Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

İnşallah olumlu olur canım benim olumsuz düşünme iyi düşün iyi olsun inşallah. Hiç belirtin olmadı mı canımm benim kasık ağrılarım oldu iki üç gündür de böyle kuru mide bulantım oluyor
Göğüs ve bel ağrım var şuan sadece başka bi belirti yok maalesef bide aşırı baş ağrısı yaşıyorum şuan yarın kan vereceğim belli olacak herşey

Benımki de Cansuydu bakalım hayırlısı nasip kısmet bende de 3 tane vardı iptal edilecekti sonra etmedi

Merhaba arkadaşlar 13 Ekim aşılama tarihim. Aşılama sonrası kaset testlerde 8. gün değerler sıfırlanmıştı. 14. gün silik çıkmıştı.28 ekim gecesi aşılamanın 15. günü yaptırdığım kan testinde sonuç 9,98 idi. ertesi gün adet oldum. Yolda bekleyenlere tez zamanda yavrularına kavuşmalarını diliyorum.

Merhaba arkadaşlar 13 Ekim aşılama tarihim. Aşılama sonrası kaset testlerde 8. gün değerler sıfırlanmıştı. 14. gün silik çıkmıştı.28 ekim gecesi aşılamanın 15. günü yaptırdığım kan testinde sonuç 9,98 idi. ertesi gün adet oldum. Yolda bekleyenlere tez zamanda yavrularına kavuşmalarını diliyorum.
Değerin yüksekmiş neden öyle oldu ki acaba ya

10.gün aşılama da
IMG_20241030_101311.jpg

Ada benim de dün silindi 9. Gün de bundan sonra değer artarsa inşallah gebelik var 12.14 gün kan testi öneriliyor önce kanda belli oluyor çünkü . Ben adetin ilk günü beklicem pazartesi kan vericem evde iki gün arayla teste devam edicem

X