Bana kalırsa test yapmayın çünkü ilkönce kanda belli oluyor 14 günde falan idrar testinde çıkması çok az bi ihtimal benceKafam karıştıiğne etkisi geçmiştir diye düşünüyorum ama kan versem de en azından bir değer görürüm. Çünkü sigara kullanan biriyim. Kahveyi azalttım sigarayı da azalttım ama tamamen bırakmak için bir güç olur en azından
Kaç tane kullanıyorsunuzProgestan kullanıyorum akşamları fitil şeklinde
Seninle aynı gün olmuşuz belirtiniz varmı acabaBen 21 ekimde aşılama oldum bugün 8. Günüm
Canım ilk önce bel ağrım vardı 7.günde ama şimdi azaldı. Sadece sık lavabo ihtiyacı var o da bugün oldu yoksa sende mi Çam Sakura da oldun A adaselinkaraSeninle aynı gün olmuşuz belirtiniz varmı acaba
Ayyy benim çok kötü tuvaletim geliyor afedersiniz kaçıyor tutamıyorum gece gündüz yok ben Kahramanmaraş da oldumCanım ilk önce bel ağrım vardı 7.günde ama şimdi azaldı. Sadece sık lavabo ihtiyacı var o da bugün oldu yoksa sende mi Çam Sakura da oldun A adaselinkara
Sık idrara çıkmak gebelik belirtisi. Yani benim gebeliklerimde hep yaşadığım bir belirtiAyyy benim çok kötü tuvaletim geliyor afedersiniz kaçıyor tutamıyorum gece gündüz yok ben Kahramanmaraş da oldum
adet ağrısı değildir o bana kalırsa belirti gibi canımTabi ben adet olmazsam pazartesiye kadar gerçekten belim kopacak gibi kasığım aynı
Oluyor canım bende de oluyor öyleÖzlem abla fitil okumuştum bazı sayfalarda çok akıntı yapıyormuş sende de oldu mu öyle parça parça geri geliyor falan diyorlardı
Valla bilmiyorum iğne etkisi gitmiş ya tamamen belki ondadır diyorum adetime de 6 gün kaldı zatenadet ağrısı değildir o bana kalırsa belirti gibi canım
İnşallah hamilelik belirtisidirValla bilmiyorum iğne etkisi gitmiş ya tamamen belki ondadır diyorum adetime de 6 gün kaldı zaten