Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

İnşallah emeklerinin karşılığını şimdi alıcaksın Allahın ıznıyle iyi düşün rabbim sağlıkla ilerletsin sağlıkla kucağına al inşallah mahsallah

Folik asit doktor gebe kalınca kullanacaksın ama duphastonu 3 ay daha kullanmaya devam edeceksin bırakmak yok onu gebeliğin belli olana kadar negatif olursa bırak pozitifse devam

Canım herkesin belirtisi aynı değil dediğim gibi benim ilk 4 gün çok ağrılı sancılıydı 5-6 belirti sıfırdı 7-8 kasıkbel ağırısı 9-10 bel ağrısı baş ağrısı göğüslerde şişkinlik sık idrar

Ben bu kadar belirtiyle negatif bekliyorum adet olucak gibi hissediyorum kendimi . Yengem senin gibiydi ne ağrı ne sancı hiç bir gün yaşamadı 11 ve 12 gününde kasık ağrısı yaşadı çok az ve ikizlere hamile herkesin aynı olmuyor

Evet evet tutunması için aynı ilaç
Anladım canım
Folik asit doktor gebe kalınca kullanacaksın ama duphastonu 3 ay daha kullanmaya devam edeceksin bırakmak yok onu gebeliğin belli olana kadar negatif olursa bırak pozitifse devam
aslında folik asiti gebe kalmayı planlamadan 3 ay önce başlanması gerekiyor diye biliyorum ben neredeyse 6 aydır kullanıyorum folik asit gebeliğe hazırlıyor çünkü

Bende bu belirtileri yaşamak istemiyorum bana kalsa keşke belirti gibi olmasa çünkü gebelik değil adet geliyor gibi hissediyorum

Anladım canım

aslında folik asiti gebe kalmayı planlamadan 3 ay önce başlanması gerekiyor diye biliyorum ben neredeyse 6 aydır kullanıyorum folik asit gebeliğe hazırlıyor çünkü
Ben onu sordum vermedi gebe kalınca kullanacaksın onu gerek yok demişti bende hiç almadım eğer tutmazsa folik asit alcam ben yinede

Ben onu sordum vermedi gebe kalınca kullanacaksın onu gerek yok demişti bende hiç almadım eğer tutmazsa folik asit alcam ben yinede
Tabi mutlaka kullanın folik asit gebe kalmaya çok faydası oluyor ben size kullandığımın resmini atayım bana prof bi doktor vermişti bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…