- 13 Haziran 2008
- 891
- 7
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte gecelik-sabahlıklarım.
ehee krem renkli olan takımlarımız aynı :)) diğeride çok tatlı. Sanırım onun aynısı selinada var kaydirigubbakcemile3 Ben bu markanın ürünlerine bayıllıyorum. Çok güzel tercih... Güle güle sağlıklı günlerinde giy inşallah canım opuyorumnanaktan
hazirancım senin cicilerin de çok güzelmiş opuyorumnanaktan
güle güle kullan cnm. pembe takımının kırmızı pijaması var bnde batıyo ama bana nedense dantelleri... çeyız de almıstım gıyemıyom hıç askılı badısını dantele alerjim var sanırım bnm
ekle tabii ya kalmasın.. ben unutmuştum bak dur ben de ekleyeyim terliklerimi bir ara. biz beklemedeyiz ya, yapacak birşey yok, vakit geçsin bahaneyle kaydirigubbakcemile3.. pijama takımın çok şık görünüyor, fırfırlı galiba paçaları. terliklerin de güzelmiş. çok şık bir lohusa olacaksın canım sen, iyi günlerde giy inşallah...
öyle olcak valla cashmircim, sayenizde, benim bunların hiçbirinden haberim bile yoktu, bu topikten gördüm hepsini. ilk doğumumda hiç böyle hazırlıklar yapmamıştım, hep günlük spor şeyler almıştım.kaydirigubbakcemile2 burda bayaaa kültürüm arttı kaydirigubbakcemile5
desene sen de ben gibisin vereliniortak hatırlıyorum da hamileliğimin başında yapmam dediğim, ya da ağzım açık okuduğum ( tabii ki buradan ) pek çok şey zamanla makul gelmeye başladı. hatta geçen gün bir ablam lohusa şerbeti yapacağımı öğrenince ''hahhh şöyle, kendine geldin desene'' dedi.. meğer ben '' o gereksiz, bu gereksiz '' dedikçe içten içe onaylamıyormuş beni kaydirigubbakcemile3.. ben de çok değiştim şekerim çoookk, kaydirigubbakcemile2
ayy bi benim galiba böyle gecelik pijama olayına girmeyen ama napim bizde kadın erkek çift olarak gelirler bebeye göz aydınına giyemem ki mecbur eşofman takımlarıyla yetinicem ( artık hastahanede ne giyersem o kadar.
evet pembe modellin krem rengi bende varrrrrrrrr :lepi:
ya benimde hersey krem olucak ama ne yapalim. Pembis olamicam ben.Zaten dogudman sorna yüzüm bembeyaz bide krem rengi gecelik ile artik süper olicammm mafoldumben
Neyse tac kirmizi ya biraz renk verir belki bana.
Ay cok heycanliyim artik ya. Geceleri rahat uyku kalmadi her an birsey olucakmis gibi oldum.