Aşılamayı da sayıyorum ben 10. Gün aşılama saymazsak 9 benim çok erken etkisini kaybetmiş yine
Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun ama hiç bişey olmayınca insan olumsuz düşünüyorCanım herkesin bünyesine vücuduna göre değişiyor belirti aramakla yıpratma kendini akışına bırak hayırlısı olsun hakkında inşallah
Benimki çağırmadı haberleşelim dedi test yapıp haber vermemi istedi sanırımBen burda okumuştum bazılarını 10. Gün çağardığını rahim duvarını kontrol ediyormuş kalınlığını vs oyuzden çğardığını yazmışlardı okadar çok araştırıyorum ki her sayfadan bir bilgi alıyorum doktor olucam galiba
Daha çok erken kan vermeyi bekleyin benceAşılama hariç 9 . Günüm
Açıkcası banada biraz fazla geldi canım bakalım doktor ne diyecekO değil de 144 bana biraz fazla geldi çoğul gebelik olabilir mi acaba diye düşünüyorum ben okuyorum 50 falan yazıyorlar dı herkesin farklı oluyor demekki gerçekten
Yaaa gerçekten mi
Hepimizin hakkında hayırlısı inşallahBende ikiz düşündüm valla görünce
İkiz olsun ne güzel işteAçıkcası banada biraz fazla geldi canım bakalım doktor ne diyecek
Allahım sağlıklı sıhhatli ce isteyen herkese gönlündekini nasip etsin inşallah. Rabbim büyük kızlar ben çok şey yaşadım iki tane yavrumu gömdüm birisi ufaktı ama diğerini karnımda hissettim sütümü verdim 15 günde olsa yaşadı. Her anda hep Rabbime sığındım veren de o alan o verdiğinde de vardır bi hayır vermediğinde de o yüzden her zaman Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip eylesin inşallahİkiz olsun ne güzel işte