Benim de belirti mi sayılır bilmiyorum ama göğüs ağrısı ve hassasiyetlik var az önce test yaptım baya silik şekilde çıktıSenin var mı belirtin test yaptın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de belirti mi sayılır bilmiyorum ama göğüs ağrısı ve hassasiyetlik var az önce test yaptım baya silik şekilde çıktıSenin var mı belirtin test yaptın mı
Normaldir canım ya dün yaptım negatif az önce yaptım aşırı silik şekilde çıktıDayanamadım az önce yaptım negatif 5. Gün böyle olması normal midir acaba
Eki Görüntüle 3492534
Hayırlı olsun canım benim de sadece göğüs ağrım var özellikle uçları batıyor test yapmaya korkuyorum bugün 6 günüm 3gün embriyosu. Herhangi bir kasık ağrının bel ağrın var mı genelde gebe kalanlar hep kasık ağrısından bahsediyor benim hiç yok İlk 2-3 gün oldu geçti şimdi de göğüs ağrısı başladı fena şekilde bazen yatırmıyor üstüneBenim de belirti mi sayılır bilmiyorum ama göğüs ağrısı ve hassasiyetlik var az önce test yaptım baya silik şekilde çıktı
Dayanamadım az önce yaptım negatif 5. Gün böyle olması normal midir acaba
Eki Görüntüle 3492534
Canım idrarı fazla mı damlattın biraz dağılma olmuş erken yapmışsın bir iki gün daha beklersen daha iyi olmaz mıydı bak bugün moralim bozuldu şimdi yarın bu moral bozuk bir daha yapmak isteyeceksin keşke hiç yapmasaydın ama ben hissediyorum var sende bebişin seninleDayanamadım az önce yaptım negatif 5. Gün böyle olması normal midir acaba
Eki Görüntüle 3492534
Hayırlı olsun canımNormaldir canım ya dün yaptım negatif az önce yaptım aşırı silik şekilde çıktı
Çok merak etmiştim Salı sabahına kadar yapmamayı düşünüyorum tabi sabredebilirsemCanım idrarı fazla mı damlattın biraz dağılma olmuş erken yapmışsın bir iki gün daha beklersen daha iyi olmaz mıydı bak bugün moralim bozuldu şimdi yarın bu moral bozuk bir daha yapmak isteyeceksin keşke hiç yapmasaydın ama ben hissediyorum var sende bebişin seninle
Teşekkürler canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah, vala canım benim 3 gündür göğüs ağrısı var onun dışında hiç bir belirti yok göğüs ağrısı da ilaca bağladım progestan fitil ve progestan dex iğnesine , dün yaptım negatifti bugün tekrar yapayım dedim silik şekilde çikti ama halen inanmıyorum bayaHayırlı olsun canım benim de sadece göğüs ağrım var özellikle uçları batıyor test yapmaya korkuyorum bugün 6 günüm 3gün embriyosu. Herhangi bir kasık ağrının bel ağrın var mı genelde gebe kalanlar hep kasık ağrısından bahsediyor benim hiç yok İlk 2-3 gün oldu geçti şimdi de göğüs ağrısı başladı fena şekilde bazen yatırmıyor üstüne
Sağol canım benim seninde güzel haberini alacağız eminim hiç moralini bozma dualarım seninleHayırlı olsun canım
Teşekkürler canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah, vala canım benim 3 gündür göğüs ağrısı var onun dışında hiç bir belirti yok göğüs ağrısı da ilaca bağladım progestan fitil ve progestan dex iğnesine , dün yaptım negatifti bugün tekrar yapayım dedim silik şekilde çikti ama halen inanmıyorum baya göğüs ağrısını
Göğüs ağrısını genellikle progesterona yoruyorlar ben de aynı şekilde progesteron dex iğne kullanıyorum sabah akşam bir de fitil günde 3 öğün bir de kolumda bant var acaba onun etkisi mi diye düşünüyorum bazen hayırlı olsun ama sizin bu durumunuz bana umut oldu ümitlendim teşekkür ederim çünkü benim de sadece göğüs ağrım var iğne gibi batıyor uçları sende de öyle olmuş muyduTeşekkürler canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah, vala canım benim 3 gündür göğüs ağrısı var onun dışında hiç bir belirti yok göğüs ağrısı da ilaca bağladım progestan fitil ve progestan dex iğnesine , dün yaptım negatifti bugün tekrar yapayım dedim silik şekilde çikti ama halen inanmıyorum baya
