• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Eklentiler

• IMG_20231015_105459.jpg
    IMG_20231015_105459.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20231015_105456.jpg
    IMG_20231015_105456.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar dün ki şoku atlattıktan sonra yine buradayım😅 reglimde çok tuhaf şuan zaten açık pembemsi ve kahveremgimsi olmuş bitiyor gibi sanki ben bu aydan hiçbirşey anlamadım biraz daha azalınca test yapıcam dün bana silik pozitif çıkardığı gibi negatifte çıkartsın arkadaş😅😅
Ben dedim sana canım üstüne görme de olabilir hadi bakalım😊benim de akıntı başladı adete döner bugün yani lekelenmeyle başlar genelde kısmet diğer ay a kaldı

Ben dedim sana canım üstüne görme de olabilir hadi bakalım😊benim de akıntı başladı adete döner bugün yani lekelenmeyle başlar genelde kısmet diğer ay a kaldı
Kuzum sen üstüne görme yaşadın mı hiç ya da yakınında yaşayan oldu mu ? Benim etrafımda hiç yok o yüzden anlayamıyorum nolduğumu. Birde doktor geçen ay gittiğimde regl olduysan hamile olma ihtimalin yok atılmış o yer dedi

Kuzum sen üstüne görme yaşadın mı hiç ya da yakınında yaşayan oldu mu ? Benim etrafımda hiç yok o yüzden anlayamıyorum nolduğumu. Birde doktor geçen ay gittiğimde regl olduysan hamile olma ihtimalin yok atılmış o yer dedi
Doktora gitmeyi düşünüyor musun bi kontrol amaçlı vs. Yada adetin söküldü mü iyice ?

Doktora gitmeyi düşünüyor musun bi kontrol amaçlı vs. Yada adetin söküldü mü iyice ?
Evet kuzum gidicem hele kimyasal yaşadıysam kesin gidicem 2. Oluyor çünkü sanırım pıhtılaşma var bende. Adetim sökülüyor ama her xaman ki yoğunlukta ve renginde değil mide bulantısı da devam

Evet canım arkadaşım yaşadı 2 aylıkken öğrendi bildiğin şakır şakır adet olmuş

Evet kuzum gidicem hele kimyasal yaşadıysam kesin gidicem 2. Oluyor çünkü sanırım pıhtılaşma var bende. Adetim sökülüyor ama her xaman ki yoğunlukta ve renginde değil mide bulantısı da devam
Ben yaşamadım canım yakın arkadaşım yaşadı ben yerleşme kanaması yaşamıştım o da şöyle olmuştu yumurtlamanın 10.günü testte silik çıktı 11 günü kanda 100 çıkınca değerim o gün kahverengi lekelenmem oldu hatta hemen doktora koştum geçmişte düşüklerim olduğu için işte düşük önleyici verdi falan gelmedi bi daha tabi o gebeliğimde boş gebelik olmuştu

Ben yaşamadım canım yakın arkadaşım yaşadı ben yerleşme kanaması yaşamıştım o da şöyle olmuştu yumurtlamanın 10.günü testte silik çıktı 11 günü kanda 100 çıkınca değerim o gün kahverengi lekelenmem oldu hatta hemen doktora koştum geçmişte düşüklerim olduğu için işte düşük önleyici verdi falan gelmedi bi daha tabi o gebeliğimde boş gebelik olmuştu
Benim kimyasalda sanki kasığımın sağ tarafında ceviz büyüklüğünde birşey vardı ve tatildeydik sürekli gezdik korunmayı bırakalı 15 gün olmuştu hiç beklemiyorduk bi baktım çizgi silik çıktı takip ediyordum çizgiyi her gün en son negatif çıktı ve ertesi gün regl oldum ama aşırı ağrılı ağladım ağrıdan. Şimdi bunda öyle olmadı ya ondan kimyasal olmadığımı düşünüyorum yinede biraz daha azalınca reglim test yapıcam merak ediyorum nolduğunu. Doktora gitmeyi düşünüyorum eşimde dedi zaten pıhtılaşma var ise en azından önlemini alırım.. bu arada geçen ay reglden sonra doktora gittim demiştim ya tersti kadın ağrım olmama rağmen kan idrar testi yapmadsn rahmime bakmıştı.böyle böyle kimyasal geçirdim sanırım deyince teşhis konulmamış ki hem böyle birşey varsa korun demişti bana aralığa kadar. Acaba diyorum ondan mı tutmuyor şuanda

Allah Allah gözlemle bakalım bi. Benimde bugün su gibi akıntım geldi çamaşırım ıslandı bide misafirlikteyim neyseki yedekli geziyorum 🥲

Allah Allah gözlemle bakalım bi. Benimde bugün su gibi akıntım geldi çamaşırım ıslandı bide misafirlikteyim neyseki yedekli geziyorum 🥲
Çok rahatsız edici oluyor dimi bende okulda oluyorum onu bazen yedekli gezmediğimden bazen kendime kızıyorum günlük ped kullanmak istemiyorum hemen pişiyorum zaten😅😅

Günlük ped yada normal ped beni pişik yapıyo mecbur yedekli geziyorum 😂 sırf bu yüzden regl olmayı sevmiyorum
Özellikle yazınn ayyyy😅😅 nioli kullanıyorum ben her duşta o yüzden zaten evlendikten 2 ay sonra mantar oldum arkadaşlar dalga geçiyor 😅😅 bi evlendin başına gelmeyen kalmadı diye balayında sistitte oldum çünkü🙈

Back