Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇamSakura’ya gidiyorum bendeBende devlet hastanesine gidiyorum İstanbul’da memnunum da yani sorun yaşamadım bakalım nasip kısmet
Aynen kesin karşılaştık gerçi giyinme odaları bile ortakaynı gün yapmışız belki denk bile gelmişizdir aşılama yapılan yerde falan
İyiyim az da olsa bel ağrısı var? O gün aşılama için gelen 4 hasta tek vardı.geri kalanlar tüp bebek sanırı Hatta genç bir kadın ile konuşuyordum tatlı bir kadındı. Sen o musun yoksaAynen yüksek ihtimalle orda karşılaştık hayırlısı nasılsın bugün benim belimin ortası ağrıyor ara ara akıntım var bugün adet belirtisi gibi ya
Sabredeceğiz. Bugün için Test yaparım dedim ama sanırım yarın yaparımNe olcak bu bekleme süreci çok heyecanlanıyorum
Henüz başka kan vermedim bugün vereceğimMerhaba son durumunuz ne oldu ?
İnşallah değeriniz artmıştır güzel haberlerle gelin inşallahHenüz başka kan vermedim bugün vereceğim
Ben yaptım bugün iğne etkisi gitmişti tamamen negatif testte bundan sonra görürsem eğer ilerleyen günlerde gebelik vardırSabredeceğiz. Bugün için Test yaparım dedim ama sanırım yarın yaparım