Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

sabah alcam erken gebelik testi evdeki test hep bundan ama bunuda internetten erken gebelik testi diye almıştım eczaneden alırım sabah

sabah alcam erken gebelik testi evdeki test hep bundan ama bunuda internetten erken gebelik testi diye almıştım eczaneden alırım sabah
Heyecanlandım benimde bilmediğim bir döngü var vücudumda lavabom varmış gibi sabaha kadar hiç tatmadım sürekli o his geldi uyuyamadım arada bir bel ağrısı

Günaydın kızlar bende 21. Ekimde aşılama yaptırdım ve bugün adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor herhalde tutmadı

Pamuk kaşık ağrısı normal canım merak etme içini ferah tut benımde ağrıyor belim de ağrıyor ayan ağrımıyor mide bulantısıyla uyandım göğüslerim çok açıyor gece uyandım hep korkma yani normal olumsuz düşünme

Hergün aynı belirtiler olmuyor Birgün hiçbişey hissetmiyorsun birgün tam tersi akşam a kadar bişey hıssetmşyprsun gece hissediyorsun biraz kişinin vücuduyla ilgili

Kızlar kasık ağrılarınızı kötüye yormayın bence benim hala daha âdet olacakmışım gibi ağrılarım var hatta bugün kahverengi leke geldi muhtemelen yerleşme kanaması. İyi düşünün iyi olsun inşallah bebişten dolayı kasıklarınız ağrıyordur

Hergün aynı belirtiler olmuyor Birgün hiçbişey hissetmiyorsun birgün tam tersi akşam a kadar bişey hıssetmşyprsun gece hissediyorsun biraz kişinin vücuduyla ilgili
Kuzummm seni merak ettim yaa ne yaptın bidaha verdin mi test istersen direk kan ver sağlık ocağında muhtemelen var gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…