- 5 Mart 2015
- 115
- 16
- 39
Çok üzüldümAnladım Allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin çok zor öylesi daha zor yaşadım canımdan can aldılar sanki 7 aylık doğan yavrum 15 gün yaşadı yüzünü gördüm öyle zor ki
Amin inşallah hepimiz alalım inşallah sağlıklıcaÇok üzüldüminşallah en kısa sürede sağlıkla evlatlarını kucağına alırsın.
Bugün tekrar verdim. 33.59 çıktı. Devam ediyor artmaya. İnşallah iyi olacakCanım naptın bidaha kan verdin mi merak ettim
Benim aşılamada 6 günüm. Acaba erken testlerden alıp yapsam mı?Bugün tekrar verdim. 33.59 çıktı. Devam ediyor artmaya. İnşallah iyi olacak
Doktorunuz ile konuştunuz mu bazen geç döllenme oluyorBugün kan testi yaptım aşılama 15. Gün negatif Malesef yazıyım dedim
Doktorunuz ile konuştunuz mu bazen geç döllenme oluyor
Asla yapmayın direkt kanla verin doğru sonuç alamazsınız ve boşuna uzuldugunuzle ya da yanlış sevindiginizle kalırsınızBenim aşılamada 6 günüm. Acaba erken testlerden alıp yapsam mı?
Yok yeni yaptım çünkü 1 saat olmadı ama burdan dönmez olsaydı kanda muhakkak çıka
Siz ilk testi kaçıncı gün yaptınız? Direk kan mı verdinizAsla yapmayın direkt kanla verin doğru sonuç alamazsınız ve boşuna uzuldugunuzle ya da yanlış sevindiginizle kalırsınız
Çok şükür canım çok sevindim kazasızca sağlıklıca olsun inşallahBugün tekrar verdim. 33.59 çıktı. Devam ediyor artmaya. İnşallah iyi olacak
Hayırlısı canım vardır Rabbimin bir bildiğiBugün kan testi yaptım aşılama 15. Gün negatif Malesef yazıyım dedim
Canım direk knda ver ben 6.7.8 gün hergün yaptım stresim den çıkmıyor silik çıkıyor hep zaten ilk kanda belli oluyor 6. Günde falan idrarda çıkmazSiz ilk testi kaçıncı gün yaptınız? Direk kan mı verdiniz
Rabbim inşallah olumlu sonuçlar almayı nasip etsin benim belirtilerim hala ilk günkü gibi ama bende aynı şeyleri yaşıyorumBenim 6.günüm sabaha inşallah 7 aşılamanın ben 4 gün çok yoğun ağrılar yaşadım kasık ağrısı,kasık batması,sık idrar,doymak bilmiyorum vs vs çünkü kullandığımız ilaç ve iğnelerden daha öncede ovitrelle de böyle olmuştum sanki 4 gün bakondum 5. Güne geçince söndüm bütün belirtilerim kayboldu 6.gün bütün gün kendimde belirti aradım hiçbişey bulamadım hatta modum düştü moralim bozuldu suan karın ağrısı gibi mi karnımın içinde bişey çekiyor gibi anlamlandıramadığım bir ağrı oluştu Nezman geçecek bu süreç
Aynı gün aşılama yapmışız :) benim de bir saattir karın ağrısı ve bel ağrısı var regl olacakmışım gibi moralim bozulduBenim 6.günüm sabaha inşallah 7 aşılamanın ben 4 gün çok yoğun ağrılar yaşadım kasık ağrısı,kasık batması,sık idrar,doymak bilmiyorum vs vs çünkü kullandığımız ilaç ve iğnelerden daha öncede ovitrelle de böyle olmuştum sanki 4 gün bakondum 5. Güne geçince söndüm bütün belirtilerim kayboldu 6.gün bütün gün kendimde belirti aradım hiçbişey bulamadım hatta modum düştü moralim bozuldu suan karın ağrısı gibi mi karnımın içinde bişey çekiyor gibi anlamlandıramadığım bir ağrı oluştu Nezman geçecek bu süreç