Hakkınızda hayırlısı olsun olumsuz düşünme vardır Rabbimin bildiği inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBenim olumsuz kızlar kanda da değer 0 çıktı bundan sonra tekrar aşılama yaptıracağımı da sanmıyorum
Çok teşekkür ediyorum canım darısı sizin başınıza inşallah hep dualarımdasınızAyyyy çok sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah gözün aydın hayırlı olsun canım
Alacağım eczaneden eve geçince yapıp atacağım canımEvet test yapıp paylaşır mısın 12. Günde belli oluyormu çizgi silikte olsa bi baksak merak ediyorumda ben eğer varsa test elinde
Hayır canım bugün ilk verdimTebrik ederim. Daha önce hiç kan vermiş miydiniz? 10. Veya 11. Gün?
Bildiğim kadarıyla sizin gününüz var daha önce kanda belli oluyor o yüzden çok dikkate almayın benceBende dayanamayıp erken gebelik testi yaptım Negatif
Tam emin değilim ama gölge gibi bir çizgi var sanki orda dikkatli baktınız mı ?Bende dayanamayıp erken gebelik testi yaptım Negatif
Bende 24 ü aşılama yaptırdım . Hiç belirtiniz falan varmı ? Bende hiç olmadı bazı yazılarda iğne etkisiyle yalancı belirtiler falan oluyormuş diye okudum ama o bile yok . Heralde tutmadı diyorum artık .Herkese merhaba yazılanları takip ediyorum umarım isteyen herkesin sonuçları olumlu çıkar hepiniz için dua ediyorum çok heyecanlı bir bekleyişben de 22 ekim otrivelle iğesi 24 ekimde de aşılama yaptırdım bugün iğne etikisi devam ediyormu diye test yaptım silik pozitif çıktı acaba sizin iğne etkisi ne zaman testte silindi merak ediyorum 2 günde bir test yapmaya devam edeceğim
Ay bende göz sorunu var mesajını görünce ikiye ayırdım testi valla dikkatli bakınca silik bir şekilde var ama bilemedimTam emin değilim ama gölge gibi bir çizgi var sanki orda dikkatli baktınız mı ?
Canım herkesin bünyesine vücuduna göre değişiyor belirti aramakla yıpratma kendini akışına bırak hayırlısı olsun hakkında inşallahBende 24 ü aşılama yaptırdım . Hiç belirtiniz falan varmı ? Bende hiç olmadı bazı yazılarda iğne etkisiyle yalancı belirtiler falan oluyormuş diye okudum ama o bile yok . Heralde tutmadı diyorum artık .
Arkadaş 12. Gün mü kan testi verdi 144 çıkmış bizde 12 gün kan verelim mi?Canım iğne etkisi devam ediyordur yarın komple silinir 12. Gün belli olabilir senin daha var zaten günümüze azcık daha sabır
Ben gölge görüyorum halaAy bende göz sorunu var mesajını görünce ikiye ayırdım testi valla dikkatli bakınca silik bir şekilde var ama bilemedim