Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Sizin belirtileriniz oldu mu peki durumunuz nedir eşiniz de varmı bir tedavi süreci sadece sizdemidir özel olmazsa paylaşır mısınız

Gebesiniz Rabbim kucağınıza aldırsın inşallah hiç bekirtiniz oldumu
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun darısı sizin başınıza. Canım benim ilk günden bu yana kasık ağrım hep vardı son üç gündür daha da arttı sanki bir ağırlık var ara ara dürtme gibi oluyor bide bulantı oldu ara ara baş dönmem oldu

Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun darısı sizin başınıza. Canım benim ilk günden bu yana kasık ağrım hep vardı son üç gündür daha da arttı sanki bir ağırlık var ara ara dürtme gibi oluyor bide bulantı oldu ara ara baş dönmem oldu
Bende hiç böyle şeyler yok olumsuz demekki benimki de

Gebesiniz Rabbim kucağınıza aldırsın inşallah hiç bekirtiniz oldumu
Benim eşimde sıkıntı yoktu da benim yumurta rezervim düşüktü o yüzden aşılama oldu normal de ben iki defa kendiliğinden kaldım da sıkıntılı gebelik oldu ikiside ondan aşılama yaptı doktor

Benim bugün aşılama hariç 13. gün. 11. gün kan testim negatif çıkmıştı. İlk aşılamamdı. negatif. Tekrar kan vermeyeceğim çünkü olsa 11. gün çıkardı.
Canım hayır 11 erken daha 12-14 arasında test verin diyorlar adet olana kadar umut hep var olumsuz düşünme etrafımda 12 de negatif görüp 14.güm pozitife dönen var iyi düşün iyi olsun

Ada olumsuz düşünme 10. Gün test için erken zaten 10. Günde çıksada iğne etkisi devam ediyor olurdu oyuzden iyi düşün iyi olsun bol su içmeye devam et canım

Evet test yapıp paylaşır mısın 12. Günde belli oluyormu çizgi silikte olsa bi baksak merak ediyorumda ben eğer varsa test elinde 🙏

X