Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende geçen aşılamamda 9.gün kan verdim 0.9 du. Bu aşılamada testte hafif çizgi görünce acaba mı dedim ama sonra adet ağrılarım aklıma geliyor ümidim kırılıyorTest yaptım iki günde bir iğne etkisini takip ediyordum 8. Gün benim iğne etkim bitti çünkü ovitrelle bende 8 gün kalıyor bende bir önceki ovıtrekle kullanımımda 8. Gün etkisi bitti 9. Gün adet oldum ben
Olmaa Allahın izniyle emeklerimizin karşılığını alıcazTabi adet olmazsam haftasonu yada pazartesi sabahı adet olmazsam adetle uyanmazsam vericem yani .
Artık dediğin gibi hastanede çalışıyorum kan vermemek için kendimi zor tuttumBazılarının geç döllenme falan oluyor oyuzden adet olana kadar yolu var
Canım ben 6. Gün yaptım silik çıktı muhtemelen iğnenin etkisiydi benim kasık ağrılarım vardı daha da var öğreneceğimden iki gün önce kuru bulantım baş dönmem olduCanım şeninde hayırlı uğurlu olsun sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. 8 gün nasıl belirtilerin vardı test yaptın mı o zamanlar
Aminn inşallah canımm benimAllah bizlerede isteyen herkese de nasip etsin
Ayyy inşallah güzel haberler alırsın ben de görüyoum
Offf aynı benimde kasıklarım çok ağrıyor yarın adet günüm aslında bugündü ay 31 çekiyor ama olmadım ama kasiklarim belim çok ağrıyorBenim çok karnım ağrıyor adet sancısı gibi okadar çok dua ediyorum ama korkuyorum daha hevesleniyorum adet diye düşünüyorum ben kızlarr belirtilerinize aldanmayın ne olduğu yada olacağı son dakikaya kadar belli olmuyor test yapıp umutlanmayın kendinizi üzmeyin yada umutlanmayın künfe yekün rabbim ol derse olur ne kadar istesekte rabbimin dediği olur ben umudumu kaybettim ama siz kaybetmeyin sadece inanın olumlu düşünün hersey olacağına varır hepiniz izin iyi dileklerde bulunuyorum İnşallah hepiniz hayallerinize ulaşırsınız inşallah bu yolda bizim gibi isteyen dileyen bekleyen çok kadın var.. Bekleyeni bekletme yarabbim Hepinizi çok sevdim hepiniz iyiki varsınız
İnşallah pskolojik yada stres değildir de bebek yerleşmesidirKuru kuru midem bulanıyor gibi ama psikolojik