Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Bana kalırsa test yapmayın çünkü ilkönce kanda belli oluyor 14 günde falan idrar testinde çıkması çok az bi ihtimal bence

Kızlar yeni katıldım aranıza benimde bugün 9.günum aşılamanın ben mikroçipli aşılama denedim hiç bir belirti yok şuana kadar arada bir kasik ağrısı oluyor

benimde belim ağrıyor uyumuşum uzanırken belimin ağrısına uzandım bende sık idrara çıkıyorum ama idrar rengim çok açık ya hamilelerin koyu ve kokuyor demi

Canım vermek istersen ver sen bilirsin değerin kaçlarda olduğunu öğrenırsın senden gaza gelip bende veririm

Birde yarın bizim 10 zaten pazartesi hastaneye gidicem orda vercem ben birde asistanlara söylüycem kayıt açtırcam

Tabi ben adet olmazsam pazartesiye kadar gerçekten belim kopacak gibi kasığım aynı

Özlem abla fitil okumuştum bazı sayfalarda çok akıntı yapıyormuş sende de oldu mu öyle parça parça geri geliyor falan diyorlardı

Ben hiç kullanmadım fitil dr ilaç daha iyi sana demişti rahim duvarı çok ince benım ondan 4 tane kullan demişti yarın son hatta ilaç eşime aldırtırıcam bitiyor çünkü 15 gün kullan test yap negatif olursa bırak pozitif olursa devam 3 ay daha bırakmak yok dedi aşılama da sana da dedi mi

Sabah ta bel ağrısıyla uyandım gün içinde geçti şimdi yine uyurken başladı kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…