Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Çok üzüldüm inşallah en kısa sürede sağlıkla evlatlarını kucağına alırsın.

Aşılama günü hariç 10. Ve 11. Gün 5.6 ve 15 çıktı.Ultra erken gebelik testi de yapmustim o günlerde ama negatif çıkıyordu. Bugün aşılama hariç 12. Gün ve 33.59 çıktı kanda. Yanımda gebelik testi yok yapmadım.

Benim 6.günüm sabaha inşallah 7 aşılamanın ben 4 gün çok yoğun ağrılar yaşadım kasık ağrısı,kasık batması,sık idrar,doymak bilmiyorum vs vs çünkü kullandığımız ilaç ve iğnelerden daha öncede ovitrelle de böyle olmuştum sanki 4 gün bakondum 5. Güne geçince söndüm bütün belirtilerim kayboldu 6.gün bütün gün kendimde belirti aradım hiçbişey bulamadım hatta modum düştü moralim bozuldu suan karın ağrısı gibi mi karnımın içinde bişey çekiyor gibi anlamlandıramadığım bir ağrı oluştu Nezman geçecek bu süreç

Rabbim inşallah olumlu sonuçlar almayı nasip etsin benim belirtilerim hala ilk günkü gibi ama bende aynı şeyleri yaşıyorum

Aynı gün aşılama yapmışız :) benim de bir saattir karın ağrısı ve bel ağrısı var regl olacakmışım gibi moralim bozuldu

Çok teşekkür ederim hanımlar. Vallahi kaç gündür eşimle dua ediyoruz Rabbim bizim gibi bu süreçten geçen herkese nasip etsin inşallah

Benimde bel ağrım başladı bu sabah adet olcak gibi adet gününe de var ama aşırı göğüsüm ağrıyor bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…