• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Benim kimyasalda sanki kasığımın sağ tarafında ceviz büyüklüğünde birşey vardı ve tatildeydik sürekli gezdik korunmayı bırakalı 15 gün olmuştu hiç beklemiyorduk bi baktım çizgi silik çıktı takip ediyordum çizgiyi her gün en son negatif çıktı ve ertesi gün regl oldum ama aşırı ağrılı ağladım ağrıdan. Şimdi bunda öyle olmadı ya ondan kimyasal olmadığımı düşünüyorum yinede biraz daha azalınca reglim test yapıcam merak ediyorum nolduğunu. Doktora gitmeyi düşünüyorum eşimde dedi zaten pıhtılaşma var ise en azından önlemini alırım.. bu arada geçen ay reglden sonra doktora gittim demiştim ya tersti kadın ağrım olmama rağmen kan idrar testi yapmadsn rahmime bakmıştı.böyle böyle kimyasal geçirdim sanırım deyince teşhis konulmamış ki hem böyle birşey varsa korun demişti bana aralığa kadar. Acaba diyorum ondan mı tutmuyor şuanda

Benim kimyasalda sanki kasığımın sağ tarafında ceviz büyüklüğünde birşey vardı ve tatildeydik sürekli gezdik korunmayı bırakalı 15 gün olmuştu hiç beklemiyorduk bi baktım çizgi silik çıktı takip ediyordum çizgiyi her gün en son negatif çıktı ve ertesi gün regl oldum ama aşırı ağrılı ağladım ağrıdan. Şimdi bunda öyle olmadı ya ondan kimyasal olmadığımı düşünüyorum yinede biraz daha azalınca reglim test yapıcam merak ediyorum nolduğunu. Doktora gitmeyi düşünüyorum eşimde dedi zaten pıhtılaşma var ise en azından önlemini alırım.. bu arada geçen ay reglden sonra doktora gittim demiştim ya tersti kadın ağrım olmama rağmen kan idrar testi yapmadsn rahmime bakmıştı.böyle böyle kimyasal geçirdim sanırım deyince teşhis konulmamış ki hem böyle birşey varsa korun demişti bana aralığa kadar. Acaba diyorum ondan mı tutmuyor şuanda
Daha önce kimyasal çok yaşadım kimisi ağrısız oldu yani ağrı olmayabilirde

Canım birde gitmişken hormon testlerine baktır adetin 2. Yada 3.günü bakılıyor amh fsh hem rezervini hemde yumurta üretimi hakkımda bilgi veriyor

Canım birde gitmişken hormon testlerine baktır adetin 2. Yada 3.günü bakılıyor amh fsh hem rezervini hemde yumurta üretimi hakkımda bilgi veriyor
Adet günü tekrar çağıracak o zaman beni kuzum ben genel muayene olmak istediğimi söyleyeceğim zaten.. üstüne görme ile ilgili başka bir bilgin var mı kuzum

Yaa bunu bilmiyordum peki kimyasal neden kaynaklanıyor sana teşhis konuldu mu
Yok canım genetik teste kadar yaptım hepsi boş yani bi sebebi yok bu kimyasalın hatta doktorlar kimyasalı gebelikten saymıyor 4 kimyasal bir boş gebeliğim oldu her şeye baktrdk rahim filmi de çektim ama yok yani sebepsiz yani tek yorumları sağlıksız gebelik oyüzden kimyasal oluyor😒

Adet günü tekrar çağıracak o zaman beni kuzum ben genel muayene olmak istediğimi söyleyeceğim zaten.. üstüne görme ile ilgili başka bir bilgin var mı kuzum
Yok canım normal adet olunuyor..canım adetliyken yapılıyor bu testler doktoru beklersen yaptırmaz ben düşün kendim yapalım dedim gebe kalıyorsun gerek yok deyip duruyorlardı

Yok canım genetik teste kadar yaptım hepsi boş yani bi sebebi yok bu kimyasalın hatta doktorlar kimyasalı gebelikten saymıyor 4 kimyasal bir boş gebeliğim oldu her şeye baktrdk rahim filmi de çektim ama yok yani sebepsiz yani tek yorumları sağlıksız gebelik oyüzden kimyasal oluyor😒
O zaman salcazzz gidicez herşeyde olduğu gibi😅 yok ben hormonlarıma baktırmak istiyorum diyeceğim zaten ben teklif edicem yani zaten sıra bulmak çok zor kendi sıra verse daha iyi olur

Belirtiler yok ya o yüzden meraktan catlicam ama.adet olucam sanki içimden öyle geçiyor
Çoğu anne alamıyormuş zaten kuzum normal yani bekle bekleyebiliyorsan 🥰 ben yaptı bir pozitif bir negatif çıktı sonra sürekli test yaptım pozitif çıksın diye ama reglime gün var var hala negatif 😔 bence sende bekle biraz zaman geçsin

Özellikle yazınn ayyyy😅😅 nioli kullanıyorum ben her duşta o yüzden zaten evlendikten 2 ay sonra mantar oldum arkadaşlar dalga geçiyor 😅😅 bi evlendin başına gelmeyen kalmadı diye balayında sistitte oldum çünkü🙈
Ya bende öncesinde sistit olurdum bekarken. Parmak ucum taşa değse hop oluyordum. Bi evlendim 3 yıldır maşallahım var 🧿😂

Sende üstüne görüyor olabilirmisin
Canım benim kırmızıya dönmedi dün az bugün de az kahverengi lekelenme oldu ha adet de böyle başlar ama normalde yarın kırmızıya dönmesi gerekir bilmiyorum ben adetim sökülür diye düşünüyorum çünkü gebelik olda testte çıkardı bence bugün 12 gün yani

Back