ekim annlerinin lohusa dönemi hazırlıkları

valla onlarin istedigi fiyati düsününce, birde tüllün metresinin fiyatini oldu. Kayinvaldem dikti ben süsleri hazirladim ve birlestirdim.

selina eminim çok güzel olmuştur. resim koyabilir misin. benim şu bardaklara takılacak kısmın lastikli olması konusuna kafam çalışmadı bi türlü. kurdela ve lastik birleşimi nasıl oluyo. çok ayrıntılı bişey yapmayı planlamıyorum bir kurdela fiyonk ve nazar boncuğu. ama o lastiği nasıl yapıcam bilemiyorum..

işte gecelik-sabahlıklarım.

Eklentiler

• $DSCF2668.jpg
    $DSCF2668.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $DSCF2669.jpg
    $DSCF2669.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 76
  • $DSCF2670.jpg
    $DSCF2670.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 74
  • $DSCF2671.jpg
    $DSCF2671.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $DSCF2672.jpg
    $DSCF2672.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 69
ehee krem renkli olan takımlarımız aynı :)) diğeride çok tatlı. Sanırım onun aynısı selinada var kaydirigubbakcemile3 Ben bu markanın ürünlerine bayıllıyorum. Çok güzel tercih... Güle güle sağlıklı günlerinde giy inşallah canım opuyorumnanaktan

işte gecelik-sabahlıklarım.

güle güle kullan cnm. pembe takımının kırmızı pijaması var bnde batıyo ama bana nedense dantelleri... çeyız de almıstım gıyemıyom hıç askılı badısını :KK43: dantele alerjim var sanırım bnm

ehee krem renkli olan takımlarımız aynı :)) diğeride çok tatlı. Sanırım onun aynısı selinada var kaydirigubbakcemile3 Ben bu markanın ürünlerine bayıllıyorum. Çok güzel tercih... Güle güle sağlıklı günlerinde giy inşallah canım opuyorumnanaktan

süpermiş, aynı guruptan olduğumuz belli olsun di mi ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tşkler cnm sizler de iyi günlerde kullanın.

güle güle kullan cnm. pembe takımının kırmızı pijaması var bnde batıyo ama bana nedense dantelleri... çeyız de almıstım gıyemıyom hıç askılı badısını :KK43: dantele alerjim var sanırım bnm

ay inşallah bana da batmaz, ben de biraz huyluyumdur.

ne zamandır düşünüyodum mevlitte verilecek farklı bi şey olsun diye (hoş ben mevlidi 40 'ında falan deil bebiş 3-4 aylık olsun öle yapıcam) mevlitte vermek için ve sonunda buldum. bizim burda kimisi bebişin adını işletir havlulara kimisi yeminilerin oyalarına.bende hem değişik hemde bebişi anımsatcak bişey düşünüp duruyodum ne zamandır ve sonunda buldum.ufaklığın resminin olduğu bir takvim düşünüyorum.hem üzerinde adı yazacak hem işe yarayacak. :)))))))

evet pembe modellin krem rengi bende varrrrrrrrr :lepi:

ya benimde hersey krem olucak ama ne yapalim. Pembis olamicam ben.Zaten dogudman sorna yüzüm bembeyaz bide krem rengi gecelik ile artik süper olicammm mafoldumben

Neyse tac kirmizi ya biraz renk verir belki bana.

Ay cok heycanliyim artik ya. Geceleri rahat uyku kalmadi her an birsey olucakmis gibi oldum.

pijama takımı ve terliğimi de ekliyim,kaydirigubbakcemile3 eksik kalmasın.....

Eklentiler

• $IMG_0036.JPG
    $IMG_0036.JPG
    74,2 KB · Görüntüleme: 129
  • $IMG_0030.JPG
    $IMG_0030.JPG
    47,3 KB · Görüntüleme: 144
ekle tabii ya kalmasın.. ben unutmuştum bak dur ben de ekleyeyim terliklerimi bir ara. biz beklemedeyiz ya, yapacak birşey yok, vakit geçsin bahaneyle kaydirigubbakcemile3.. pijama takımın çok şık görünüyor, fırfırlı galiba paçaları. terliklerin de güzelmiş. çok şık bir lohusa olacaksın canım sen, iyi günlerde giy inşallah...

ekle tabii ya kalmasın.. ben unutmuştum bak dur ben de ekleyeyim terliklerimi bir ara. biz beklemedeyiz ya, yapacak birşey yok, vakit geçsin bahaneyle kaydirigubbakcemile3.. pijama takımın çok şık görünüyor, fırfırlı galiba paçaları. terliklerin de güzelmiş. çok şık bir lohusa olacaksın canım sen, iyi günlerde giy inşallah...