Vallahi canım hepimiz çok merak ediyoruz İnan zor duruyoruz kendimizle cebelleşiyoruz ama sabretmemiz gerekiyor şimdi öğrensek bile koyulaştı mı koyulaşıyor mu silitleşti mi diye daha çok strese gireceğiz o yüzden doktorun yanında öğrenmeye karar verdim ben tabii dayanabilirsem kendimi bastırıyorum hayırlı olsun diyorum ama içim içimi de yiyor tabii iki üç gündür oto moka her şeyi ağlıyorum göğüslerim patlayacak gibi sızlıyor başka da bir şeyim yok yarın adet günüm birkaç güne her şey belli olur aslında benim 3gün embriyo suç çünkü beşinci gün embriyolar daha çabuk kendini belli ediyorÇok merak etmiştim Salı sabahına kadar yapmamayı düşünüyorum tabi sabredebilirsem
İnşallah hepimiz pozitif sonuç alacağız, batma değil de canım baya hassasiyetlik var ağrıyor özellikle böyle boşluğa gelir üzerine değişirken falan benim transferden 2 3 gün sonra başladı ağrı halen de devam ediyor dualarım seninle canım inşallah pozitiftir bende halen inanmıyorum benim pozitif mi diyeGöğüs ağrısını genellikle progesterona yoruyorlar ben de aynı şekilde progesteron dex iğne kullanıyorum sabah akşam bir de fitil günde 3 öğün bir de kolumda bant var acaba onun etkisi mi diye düşünüyorum bazen hayırlı olsun ama sizin bu durumunuz bana umut oldu ümitlendim teşekkür ederim çünkü benim de sadece göğüs ağrım var iğne gibi batıyor uçları sende de öyle olmuş muydu
Rabbim ultrasonda da görmeyi nasip etsin inşallah canım sakın stres olma benim stres olduğuma bakma yap dediğimi yap yaptığımı yapma misali vallahi ben korkuyorum ya çok olmaz diye korkuyorum daha çok çok umut bağladım çok inandım test yapmaya korkuyorum yapmamak için kendimle cebelleşiyorum o yüzden de biraz geriliyorumİnşallah hepimiz pozitif sonuç alacağız, batma değil de canım baya hassasiyetlik var ağrıyor özellikle böyle boşluğa gelir üzerine değişirken falan benim transferden 2 3 gün sonra başladı ağrı halen de devam ediyor dualarım seninle canım inşallah pozitiftir bende halen inanmıyorum benim pozitif mi diye
Aminn amin inşallah canım kaçıncı günün transferin? Korkma içini ferah tut allahın izniyle pozitif alacağızRabbim ultrasonda da görmeyi nasip etsin inşallah canım sakın stres olma benim stres olduğuma bakma yap dediğimi yap yaptığımı yapma misali vallahi ben korkuyorum ya çok olmaz diye korkuyorum daha çok çok umut bağladım çok inandım test yapmaya korkuyorum yapmamak için kendimle cebelleşiyorum o yüzden de biraz geriliyorum
Bugün transfer hariç 6 günüm 3 gün embriyosu İnşallah dediğin gibi olur canımAminn amin inşallah canım kaçıncı günün transferin? Korkma içini ferah tut allahın izniyle pozitif alacağız
3 gün embriyosu biraz daha geç belli oluyor bildiğim kadarıyla,Bugün transfer hariç 6 günüm 3 gün embriyosu İnşallah dediğin gibi olur canım
Aynen canım öyle diyorlar vallahi ne bileyim psikolojik savaş veriyoruz biraz umutsuzum bunları demeye utanıyorum ama bilmiyorum bugün ruh halim böyle sanki tutmamış gibi hissediyorum ağlayasım geliyor o yüzden3 gün embriyosu biraz daha geç belli oluyor bildiğim kadarıyla,
Öyle deme ve öyle yapma canım içini ferah tut allahın izniyle olacak, ben sana söylüyorum ama şuan bende öyleyim kan sonucu öğrenene kadar inanmıyorum testte de ama pozitif olmamız lazım olumlu düşünelim olumlu olsunAynen canım öyle diyorlar vallahi ne bileyim psikolojik savaş veriyoruz biraz umutsuzum bunları demeye utanıyorum ama bilmiyorum bugün ruh halim böyle sanki tutmamış gibi hissediyorum ağlayasım geliyor o yüzden
Vallahi Rabbim ol diyorsa olacak ne kadar pozitif de düşünsek negatifi de düşünsek olmayınca olmuyor bazen hayırlısı olsun ne diyelim adet olacak gibi karın ağrılarım başladı ve erken başladı o yüzden tutmadı diye endişelendimÖyle deme ve öyle yapma canım içini ferah tut allahın izniyle olacak, ben sana söylüyorum ama şuan bende öyleyim kan sonucu öğrenene kadar inanmıyorum testte de ama pozitif olmamız lazım olumlu düşünelim olumlu olsun