Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Rukiyecim rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana da bizlerede vardır bir hayır illaki Allahın dediği olur . Üzülme diycem ama üzülüyorsundur Allah büyük herzaman bir kapı kapanır bir kapı açılır dikkat et kendine 💕

Rukiyecim rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana da bizlerede vardır bir hayır illaki Allahın dediği olur . Üzülme diycem ama üzülüyorsundur Allah büyük herzaman bir kapı kapanır bir kapı açılır dikkat et kendine 💕
Evet kesinlikle veren Rabbiminde vermeyen Rabbiminde vardır bir bildiği

Stres yapmaa ancaaa hemen sisteme düşmüyor demekki sağlık ocağında mı verdin sordun mu Nezman düşer diye sisteme

ümitli değildim kaset testlerde artmaya başlayınca ümitleniştim :/

Çok haklısın canım benim inşallah tez vakitte yüzün güler bende umutlu değilim adet olucak gibiyim dün geceden beri başım çok ağrıyor geçmek bilmedi .. herseyin hayırlısı

Çok haklısın canım benim inşallah tez vakitte yüzün güler bende umutlu değilim adet olucak gibiyim dün geceden beri başım çok ağrıyor geçmek bilmedi .. herseyin hayırlısı
Kaçıncı gündesiniz bende hiç bir belirti yok ne baş ağrısı ne başka bir şey bugün 10.gün test yaptım tek çizgi

Ben bel ağrısı baş ağrısı ara sıra kasık ağrısı adet oldum sanıyorum henüz bişey yok pazartesi adet günüm zaten inşallah olmam ama adet olucak gibi hissediyorum kendimi günlerdir aynısını söylüyorum

Ben bel ağrısı baş ağrısı ara sıra kasık ağrısı adet oldum sanıyorum henüz bişey yok pazartesi adet günüm zaten inşallah olmam ama adet olucak gibi hissediyorum kendimi günlerdir aynısını söylüyorum
Bende ne adet belirtisi ne baş ağrısı sadece arada bir kasık oluyor başka çok azda bir bel ağrısı başka yok

Dün yaptım ben canım 9.günde negatif olmuştu benim de bugün yapmadım bir gün de belli olmaz yarın ve cuma günü hafta sonu teste devam edicem

X