• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Kızlar , aşırı halsizim ve sarı koyu akıntı oluyor
Günde bir iki kez .. bugün de sabah bulantısı oldu geçti. çatlamanın 9. Günü. Belirti olabilir mi bunlar ?

Bugün yerleşme düşüşü yaşamış olabilirsin kuzum tablona baktım 😍

İnşallah kuzum bi an da düşmesi beni şaşırttı zaten, birde bilgim yok ilk defa ölçüyorum, ölçmeye çalışıyorum desem daha doğru olucak :))

Yarın peki yükselmesi mi gerek yok yine düşüş mü olması lazım :)

İnşallah kuzum bi an da düşmesi beni şaşırttı zaten, birde bilgim yok ilk defa ölçüyorum, ölçmeye çalışıyorum desem daha doğru olucak :))

Yarın peki yükselmesi mi gerek yok yine düşüş mü olması lazım :)
Yükselmesi gerekiyor canım ☺️

Aşkımlar ben evde iş yapıyorum kaç gündür tavanları bile sildim halıları kaldırdım bu işler zararlımı ?? buz dolabını felan makineleri kendim çekmedim normalde ben çekerim eşime çektirdim bu sefer. Elimle paspas yapıyorum camlarınd asilinmesi lazım sileyimmi yoksa zararlımı birde belirtimde var bi kaç kişinin yorumunu görüp korktum doktora gidip düşük önleyici istesem mi 5 ekimde çatlatma iğnesi oldum.

Kizlar adet olmanıza çok üzüldüm inşallah bu ay olur hepinize hamilelik nasip olsun 🤲 bende altı gün kaldı ama bir belirti de yok galiba bu ay öyle adet olucam belirti yaşamadan vücudum benle oynuyor

Baya kırmızı kırmızı mı geliyor
Koyu kırmızı evet kuzum 🥹
Canım testlerin baya da belirgindi yine söylüyorum hiç belli olmaz yarın evde bir test yap olurmu üstüne görme diye de bişey var
Kuzum baya yoğun geliyor bunun hafif ağrılarımda var baya üzüldüm üstüne görme olmaz gibi geliyor
AA çok şaşırdım çok umutluydum ben senden hayırlısı olsun bitanem
Aminn kuzum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah🥰

Aşkımlar ben evde iş yapıyorum kaç gündür tavanları bile sildim halıları kaldırdım bu işler zararlımı ?? buz dolabını felan makineleri kendim çekmedim normalde ben çekerim eşime çektirdim bu sefer. Elimle paspas yapıyorum camlarınd asilinmesi lazım sileyimmi yoksa zararlımı birde belirtimde var bi kaç kişinin yorumunu görüp korktum doktora gidip düşük önleyici istesem mi 5 ekimde çatlatma iğnesi oldum.
Canım ben iğne olmuştum işimi yaptım ayni ama ağır şeyler yapmadım o ay ne olur olmaz diye korkuddan iki tane kaybetigim için varsa kaybederim diye o yüzden dikkatli ol ne olur ne olmaz

Kızlar beklenen regli gününden 14 öncesinde yumutlamamız oluyormuş fakat ben aşağı yukarı 32 günde bir regli oluyorum buna göre regli tarihim 19u oluyor. Buna göre mi beklemem gerekiyor bir bilgisi olan var mı telefondaki uygulamalar 17 si olarak gösteriyor regli tarihimi

Back
X