Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Canım zaten hamilelik ve adet belirtileri aynıymış ayırt edilemiyor şuan oyuzden inşallah bebişlerimiz bizimledir Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın o ay bu ay olsun ya 🥹🤲🏻♥️

Ada yaşanan belirtilerin çoğu ovitrelle den kaynaklı içerisindeki gebelik hormonundan kaynaklı inşallah sende güzel haberler alırsın hep birlikte alırız 💕

Özlem abla fitil okumuştum bazı sayfalarda çok akıntı yapıyormuş sende de oldu mu öyle parça parça geri geliyor falan diyorlardı
Canım ben fitil hiç kullanmadım bilmiyorum yani bu ilacı verdi sabah akşam 2 tane

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 10
Benimkinde seninkinden işte sabah 2 akşam 2 sağlıkocağı çok uzak hastane daha yakın valla

Oyuzden orda yaptırıyum diyorum bana da demedi 15.gün test yap dedi de ben kayıt yaparken aşılamadan biri gelmişti sonuca kayıt açtırdılar git kan ver sonucuna göre gel diye ben de öyle yapıyım diyorum acilde almazlarsa eğer

Hatta bana demişti ki aşılamada Cansu vardı bunun adını unutma eğer gebe kalırsan Cansu’yu bul öneriyorum çok iyi doktor kadın doğumda dedi ama ben hiç randevu sisteminde onun adına denk gelemedim meraktan bakıyorum da ya çok dolu bilmiyorum gebe kalırsam gidicem işte Cansu için muzaffer hocadan rıca edicem

Hatta bana demişti ki aşılamada Cansu vardı bunun adını unutma eğer gebe kalırsan Cansu’yu bul öneriyorum çok iyi doktor kadın doğumda dedi ama ben hiç randevu sisteminde onun adına denk gelemedim meraktan bakıyorum da ya çok dolu bilmiyorum gebe kalırsam gidicem işte Cansu için muzaffer hocadan rıca edicem
Bana da eda dedi ama zaten onlar asistan randevu bulamazsın sadece gebelik takibini onlar yapacak o yüzden ismini unutma dediler.
Hastane bana çok uzak 🤪

X