- 5 Mart 2015
- 115
- 16
- 39
Yumurta vardı ama 2 tane istediği büyüklüğe geldiği için bana 1 tane yeter dedi net sayı vermediKaç yumurtan olmuştu birde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta vardı ama 2 tane istediği büyüklüğe geldiği için bana 1 tane yeter dedi net sayı vermediKaç yumurtan olmuştu birde
Göğüs ve bel ağrım var şuan sadece başka bi belirti yok maalesef bide aşırı baş ağrısı yaşıyorum şuan yarın kan vereceğim belli olacak herşeyİnşallah olumlu olur canım benim olumsuz düşünme iyi düşün iyi olsun inşallah. Hiç belirtin olmadı mı canımm benim kasık ağrılarım oldu iki üç gündür de böyle kuru mide bulantım oluyor
Evet negatif çıktı normal gebelik testi yaptımKader test yaptın mı sende ?
Amin inşaallah hepimizin ki pozitif olurHaber ver mutlaka inşallah bebişin seninledir. Herseyde bir hayır vardır hayırlısı olsun inşallah
Benimkide 3 tane iptal edecekti ettirmedim istedim eşimin sperm sayısı biraz düşük diyeBenımki de Cansuydu bakalım hayırlısı nasip kısmet bende de 3 tane vardı iptal edilecekti sonra etmedi
Canım çok teşekkür ediyorum kan verdim daha yeni muhtemelen 1 saate çıkar diye düşünüyorum yazarım size değeriÖzge canım test yapınca mutlaka haber ver sende inşallah dualarım hepimizle
İnşallah güzel sonuçlar alalım ikimizde mutlaka yaz burayaGöğüs ve bel ağrım var şuan sadece başka bi belirti yok maalesef bide aşırı baş ağrısı yaşıyorum şuan yarın kan vereceğim belli olacak herşey
Değerin yüksekmiş neden öyle oldu ki acaba yaMerhaba arkadaşlar 13 Ekim aşılama tarihim. Aşılama sonrası kaset testlerde 8. gün değerler sıfırlanmıştı. 14. gün silik çıkmıştı.28 ekim gecesi aşılamanın 15. günü yaptırdığım kan testinde sonuç 9,98 idi. ertesi gün adet oldum. Yolda bekleyenlere tez zamanda yavrularına kavuşmalarını diliyorum.
Kimyasal olmuş büyük ihtimalDeğerin yüksekmiş neden öyle oldu ki acaba ya