- 5 Mart 2015
- 115
- 16
- 39
Valla ben 3 yılı bitirdim yaşım 39 soranlar az ama onlara bile çok geziyorum çocuk için vakit yok diyorum. Sakın kimsenin söylediği laflara kulak asmayın. Bu anneniz olsa bile. Her evlenen çocuk doğuracak değil yaAğzı olan konuşuyor. Ee çocuk yok mu neden yok niye yapmıyorsunuz sorun kimde bak sizden sonra evlenenlerin var …
İyi az kalmış sizindeBizim 9.günümüz bugun
Aminn inşallah canım benimHerseyde bir hayır vardır rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın sınanmayan bilmez anlamaz ateş düştüğü yeri yakıyor inşallah güneş bizim evlerimize de doğsun
Ayyy kıyamama yaa. Sen test yap benim daha zamanım var yoksa aklımdan geçmiyor değil.
Yarın vereceğim artık kan canım yarına kadar dayanabilirim heraldeAyyy kıyamama yaa. Sen test yap benim daha zamanım var yoksa aklımdan geçmiyor değil.
Kesinlikle canım çok haklısınValla ben 3 yılı bitirdim yaşım 39 soranlar az ama onlara bile çok geziyorum çocuk için vakit yok diyorum. Sakın kimsenin söylediği laflara kulak asmayın. Bu anneniz olsa bile. Her evlenen çocuk doğuracak değil ya
Peki kan versem çıkar mı?Bukadar bekledin bir kaç gün daha bekle bence ama sen bilirsin yapmak istersen yap iğne etkisi bitmiş mi diye
Evet pazartesiSenin regil günün ne zaman pazartesi mi normal de
Aşılama dahil 9. Günündeyim progestoran kullanıyorum günde 3 kere 12 veya 14 gün kan vericem ama hiçbir belirti yok daha eğer hamile olan varsa ne belirtileri yaşadıMerhaba hayırlı olsun canım inşallah bu sefer olur kaçıncı günündesin ?
Kafam karıştıben pazartesi kan vermeyi düşünüyorumdayanabilirsem
Evet aynı şeyleri bende yaşıyorum azalttım en azından öğrensem hiç içmeyeye dikkat ederim ama stres olmayayım diye içiyorum azda olsaKafam karıştıiğne etkisi geçmiştir diye düşünüyorum ama kan versem de en azından bir değer görürüm. Çünkü sigara kullanan biriyim. Kahveyi azalttım sigarayı da azalttım ama tamamen bırakmak için bir güç olur en azından