Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Çift çizgiyi hiç görmemiştik o anı yaşayabilmek adına test yaptım. Dün kanda 33 tü bugün 40-50 olmuştur muhtemelen ve erken gebelik testi (hassasiyeti 25 ml) sonucu böyle. Belki birilerine referans olur.

Eklentiler

• IMG-20241027-WA0000.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 37
Çok teşekkür ederim hanımlar. Vallahi kaç gündür eşimle dua ediyoruz Rabbim bizim gibi bu süreçten geçen herkese nasip etsin inşallah
Aminnn inşallahsağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah Allah yardımcınız olsun sorunsuz güzel bir gebelik geçirmeniz dileğiyle

Çift çizgiyi hiç görmemiştik o anı yaşayabilmek adına test yaptım. Dün kanda 33 tü bugün 40-50 olmuştur muhtemelen ve erken gebelik testi (hassasiyeti 25 ml) sonucu böyle. Belki birilerine referans olur.
Aşılama kaçıncı gün canım

Aniden kaşık batması gibi bişey var bugün bel ağrım geçti şükür

Benim yengem ilk aşılamada ikizlere hamile hiç belirtisi yoktu ben kendimi adet olucak gibi hissediyorum ilginç sekilde

18.10.24 aşılama oldu. Bugün aşılamamın 9. Günü bhcg 3.4 Bir sürü şey okudum kiminle 12. Günü bekle diyor kiminle çok düşün bir ihtimal diyor, kiminle doktorum 9. Günde test mi yapılır dedi diyor …

Doktor bana aşılama yapıldığı gün 14 gün sonra test yap dedi. Benimde ilk aşılamam çok hakim değilim ama doktorun söylediği 14 gün sonra test yapmam

Doktor bana aşılama yapıldığı gün 14 gün sonra test yap dedi. Benimde ilk aşılamam çok hakim değilim ama doktorun söylediği 14 gün sonra test yapmam
Evet erken test yapayım yüksekse daha çok dikkat ederim diyordum . Ama şuan o kadar arada garip bir değer var ki önümde bende çok pişman oldum keşke 14. Günü bekleseydim…

Evet ya bel ağrısı var instagram dan takip ettiğim bir doktor var ona sordum normal dedi 7. Ve 10 günde böyle ağrılar olurmuş. Regl olmama 8 gün var
Sen ne durumdasın?
Benimde kasık ağrılarım var canım
Benim yengem ilk aşılamada ikizlere hamile hiç belirtisi yoktu ben kendimi adet olucak gibi hissediyorum ilginç sekilde

Normalde 12 günden aşağı kan testi yapılmıyor biliyorum ben

Merhaba. 13 ekimde aşılama olmuştum. 28 Ekim sabahı testim bu şekilde. Bilgilendirmek istedim.

Eklentiler

• IMG_7189.jpeg
    102,1 KB · Görüntüleme: 30
Canım 3.4 yükselebilir bir değer sanki kendine dikkat et ağır kaldırmamaya falan dikkat et hersey nasip ama 9 çok çok erken doktorum 15 gün sonra yap dedi adetin ilk gününe geliyor zaten burda 12 de negatif görüp 16 da pozitif olanları okudum adet olana kadar umudumuz var modunu düşürme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…