Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yeni düz bardaklar almıştım. 18 tane takım. onların üzerine sadece incecik mavi kurdele geçirip ortalarına nazar boncuğu yapıştıracağım... sade ve şık olacaklar Tepsiyide tüllerle süslerim herhalde
Lastikli olması iyi fikir canım ya çok sağol
a.s.
ben sade hastane için yapabilirsem yapıcam şimdi düşünüyorumda mayıs topiginde 40mevlütündede diyolardı bizim mevlütler kalabalık olur en az 30kişi bardak yetiştiremem mevlütte yapmıcam yani hastane içinde akrabamız çok şık plastik bardakta vermişti kadeh şeklinde ufaktı iç at öle yaparım herhalde o bardaklardan bulabilirsem lastikli yaparım 10-12tane inş. yeter ev içinde 12tane hiç açılmamış limonata bardagım var düz eve gelen olursa şerbette varsa yeter işte buarada şerbetin tadı benim hatırladıgım yarım bardakta tıkanmıştım fçok tatlıı fıstıklı bademliydi ama olsun yapmak lazım limonluda degişik olur not alim hemenevet arzum hastanede dağıtmak ta güzel bi fikir aslında. çok ta şık olur. ama hazırlaması götrümesi nasıl olur acaba. daha önce böyle yapmış arkadaşlar yardımcı olur belki bize...
ben yeni düz bardaklar almıştım. 18 tane takım. onların üzerine sadece incecik mavi kurdele geçirip ortalarına nazar boncuğu yapıştıracağım... sade ve şık olacaklar Tepsiyide tüllerle süslerim herhalde
Lastikli olması iyi fikir canım ya çok sağol
a.s.