Uyurken bende de oluyor hamilelSabah ta bel ağrısıyla uyandım gün içinde geçti şimdi yine uyurken başladı kalktım
kötü oluyor gerçekten yaSabah ta bel ağrısıyla uyandım gün içinde geçti şimdi yine uyurken başladı kalktım
hamilelik belirtisi olarakta geçiyor ya iyi düşünmek istiyorumUyurken bende de oluyor hamilel
kötü oluyor gerçekten ya
Ben hiç yaşamadım gebelik bilemiyorum var gibi ama bir yandan yok belim ağrıyor gibi ara ara kasığım ağrıyorSık idrara çıkmak gebelik belirtisi. Yani benim gebeliklerimde hep yaşadığım bir belirti
hamilelik belirtisi olarakta geçiyor ya iyi düşünmek istiyorum
Testi sağlık ocağında yapBirde yarın bizim 10 zaten pazartesi hastaneye gidicem orda vercem ben birde asistanlara söylüycem kayıt açtırcam
Canım ben fitil hiç kullanmadım bilmiyorum yani bu ilacı verdi sabah akşam 2 taneÖzlem abla fitil okumuştum bazı sayfalarda çok akıntı yapıyormuş sende de oldu mu öyle parça parça geri geliyor falan diyorlardı
Benim iki sefer kendiliğinden olmuştu oluyor bel ağrısı kasık ağrısıİlk gebelik mi olacak
İnşallah canım benim amin yarın yazarım sizeAda yaşanan belirtilerin çoğu ovitrelle den kaynaklı içerisindeki gebelik hormonundan kaynaklı inşallah sende güzel haberler alırsın hep birlikte alırız
İnşallah canım Allah razı olsun hepimiz alırız inşallahAda yaşanan belirtilerin çoğu ovitrelle den kaynaklı içerisindeki gebelik hormonundan kaynaklı inşallah sende güzel haberler alırsın hep birlikte alırız
Bana da eda dedi ama zaten onlar asistan randevu bulamazsın sadece gebelik takibini onlar yapacak o yüzden ismini unutma dediler.Hatta bana demişti ki aşılamada Cansu vardı bunun adını unutma eğer gebe kalırsan Cansu’yu bul öneriyorum çok iyi doktor kadın doğumda dedi ama ben hiç randevu sisteminde onun adına denk gelemedim meraktan bakıyorum da ya çok dolu bilmiyorum gebe kalırsam gidicem işte Cansu için muzaffer hocadan rıca edicem