- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 35
Daha erken diye dusunuyorum ama bende 10 ve 12. Günü yapmistim cikmamisti zaten kanda negatif cikti ama iste oyle mucizeler var ki dilerim seni bulurBenim Aşılamanın 10.günü ve sabah test yaptm negatifumudumu şimdiden kestim ben
Teşekkür ederim yine ümitli olmak istiyorum ama sonrasinda hayal kırıklığı beni uzun süre etkiliyor. Olmayacağını düşünmek en iyisi. İnşallah hepimize bir gün o mucize görünür . İlk çocuğumda 3.asilama ile olmustu. Ben o süreçlerdeyken de bu hisleri yaşadım zaten. Tarih tekerrür ediyor gibi geliyorDaha erken diye dusunuyorum ama bende 10 ve 12. Günü yapmistim cikmamisti zaten kanda negatif cikti ama iste oyle mucizeler var ki dilerim seni bulurben bu ay ellendim
Üzülme canım nasibinin zamanı var demekki Rabbim tez vakitte sevindirsin inşallahBen kan verdim ama négatiftesti bekleyen sizlere guzel haberler vermenizi dilerim
Yok canim üzülmedim inan uzun sûre bekleyince bosvermislik hissi aliyor uzuntunun yeriniÜzülme canım nasibinin zamanı var demekki Rabbim tez vakitte sevindirsin inşallah
Dilerim guzel haberlere gebedirTeşekkür ederim yine ümitli olmak istiyorum ama sonrasinda hayal kırıklığı beni uzun süre etkiliyor. Olmayacağını düşünmek en iyisi. İnşallah hepimize bir gün o mucize görünür . İlk çocuğumda 3.asilama ile olmustu. Ben o süreçlerdeyken de bu hisleri yaşadım zaten. Tarih tekerrür ediyor gibi geliyor
İğneden değil de aşılamadan itibaren saymalisin. Progestan çok etkisi olan bir ilac. Ben doktorumla konuşup birakmistm etkilerinden dolayı. Hem bedenen hem psikolojik olarak çok zorluyor insanı. Hayırlı olsun aşılaman bu arada.Merhaba, ben de geçen hafta çarşamba günü aşılama oldum, 1gün önce de çatlatma iğnemi oldum.24 saat sonra yapıldı yani.Bugün kaçıncı güni sayıcam, bir de bu fitil progestan çok uyku hali, duygu değişiklikleri yapıyor mu, okulda derste esnemeler geliyor bana
Teşekkür ederim, diğer topikte de sen cvplamışsın beni.valla dünkü nöbetimde belim kopucak sandım, ne progestanmş bi de fitil kullanmama rağmen böyle.Baş ağrısını sancısını saymıyorum bile, ilk aşılamada böyleyse bunun 2.sini ,tüp bebeği falan alınan hormonları düşünemiyorum.İğneden değil de aşılamadan itibaren saymalisin. Progestan çok etkisi olan bir ilac. Ben doktorumla konuşup birakmistm etkilerinden dolayı. Hem bedenen hem psikolojik olarak çok zorluyor insanı. Hayırlı olsun aşılaman bu arada.
Evet maalesef tüm hormonları etkiliyor bu igneler ilaçlar. Umarım ikinciye gerek kalmaz.Teşekkür ederim, diğer topikte de sen cvplamışsın beni.valla dünkü nöbetimde belim kopucak sandım, ne progestanmş bi de fitil kullanmama rağmen böyle.Baş ağrısını sancısını saymıyorum bile, ilk aşılamada böyleyse bunun 2.sini ,tüp bebeği falan alınan hormonları düşünemiyorum.
İnşallah bakalım şimdi 8.gündeyim sanırım pazartesi, salı test yapabilirimEvet maalesef tüm hormonları etkiliyor bu igneler ilaçlar. Umarım ikinciye gerek kalmaz.
Lütfen erkenden yapma çıkmayınca arafta kaliyorsun acabalarla dolu oluyor kafan ve strese dönüşüyor. En iyisi 13 ya da 14.gun test yapİnşallah bakalım şimdi 8.gündeyim sanırım pazartesi, salı test yapabilirim
Ben varım canım ama kan değerim düşük çıktığı için korkuyorum yarın kendi doktoruma gidecem inşallah sağlıklı artış olurSelam kızlar bende ayın 12 si cumartesi günü aşılama oldum tazeyim anlayacağınız var mı pozitif gören vizede umut olsun
Amin canım amin çok sevindim senin adınaBen varım canım ama kan değerim düşük çıktığı için korkuyorum yarın kendi doktoruma gidecem inşallah sağlıklı artış olur