Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan verdiğin link bı arkadaşlık sitesine ait...resım vs yok
kızlar gecelik sorunsalını çözemedim ben hala, Tuğse tekstil marka gecelikler hoşuma gidiyor ama nerede satıldığını bulamadım, kadıköyde bi yer fabrikadan getirtiriz dedi ama o da 146 tl fiyat verdi pahalı geldi bana.
hazırancım tuğsenin ürünleri çetinkaya mağazalrında satılıyor..ben arayıp sormuştum,ben de beğenmiştim ama bedenlerini bulamamıştım..haa çetinkaya da gerek yok eminönünde mahmutpaşa hürriyet çarşısında dünya kadar lohusalık gecelik pijama var...aradığınz herşeyii bulabilirsinz orda..mutlaka uğrayın..146 tl ye 1 sabahlıklı takım 2 tane de pijama,gecelik takımı alırsınz....:teytey:
kızlar neden kırmızı bant takılıyo bilen varmı.
Valla aynen öyle oldu cnm, h.sonu eminönüne gittim cosy by aqua nın 2 takım gecelik sabahlıgını aldım toplam 70 tl tuttu, şaka gibi.
benimde hastane süslerim bitti. Birtane ayak ucu dikildi, birtane bebek besik icin tül.
Esim bana birtane yapay cicek yaptirdi bas ucuma koymak icin.
Eltimden kalma süsler vardi onlarida koyarim. Birtane kapi süsü var birtanede Abla oldum diye yazi asilcak kapiya büyük kizim kiskanmasin diye.