Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Zaten ovitrelle etkisi hemen kayboluyor bende en fazla 7 gün duruyor geçen sefer de öyle oldu adet olmuştum şimdi bişey yok daha inşallah olmam olmayız

Sağlıklı bir şekilde alsın kucağına. Valla ilk defa yaptım o yüzden etkisi mi geçti yavaş yavaş bebişmi sinyal veriyor anlamadım

Canım herkesin bünyesine vücuduna göre değişiyor belirti aramakla yıpratma kendini akışına bırak hayırlısı olsun hakkında inşallah 🙏
Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun ama hiç bişey olmayınca insan olumsuz düşünüyor 🫠 benim doktorum 10 gün sonra haberleşelim dedi siiznki 15 falan demiş galba neden öyle dedi bana şaşırdım şimdi genelde 15 demiş doktorlar

Bende hala regl ağrısı var normalde olsam azda olsa lavaboda sinyalleri olurdu gerçi hafta 4 günüm var umudumuzu kaybetmek yok 😉

Bende de regl belirtileri var benimde 4 gün var belim çok ağrıyor başım çok ağrıyor Allah büyük inşallah olmayız

Ben burda okumuştum bazılarını 10. Gün çağardığını rahim duvarını kontrol ediyormuş kalınlığını vs oyuzden çğardığını yazmışlardı okadar çok araştırıyorum ki her sayfadan bir bilgi alıyorum doktor olucam galiba 😂🤦‍♀️

Ben burda okumuştum bazılarını 10. Gün çağardığını rahim duvarını kontrol ediyormuş kalınlığını vs oyuzden çğardığını yazmışlardı okadar çok araştırıyorum ki her sayfadan bir bilgi alıyorum doktor olucam galiba 😂🤦‍♀️
Benimki çağırmadı haberleşelim dedi test yapıp haber vermemi istedi sanırım 😅 zaten ben bursadayım , doktorum istanbulda her istediğinde gidemiyorum iş güç ayarlayıp 1 gün sonra 1 gün önce falan oluyor bakalım artık hayırlısı

10.günde birşey çıkmaz ki en erken 12.gün de çıkıyor bazen 12 bile negatif 14 pozitif görenler var

Evet ikiz biri kız biri erkek sağlıkla kucağına al mutlu bir aile daha ne olsun çok şükür 🤲🏻🌸

İkiz olsun ne güzel işte 💃🏻💃🏻💃🏻
Allahım sağlıklı sıhhatli ce isteyen herkese gönlündekini nasip etsin inşallah. Rabbim büyük kızlar ben çok şey yaşadım iki tane yavrumu gömdüm birisi ufaktı ama diğerini karnımda hissettim sütümü verdim 15 günde olsa yaşadı. Her anda hep Rabbime sığındım veren de o alan o verdiğinde de vardır bi hayır vermediğinde de o yüzden her zaman Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip eylesin inşallah

X