Bende bilemiyorum ne oluyor ne bekliyor bugün görümcem doğum yaptı o bebeği kucağıma alıp sevdim içim gitti melek resmen Rabbim bizede nasip etsin inşallahGerçekten hayırlısını diliyorum artık var mı yok mu bu belirtiler adet mi geliyor yoksa bebek mi geliyor ne oluyor çok merak içindeyim sabır sabır da sabredemiyorum sanki ya
İlk aşılamaydı.Sizin kaçıncı asilams
Benimde ilk negatifti bu ikinci mikroçiple yaptı olmazsa tüp Bebekİlk aşılamaydı.
Yumurtanın gelişimi nasıldı eşinin tahlilleri falanİlk aşılamaydı.
Ben 1 ay ara verip sonra tüp bebek denemesi yapacağım. Ben elendim bu ay ama siz umarım hepiniz pozitifleri görürsünüzBenimde ilk negatifti bu ikinci mikroçiple yaptı olmazsa tüp Bebek
İkinci aşılama denesene canım bir kez dahaBen 1 ay ara verip sonra tüp bebek denemesi yapacağım. Ben elendim bu ay ama siz umarım hepiniz pozitifleri görürsünüz
Aşılama çok düşük geliyor bana başarı oranı tüp bebek en garantisi direkt çözüm gibiİkinci aşılama denesene canım bir kez daha
Sıkıntı nedir canım neden düşükAşılama çok düşük geliyor bana başarı oranı tüp bebek en garantisi direkt çözüm gibi
Mahsallah Allah analı babalı büyütsün inşallah bizimde olurBende bilemiyorum ne oluyor ne bekliyor bugün görümcem doğum yaptı o bebeği kucağıma alıp sevdim içim gitti melek resmen Rabbim bizede nasip etsin inşallah
Kader Regl oldun mu ki senAşılama çok düşük geliyor bana başarı oranı tüp bebek en garantisi direkt çözüm gibi
Aşılama da başarı oranı en fazla %15-20Sıkıntı nedir canım neden düşük
Evet kan verdim lavaboya gittim bi baktım ki adet olmuşumKader Regl oldun mu ki sen
Yok senin açından sıkıntı ney dedim canım ( tembel mi yumurtaların) eşinde varmı tedavi durumuAşılama da başarı oranı en fazla %15-20
10 kadından sadece 2 si gebe kalabiliyor.
Tüp bebek daha meşhakatli ama %65-70 başarı oranı var
Yaaaa geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş Allah büyüktür biraz toparlanır senin için doğrusu neyse onu yaparsın hakkında hayırlısı olur inşallahEvet kan verdim lavaboya gittim bi baktım ki adet olmuşum
Canan nasıl hissediyorsun kendiniYaaaa geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş Allah büyüktür biraz toparlanır senin için doğrusu neyse onu yaparsın hakkında hayırlısı olur inşallah