Aminnn inşallahÇok teşekkür ederim hanımlar. Vallahi kaç gündür eşimle dua ediyoruz Rabbim bizim gibi bu süreçten geçen herkese nasip etsin inşallah
AminÖzlemcim hayırlı olsun inşallah bebişin seninledir bizlerledirler inşallah bizde bu mutluluğu yaşarız
HamilesinÇift çizgiyi hiç görmemiştik o anı yaşayabilmek adına test yaptım. Dün kanda 33 tü bugün 40-50 olmuştur muhtemelen ve erken gebelik testi (hassasiyeti 25 ml) sonucu böyle. Belki birilerine referans olur.
Evet ya bel ağrısı var instagram dan takip ettiğim bir doktor var ona sordum normal dedi 7. Ve 10 günde böyle ağrılar olurmuş. Regl olmama 8 gün varÖzlem nasıl geçiyor günün ağrın falan varmı
Aşılama kaçıncı gün canımÇift çizgiyi hiç görmemiştik o anı yaşayabilmek adına test yaptım. Dün kanda 33 tü bugün 40-50 olmuştur muhtemelen ve erken gebelik testi (hassasiyeti 25 ml) sonucu böyle. Belki birilerine referans olur.
Bende öyle hissediyorumBenim yengem ilk aşılamada ikizlere hamile hiç belirtisi yoktu ben kendimi adet olucak gibi hissediyorum ilginç sekilde
18.10.24 aşılama oldu. Bugün aşılamamın 9. Günü bhcg 3.4Merhaba kızlar, 1 hafta içinde ikinci aşılamamı olucam… sadece femara kullanıyorum yine, yumurta takibi yapılıyor. Cuma günü kontrolüm var. İkinci aşılama için çok umutluyum, bu seferde tutmazsa bundan sonraki aşılamalarda ne yaparım nasıl hissederim hic bilmiyorumSabirli olmak gerekiyor ama bizimki sebepsiz infertilite, olmaması için cok büyük bir engelimiz yok. Neyse… bu ay aşılama olanlar var mi aranızda? Varsa kaçıncı denemeniz olacak?
Doktor bana aşılama yapıldığı gün 14 gün sonra test yap dedi. Benimde ilk aşılamam çok hakim değilim ama doktorun söylediği 14 gün sonra test yapmam18.10.24 aşılama oldu. Bugün aşılamamın 9. Günü bhcg 3.4Bir sürü şey okudum kiminle 12. Günü bekle diyor kiminle çok düşün bir ihtimal diyor, kiminle doktorum 9. Günde test mi yapılır dedi diyor …
Evet erken test yapayım yüksekse daha çok dikkat ederim diyordum . Ama şuan o kadar arada garip bir değer var ki önümde bende çok pişman oldum keşke 14. Günü bekleseydim…Doktor bana aşılama yapıldığı gün 14 gün sonra test yap dedi. Benimde ilk aşılamam çok hakim değilim ama doktorun söylediği 14 gün sonra test yapmam
Benimde kasık ağrılarım var canımEvet ya bel ağrısı var instagram dan takip ettiğim bir doktor var ona sordum normal dedi 7. Ve 10 günde böyle ağrılar olurmuş. Regl olmama 8 gün var
Sen ne durumdasın?
Benim yengem ilk aşılamada ikizlere hamile hiç belirtisi yoktu ben kendimi adet olucak gibi hissediyorum ilginç sekilde
Normalde 12 günden aşağı kan testi yapılmıyor biliyorum ben18.10.24 aşılama oldu. Bugün aşılamamın 9. Günü bhcg 3.4Bir sürü şey okudum kiminle 12. Günü bekle diyor kiminle çok düşün bir ihtimal diyor, kiminle doktorum 9. Günde test mi yapılır dedi diyor …
14. Gün bidaha verin moral bozmayınEvet erken test yapayım yüksekse daha çok dikkat ederim diyordum . Ama şuan o kadar arada garip bir değer var ki önümde bende çok pişman oldum keşke 14. Günü bekleseydim…
Evet öyle yapacağım14. Gün bidaha verin moral bozmayın
merhaba çizgi gözüküyor kan nezaman vericeksiniz? Belirtiniz oldumıMerhaba. 13 ekimde aşılama olmuştum. 28 Ekim sabahı testim bu şekilde. Bilgilendirmek istedim.