- 26 Haziran 2024
- 394
- 28
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir daha yapmayı düşünmüyordum eşiniz tedavi görüyor muydu sizin Benim eşimde tedavi görüyor da sperm sayısı içinBenimde pazartesi adet olmazsam kan o gün vermeyi düşünüyorum eğer testlerde biraz umut görürsem
Benim ikinci aşılamam ilkinde biraz şey olmuştu da bunda hiç olmadıBenim yengem ikizlere gebe sıfır belirti ile . Ben herseyi yaşıyorum belirti olarak umutlu değilim yani
Bende polikistikever var eşimde hareket ve sayı azdı tedavi görüyorduYok canım bizimki sebepsiz inferlite
İlki kaç gün sonra adet oldun inşallah bu sefer olur umudunu kaybetme Allah büyüktbir ka
Bir kaç gün sonra olmuştu gecikmistiİlki kaç gün sonra adet oldun inşallah bu sefer olur umudunu kaybetme Allah büyüktür
12 canımAşılama günü hariç kaçıncı gününüz?
Bir kaç gün geç oldum o da progesterondanmisİlki kaç gün sonra adet oldun inşallah bu sefer olur umudunu kaybetme Allah büyüktür
Yok araştırma hastanesi doktorumun olduğu hastanede öğleden sonra da gideceğim doktorun yanınaStres yapmaa ancaaa hemen sisteme düşmüyor demekki sağlık ocağında mı verdin sordun mu Nezman düşer diye sisteme
İnşallah canım aminn hepimz güzel haberler alalım inşallahHayırlı haberler al inşallah dualarım seninle
Hastanenin lavabotuvarindan çıkar sonuçYok araştırma hastanesi doktorumun olduğu hastanede öğleden sonra da gideceğim doktorun yanına
Sizin belirtileriniz oldu mu peki durumunuz nedir eşiniz de varmı bir tedavi süreci sadece sizdemidir özel olmazsa paylaşır mısınızİnşallah canım aminn hepimz güzel haberler alalım inşallah