- 15 Ocak 2023
- 2.699
- 1.032
- 53
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
4Kaç gün var adete canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4Kaç gün var adete canım
4 gün varKaç gün var adete canım
Kuzum geçen ay reglim bittiği gibi doktora gitmiştim çok ağrım oldu rahmime baktı temizdi belkide dediğin gibi bu ay öyle olduKist bende geçen ay mide bulantısı yapmıştı. Acaba yumurtan çatlamadı da kist mi oldu ?
Ben göremedim yani canım olsa daha net çıkması lazım bence4 gün var
Canım erken gebelik değilde normal kaset testin varsa onu yapar mısın? Kaset testler erkenden daha belirgin çıkarıyor, yani benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu4 gün var
Canım erken gebelik değilde normal kaset testin varsa onu yapar mısın? Kaset testler erkenden daha belirgin çıkarıyor, yani benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu
Ben dedim sana canım üstüne görme de olabilir hadi bakalımbenim de akıntı başladı adete döner bugün yani lekelenmeyle başlar genelde kısmet diğer ay a kaldıKızlar dün ki şoku atlattıktan sonra yine buradayım reglimde çok tuhaf şuan zaten açık pembemsi ve kahveremgimsi olmuş bitiyor gibi sanki ben bu aydan hiçbirşey anlamadım biraz daha azalınca test yapıcam dün bana silik pozitif çıkardığı gibi negatifte çıkartsın arkadaş
Kuzum sen üstüne görme yaşadın mı hiç ya da yakınında yaşayan oldu mu ? Benim etrafımda hiç yok o yüzden anlayamıyorum nolduğumu. Birde doktor geçen ay gittiğimde regl olduysan hamile olma ihtimalin yok atılmış o yer dediBen dedim sana canım üstüne görme de olabilir hadi bakalımbenim de akıntı başladı adete döner bugün yani lekelenmeyle başlar genelde kısmet diğer ay a kaldı
Göremedim bugün çizgi. 4 gün kala daha koyu çıkması lazımdı4 gün var
Doktora gitmeyi düşünüyor musun bi kontrol amaçlı vs. Yada adetin söküldü mü iyice ?Kuzum sen üstüne görme yaşadın mı hiç ya da yakınında yaşayan oldu mu ? Benim etrafımda hiç yok o yüzden anlayamıyorum nolduğumu. Birde doktor geçen ay gittiğimde regl olduysan hamile olma ihtimalin yok atılmış o yer dedi
Evet kuzum gidicem hele kimyasal yaşadıysam kesin gidicem 2. Oluyor çünkü sanırım pıhtılaşma var bende. Adetim sökülüyor ama her xaman ki yoğunlukta ve renginde değil mide bulantısı da devamDoktora gitmeyi düşünüyor musun bi kontrol amaçlı vs. Yada adetin söküldü mü iyice ?
