- 12 Temmuz 2022
- 24.811
- 3
- 89.064
- 528
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Hanımlar kahverengi akıntım devam ediyor ama su gibi şu an. Regl başlıyor diyebiliriz dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bence regl gelmişHanımlar kahverengi akıntım devam ediyor ama su gibi şu an. Regl başlıyor diyebiliriz dimi
Bazılarında belirti olur bazılarında olmaz kuzum belirti arama hiç kendini akışa bırakKızlarrrr banada bir yorum adete bugün saymaksak beş gün var ama hiç belirti yok neden acaba o zaman adet olucam demek
Evet evet bi test yapıp bidaha emin olKızlar dün ki şoku atlattıktan sonra yine buradayım reglimde çok tuhaf şuan zaten açık pembemsi ve kahveremgimsi olmuş bitiyor gibi sanki ben bu aydan hiçbirşey anlamadım biraz daha azalınca test yapıcam dün bana silik pozitif çıkardığı gibi negatifte çıkartsın arkadaş
Benimde 3 günüm kaldı bendede belirti yok. Ne adet ne gebelik olarak hiç birine yoramıyorumKızlarrrr banada bir yorum adete bugün saymaksak beş gün var ama hiç belirti yok neden acaba o zaman adet olucam demek
Evet regl başlangıcı olabilir. Benimde öyle başlıyor çünkü ordan biliyorumHanımlar kahverengi akıntım devam ediyor ama su gibi şu an. Regl başlıyor diyebiliriz dimi
Regl olucam diyorum kesin bu aydan umitliydim beş gün kalmış beklicezBazılarında belirti olur bazılarında olmaz kuzum belirti arama hiç kendini akışa bırak
Bende aynı şekildeBenimde 3 günüm kaldı bendede belirti yok. Ne adet ne gebelik olarak hiç birine yoramıyorum
Her zamanki gibi yoğun gelmiyor böyle uykudan uyanıncs yine midem bulanıyor ya çok etkilendim ya da hala bir sorunum var anlamadım kuzumEvet evet bi test yapıp bidaha emin ol
Canımız sağolsun diğer aylara inşallah diyoruz motivemizi bozmuyoruxRegl olucam diyorum kesin bu aydan umitliydim beş gün kalmış beklicez
Kist bende geçen ay mide bulantısı yapmıştı. Acaba yumurtan çatlamadı da kist mi oldu ?Her zamanki gibi yoğun gelmiyor böyle uykudan uyanıncs yine midem bulanıyor ya çok etkilendim ya da hala bir sorunum var anlamadım kuzum
Bugün bidaha test yapsaydın biKızlar dün adete 5 gün vardı testim böyleydi cuma kan testim 2 çıkmisti artmış mi acaba markası freely güvenilir mi
Aynen inşallahCanımız sağolsun diğer aylara inşallah diyoruz motivemizi bozmuyorux
Daha silik çıktı bu seferBugün bidaha test yapsaydın bi
Kaç gün var adete canımBaşka bi marka bu