- 26 Haziran 2024
- 394
- 28
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecanlandım benimde bilmediğim bir döngü var vücudumda lavabom varmış gibi sabaha kadar hiç tatmadım sürekli o his geldi uyuyamadım arada bir bel ağrısısabah alcam erken gebelik testi evdeki test hep bundan ama bunuda internetten erken gebelik testi diye almıştım eczaneden alırım sabah
Kaçıncı gündesinGünaydın kızlar bende 21. Ekimde aşılama yaptırdım ve bugün adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor herhalde tutmadı
Yaptın mı testHergün aynı belirtiler olmuyor Birgün hiçbişey hissetmiyorsun birgün tam tersi akşam a kadar bişey hıssetmşyprsun gece hissediyorsun biraz kişinin vücuduyla ilgili
Çok silik bişey gördüm sanki. Yaa canım ben dün testi aldım ama inanın yapmaya fırsatım olmadı bugünde işe geldim akşam eve gidince ilk işim testi yapıp atmak olacak valla kusura bakmayın kızlar
Kuzum sanki var gibi istersen bi kan da ver
Kuzummm seni merak ettim yaa ne yaptın bidaha verdin mi test istersen direk kan ver sağlık ocağında muhtemelen var gibi duruyorHergün aynı belirtiler olmuyor Birgün hiçbişey hissetmiyorsun birgün tam tersi akşam a kadar bişey hıssetmşyprsun gece hissediyorsun biraz kişinin vücuduyla ilgili
Esin ne tedavisi görüyor biz gttik sigara icmesin dedilerBen bir daha yapmayı düşünmüyordum eşiniz tedavi görüyor muydu sizin Benim eşimde tedavi görüyor da sperm sayısı için
Sayı ve haraket için iğne ve ardmed kullanıyorEsin ne tedavisi görüyor biz gttik sigara icmesin dediler
Benim eşime de aynısını dedi günde en fazla 5 adetEsin ne tedavisi görüyor biz gttik sigara icmesin dediler