalbinden geçen herkese tez vakitte nasip etsin kucağına alsın inşallah bende kucağıma alırım
2 denemem simdide kasik agrim ve regal oldum galiba 11 gunu asilamam olali bende uzgunum bel kasik agri var daha gunum degil acaba erken regal olabilirmi yasayan varmi simdi fitil koydum yatiyorumMerhaba kızlar, 1 hafta içinde ikinci aşılamamı olucam… sadece femara kullanıyorum yine, yumurta takibi yapılıyor. Cuma günü kontrolüm var. İkinci aşılama için çok umutluyum, bu seferde tutmazsa bundan sonraki aşılamalarda ne yaparım nasıl hissederim hic bilmiyorumSabirli olmak gerekiyor ama bizimki sebepsiz infertilite, olmaması için cok büyük bir engelimiz yok. Neyse… bu ay aşılama olanlar var mi aranızda? Varsa kaçıncı denemeniz olacak?
Kanamamı geliyor canım2 denemem simdide kasik agrim ve regal oldum galiba 11 gunu asilamam olali bende uzgunum bel kasik agri var daha gunum degil acaba erken regal olabilirmi yasayan varmi simdi fitil koydum yatiyorum
Aksam kasik agrim vardi ve lekelenme oldu ve gun asiri iliski dedi doktor ama iliskiden sonra kip kirmizi kan geldi simdi kasik agrim var ama koyu leke degil ama daha gelecekse bilmiyorum cok uzgunumKanamamı geliyor canım
Say bacagima da kirap gibi giriyor duzenli olmam ama catlatma iynesinden olabilirmi bilmiyorumKanamamı geliyor canım