öyle olcak valla cashmircim, sayenizde, benim bunların hiçbirinden haberim bile yoktu, bu topikten gördüm hepsini. ilk doğumumda hiç böyle hazırlıklar yapmamıştım, hep günlük spor şeyler almıştım.kaydirigubbakcemile2 burda bayaaa kültürüm arttı kaydirigubbakcemile5

öyle olcak valla cashmircim, sayenizde, benim bunların hiçbirinden haberim bile yoktu, bu topikten gördüm hepsini. ilk doğumumda hiç böyle hazırlıklar yapmamıştım, hep günlük spor şeyler almıştım.kaydirigubbakcemile2 burda bayaaa kültürüm arttı kaydirigubbakcemile5

desene sen de ben gibisin vereliniortak hatırlıyorum da hamileliğimin başında yapmam dediğim, ya da ağzım açık okuduğum ( tabii ki buradan ) pek çok şey zamanla makul gelmeye başladı. hatta geçen gün bir ablam lohusa şerbeti yapacağımı öğrenince ''hahhh şöyle, kendine geldin desene'' dedi.. meğer ben '' o gereksiz, bu gereksiz '' dedikçe içten içe onaylamıyormuş beni kaydirigubbakcemile3.. ben de çok değiştim şekerim çoookk, kaydirigubbakcemile2

ayy bi benim galiba böyle gecelik pijama olayına girmeyen ama napim bizde kadın erkek çift olarak gelirler bebeye göz aydınına giyemem ki mecbur eşofman takımlarıyla yetinicem :KK43:( artık hastahanede ne giyersem o kadar.

desene sen de ben gibisin vereliniortak hatırlıyorum da hamileliğimin başında yapmam dediğim, ya da ağzım açık okuduğum ( tabii ki buradan ) pek çok şey zamanla makul gelmeye başladı. hatta geçen gün bir ablam lohusa şerbeti yapacağımı öğrenince ''hahhh şöyle, kendine geldin desene'' dedi.. meğer ben '' o gereksiz, bu gereksiz '' dedikçe içten içe onaylamıyormuş beni kaydirigubbakcemile3.. ben de çok değiştim şekerim çoookk, kaydirigubbakcemile2

amaan iyi oldu cashmircim boşver, böyle özel günler hayatta kaç kez yaşanıyor ki,, hakkını vermek lazımmış niye öyle üstünkörü geçiştirelim. Hem çok da eğelendim ben hazırlarken. :dance:

ayy bi benim galiba böyle gecelik pijama olayına girmeyen ama napim bizde kadın erkek çift olarak gelirler bebeye göz aydınına giyemem ki mecbur eşofman takımlarıyla yetinicem :KK43:( artık hastahanede ne giyersem o kadar.

antikacım tabi öyle resmi misafirlerde biz de derli toplu giyinicez, bakma kendi hevesimiz için hazırlandı onların çoğu zaten. yerimseniben annem de veriyo gazı, yap kızım, hevesin kalmasın diye.

evet pembe modellin krem rengi bende varrrrrrrrr :lepi:

ya benimde hersey krem olucak ama ne yapalim. Pembis olamicam ben.Zaten dogudman sorna yüzüm bembeyaz bide krem rengi gecelik ile artik süper olicammm mafoldumben

Neyse tac kirmizi ya biraz renk verir belki bana.

Ay cok heycanliyim artik ya. Geceleri rahat uyku kalmadi her an birsey olucakmis gibi oldum.

Selinacım hani forumdaki next mağazasındaki indirimlerden bahsetmiştin ya, pazar günü foruma gittim ve o da ne next kapanmış yerine mango açılacakmış:) yani bir anlamda mng'nin açılmasına sevinirken next'teki o güzel elbiseleri almadığım için üzüldüm.Bahtsız bedeviii:sm_confused:

tevekkeli değil önce agora' dakini kapattılar ... iyi olmadı bence..

X