Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi testle yapıyorsunAda benim de dün silindi 9. Gün de bundan sonra değer artarsa inşallah gebelik var 12.14 gün kan testi öneriliyor önce kanda belli oluyor çünkü . Ben adetin ilk günü beklicem pazartesi kan vericem evde iki gün arayla teste devam edicem
Muhtemelen öyle hayırlısı inşallah yaKimyasal olmuş büyük ihtimal
Hayır canım sürekli girip çıkıyorum e nabıza ama yok bekliyorum çok stresliyim yaÇıktımı sonucunuz hadi inşAllah hayırlı haberler gelir
Evet kesinlikle veren Rabbiminde vermeyen Rabbiminde vardır bir bildiğiRukiyecim rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana da bizlerede vardır bir hayır illaki Allahın dediği olur . Üzülme diycem ama üzülüyorsundur Allah büyük herzaman bir kapı kapanır bir kapı açılır dikkat et kendine
Aşılama günü hariç kaçıncı gününüz?Hayır canım sürekli girip çıkıyorum e nabıza ama yok bekliyorum çok stresliyim ya
Erken gebelik testi yapıyorum trendyoldan aldım canımHangi testle yapıyorsun
ümitli değildim kaset testlerde artmaya başlayınca ümitleniştim :/Rukiyecim rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana da bizlerede vardır bir hayır illaki Allahın dediği olur . Üzülme diycem ama üzülüyorsundur Allah büyük herzaman bir kapı kapanır bir kapı açılır dikkat et kendine
10.gün yapmişmiydinizümitli değildim kaset testlerde artmaya başlayınca ümitleniştim :/
Kaçıncı gündesiniz bende hiç bir belirti yok ne baş ağrısı ne başka bir şey bugün 10.gün test yaptım tek çizgiÇok haklısın canım benim inşallah tez vakitte yüzün güler bende umutlu değilim adet olucak gibiyim dün geceden beri başım çok ağrıyor geçmek bilmedi .. herseyin hayırlısı
Siz test yaptınız mı pekk10.gün canım benim de
Bende ne adet belirtisi ne baş ağrısı sadece arada bir kasık oluyor başka çok azda bir bel ağrısı başka yokBen bel ağrısı baş ağrısı ara sıra kasık ağrısı adet oldum sanıyorum henüz bişey yok pazartesi adet günüm zaten inşallah olmam ama adet olucak gibi hissediyorum kendimi günlerdir aynısını söylüyorum
Benim adet tarihim decumartesiBen bel ağrısı baş ağrısı ara sıra kasık ağrısı adet oldum sanıyorum henüz bişey yok pazartesi adet günüm zaten inşallah olmam ama adet olucak gibi hissediyorum kendimi günlerdir aynısını söylüyorum
Şuan negatif değil mi yani benimkide tek çıktı ben negatif diye biliyorumDün yaptım ben canım 9.günde negatif olmuştu benim de bugün yapmadım bir gün de belli olmaz yarın ve cuma günü hafta sonu teste devam edicem