Evet canım arkadaşım yaşadı 2 aylıkken öğrendi bildiğin şakır şakır adet olmuşKuzum sen üstüne görme yaşadın mı hiç ya da yakınında yaşayan oldu mu ? Benim etrafımda hiç yok o yüzden anlayamıyorum nolduğumu. Birde doktor geçen ay gittiğimde regl olduysan hamile olma ihtimalin yok atılmış o yer dedi
Bende öyle düşünüyorum artık adeti bekliyorumGöremedim bugün çizgi. 4 gün kala daha koyu çıkması lazımdı
Canım belirtilerini sorarmısın ya da biliyorsan yazarmısın şuan bir heyecanlandım biliyormusunEvet canım arkadaşım yaşadı 2 aylıkken öğrendi bildiğin şakır şakır adet olmuş
Evet kuzum gidicem hele kimyasal yaşadıysam kesin gidicem 2. Oluyor çünkü sanırım pıhtılaşma var bende. Adetim sökülüyor ama her xaman ki yoğunlukta ve renginde değil mide bulantısı da devam
Ben yaşamadım canım yakın arkadaşım yaşadı ben yerleşme kanaması yaşamıştım o da şöyle olmuştu yumurtlamanın 10.günü testte silik çıktı 11 günü kanda 100 çıkınca değerim o gün kahverengi lekelenmem oldu hatta hemen doktora koştum geçmişte düşüklerim olduğu için işte düşük önleyici verdi falan gelmedi bi daha tabi o gebeliğimde boş gebelik olmuştuKuzum sen üstüne görme yaşadın mı hiç ya da yakınında yaşayan oldu mu ? Benim etrafımda hiç yok o yüzden anlayamıyorum nolduğumu. Birde doktor geçen ay gittiğimde regl olduysan hamile olma ihtimalin yok atılmış o yer dedi
Benim kimyasalda sanki kasığımın sağ tarafında ceviz büyüklüğünde birşey vardı ve tatildeydik sürekli gezdik korunmayı bırakalı 15 gün olmuştu hiç beklemiyorduk bi baktım çizgi silik çıktı takip ediyordum çizgiyi her gün en son negatif çıktı ve ertesi gün regl oldum ama aşırı ağrılı ağladım ağrıdan. Şimdi bunda öyle olmadı ya ondan kimyasal olmadığımı düşünüyorum yinede biraz daha azalınca reglim test yapıcam merak ediyorum nolduğunu. Doktora gitmeyi düşünüyorum eşimde dedi zaten pıhtılaşma var ise en azından önlemini alırım.. bu arada geçen ay reglden sonra doktora gittim demiştim ya tersti kadın ağrım olmama rağmen kan idrar testi yapmadsn rahmime bakmıştı.böyle böyle kimyasal geçirdim sanırım deyince teşhis konulmamış ki hem böyle birşey varsa korun demişti bana aralığa kadar. Acaba diyorum ondan mı tutmuyor şuandaBen yaşamadım canım yakın arkadaşım yaşadı ben yerleşme kanaması yaşamıştım o da şöyle olmuştu yumurtlamanın 10.günü testte silik çıktı 11 günü kanda 100 çıkınca değerim o gün kahverengi lekelenmem oldu hatta hemen doktora koştum geçmişte düşüklerim olduğu için işte düşük önleyici verdi falan gelmedi bi daha tabi o gebeliğimde boş gebelik olmuştu
Allah Allah gözlemle bakalım bi. Benimde bugün su gibi akıntım geldi çamaşırım ıslandı bide misafirlikteyim neyseki yedekli geziyorumEvet kuzum gidicem hele kimyasal yaşadıysam kesin gidicem 2. Oluyor çünkü sanırım pıhtılaşma var bende. Adetim sökülüyor ama her xaman ki yoğunlukta ve renginde değil mide bulantısı da devam
Çok rahatsız edici oluyor dimi bende okulda oluyorum onu bazen yedekli gezmediğimden bazen kendime kızıyorum günlük ped kullanmak istemiyorum hemen pişiyorum zatenAllah Allah gözlemle bakalım bi. Benimde bugün su gibi akıntım geldi çamaşırım ıslandı bide misafirlikteyim neyseki yedekli geziyorum
Günlük ped yada normal ped beni pişik yapıyo mecbur yedekli geziyorum sırf bu yüzden regl olmayı sevmiyorumÇok rahatsız edici oluyor dimi bende okulda oluyorum onu bazen yedekli gezmediğimden bazen kendime kızıyorum günlük ped kullanmak istemiyorum hemen pişiyorum zaten
Özellikle yazınn ayyyy nioli kullanıyorum ben her duşta o yüzden zaten evlendikten 2 ay sonra mantar oldum arkadaşlar dalga geçiyor bi evlendin başına gelmeyen kalmadı diye balayında sistitte oldum çünküGünlük ped yada normal ped beni pişik yapıyo mecbur yedekli geziyorum sırf bu yüzden regl olmayı sevmiyorum