Bende çok az bir bel çok az da karın yada kasik ama psikolojik mi onunda bilemiyorum ki şaştım kaldımBalon gibi söndüm
Ben bugün erken gebelik testi yaptım ama 12. Gün kan vermeyi düşünüyorum12. Gün testi yapacaktın abla sen bugün yaptın mı unuttunmu
Bakanlık onayını kontrol etmeden ve doktor onayı olmadan kullanmayın yine de.Kızlar şu doktoru ve ilaçlarını bi araştırın
Bende tutmazsa ilaçları denerim sizinle de paylaşmak istedim. Hatta Mompedia uygulamasında konu açmış kullananlar yorum yapıyor.Tutmazsa ben bakıyım buna dermanın nerde olduğunu rabbim bilir sonucta
İlaçların üretimini yapan doktor zatenBakanlık onayını kontrol etmeden ve doktor onayı olmadan kullanmayın yine de.
Canım ben 3 gebelik geçirdim gerçi kalbi durdu ama hepsinde bendeki ilk belirti sık idrara çıkmak oldu. İnşallahGece saat 3 ve ben lavaboya gitmekten tutamıyorum resmen ve belim de batıyor
A adaselinkara senin aşılamadan sonra kaçıncı gününGece saat 3 ve ben lavaboya gitmekten tutamıyorum resmen ve belim de batıyor
Bugün 11.günA adaselinkara senin aşılamadan sonra kaçıncı günün
Aklımda pozitiflik hiç yoktu ama belkide diyebilirmiyim diyorumBugün 11.gün
İnşallah tutmuştur biraz daha bekleBugün 11.gün
Herkeste belirti başka tabiki ama ben kendi deneyimimden bahsettim. 12 gün kan veren bir arkadaş pozitif haberi verdi. İnşallah senden de alırız.Aklımda pozitiflik hiç yoktu ama belkide diyebilirmiyim diyorum