- 26 Haziran 2024
- 394
- 28
- 25
Bilemiyorum versemmi vermesem ilkinde sürekli test yapmıştım bunda daha bugün yaptımHerkeste belirti başka tabiki ama ben kendi deneyimimden bahsettim. 12 gün kan veren bir arkadaş pozitif haberi verdi. İnşallah senden de alırız.
Bilemiyorum kafam çok karışık çok doluCanım ben 3 gebelik geçirdim gerçi kalbi durdu ama hepsinde bendeki ilk belirti sık idrara çıkmak oldu. İnşallahdualarım hepinize. Bende stresten uyuyamıyorum
Peki kaşıntı gibi birşey olmuş muyduCanım ben 3 gebelik geçirdim gerçi kalbi durdu ama hepsinde bendeki ilk belirti sık idrara çıkmak oldu. İnşallahdualarım hepinize. Bende stresten uyuyamıyorum
Ben 39 yaşındayım 36 yaşımda evlendim ve tüp bebek merkezinde yumurta toplama işlemi yaptım. Bu ay transfer yapmak istiyorum diye doktorum ile görüştüm tamam dedi 10 yumurtam vardı 7 günün sonunda 3 taneye düştü. Bebek kayıpları olduğu için özel genetik test yapalım dedi garanti olsun bizde tamam dedik. Sonra elimde kalan 3 tane emrioların genetikleri bozuk raporu çıktı kocaman bir dibe çöküş yaşadım. Hiç devlet hastanesine gitmedim ilk defa gittim o da hemen aşılama dedi ve başladık. Tüp bebek maliyetli eğer öyle bir düşüncen olursa tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmanı öneririm.Benimki nu ikinci birinci normal oldu bunu ciple yaptık olmazsa tüp bebek olacak eşimin sperminde de azlık ve haraketdede yavaşlık vardı
Kaşıntı olmadı acaba enfeksiyon mu kaptın aşılama sonrası?Peki kaşıntı gibi birşey olmuş muydu
Aklıma herşey geliyor kaşıntı yokta şimdi hafif kaşıntı oldu yanma gibi ben 12 gündür gece gündüz kavramını unuttum sürekli lavaboya çıktım sürekli tutamadimKaşıntı olmadı acaba enfeksiyon mu kaptın aşılama sonrası?
Küçüksün daha merak etme olur. Ben 40 olacak 7 ay sonra aşılama yapılınca bana %1 şansın var dedi doktor yaşımdan dolayı ben o %1 lik orana tutunuyorum. O yüzden morelini bozma.Bende 25 yaşına girdim 3 yıl önce evlendik iki günden bu yana hep istedim hiç korunmadim
İnşallah olumlu sonuç alırsın Rabbimin hazinesi genişKüçüksün daha merak etme olur. Ben 40 olacak 7 ay sonra aşılama yapılınca bana %1 şansın var dedi doktor yaşımdan dolayı ben o %1 lik orana tutunuyorum. O yüzden morelini bozma.
Sana umut olsun diye yazdım. Gençsin daha olumsuz düşüncelerini yönetmeyi öğrenmelisin.İnşallah olumlu sonuç alırsın Rabbimin hazinesi geniş
Memleketimiz neresiSana umut olsun diye yazdım. Gençsin daha olumsuz düşüncelerini yönetmeyi öğrenmelisin.
Kitap tavsiyesi bilinçaltının gücü yarın git al oku kafan dağılır. Yada hobi edin iyi geliryor
ŞırnaklıyımMemleketimiz neresi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun deneyeceğim aSana umut olsun diye yazdım. Gençsin daha olumsuz düşüncelerini yönetmeyi öğrenmelisin.
Kitap tavsiyesi bilinçaltının gücü yarın git al oku kafan dağılır. Yada hobi edin iyi geliryor