- 16 Nisan 2022
- 622
- 174
- 32
Başınız saolsun benim de doğal yoldan olmuştu bir gebeliğim 17 haftalıkken kaybettim bende 1.5 sene olmayınca gitmiştim hastaneye ama yine de istiyorlar film şuan 3. Aşılamanın 10. Günündeyim ama tutmadı büyük ihtimalleDaha önce iki gebeliğim oldu maalesef kaybettim tüpler açık muhtemelen ama dediğiniz gibi olabilir teşekkürler
Ben de aşılamadan pek umutlu değilim ama yine de denemek istiyorum inşallah sizin pozitif olur bu ayBaşınız saolsun benim de doğal yoldan olmuştu bir gebeliğim 17 haftalıkken kaybettim bende 1.5 sene olmayınca gitmiştim hastaneye ama yine de istiyorlar film şuan 3. Aşılamanın 10. Günündeyim ama tutmadı büyük ihtimalle
Bugün aşılama hariç 11. Gün adetim pazar günü olacak yani iki gün var. Doktorum gebesin ama test vermeye devam edeceğiz dedi.Canım yukselmen iyi stres yapma kendinizde kaptırma çünkü yıkılmak çok kotu oluyor ama streste etkiliyor hiç test yapmamış gibi düşün adetin geçti mi aşılamanın kaçıncı günü bugün
İnşallah rabbim sağlıklı artışlar nasip etsin dualarım seninle inşallah kucağına almakta nasip olsun stres yapma dediğim gibi sanki hiç test yapmadın say bı dahakine doktor ne zaman istediyse tekrarla o yükselişi görene kadar insan 9 doğuruyor çok iyi anlıyorum seni şuan kollarım mosmor damar yolu açacak yer yok iki kolum aynı halde daha önce düşüğüm olduğu için 2600 olana kadar sevinemedim bile benimde 48 ile başladı ama rabbim ol diyince oluyor inşallah sizinde sağlıkla tamamına erdirsin Haziran annesi olmak nasip olsunBugün aşılama hariç 11. Gün adetim pazar günü olacak yani iki gün var. Doktorum gebesin ama test vermeye devam edeceğiz dedi.
İnşallah canımBen de aşılamadan pek umutlu değilim ama yine de denemek istiyorum inşallah sizin pozitif olur bu ay
Ayyy Rabbim sana da sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Ne büyük sınav veriyoruz ancak yaşayan bilir. Bizim yaşadığımızı gerçekten doğal yoldan kolayca gebe kalmış biri anlayamaz. Çok çok geçmiş olsun. İnşallah bebeklerimizi kucağımıza alır bu günleri gülerek hatırlarız hepimizİnşallah rabbim sağlıklı artışlar nasip etsin dualarım seninle inşallah kucağına almakta nasip olsun stres yapma dediğim gibi sanki hiç test yapmadın say bı dahakine doktor ne zaman istediyse tekrarla o yükselişi görene kadar insan 9 doğuruyor çok iyi anlıyorum seni şuan kollarım mosmor damar yolu açacak yer yok iki kolum aynı halde daha önce düşüğüm olduğu için 2600 olana kadar sevinemedim bile benimde 48 ile başladı ama rabbim ol diyince oluyor inşallah sizinde sağlıkla tamamına erdirsin Haziran annesi olmak nasip olsun
Amin canım inşallah dileyen isteyen herkeste bu zorlu yolları yasamadan kolaylıkla kavuşsun meleklerine gerçekten çok zor süreçlerAyyy Rabbim sana da sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Ne büyük sınav veriyoruz ancak yaşayan bilir. Bizim yaşadığımızı gerçekten doğal yoldan kolayca gebe kalmış biri anlayamaz. Çok çok geçmiş olsun. İnşallah bebeklerimizi kucağımıza alır bu günleri gülerek hatırlarız hepimiz
Devam et bende kullanıyorum 12.haftaya kadar kullanmamız lazım aşılamada düşük riski daha fazla oluyorBu arada ben progestan fitil kullanıyordum kullanmaya devam etmeli miyim? Doktoruma sormayı unuttum.
Devam et bende kullanıyorum 12.haftaya kadar kullanmamız lazım aşılamada düşük riski daha fazla oluyor
5,6 çıkmıştı değil mi ilk test? İki katına çıkmış15 çıkmış kızlar vardır değil mi bebeğim ayy mutlu olmak istiyorum ama olamıyorum. Mutluluktan mı ağlayayım üzüntüden mi ağlayayım şaşırdım. Doktoruma yazdım cevap bekliyorum. Düşünceniz nedir?
neredeyse üç katı. Çok mutluyum, inşallah böyle devam eder artmaya. Rabbim isteyen, bekleyen, hak eden herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah5,6 çıkmıştı değil mi ilk test? İki katına çıkmış
Çok sevindim senin adına. Umarım bize de nasip olurEvet hatta
neredeyse üç katı. Çok mutluyum, inşallah böyle devam eder artmaya. Rabbim isteyen, bekleyen, hak eden herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah
Amin inşallah, sonucunu biz de bekliyoruz. İnşallah güzel haberler verirsin sen de bizeÇok sevindim senin adına. Umarım bize de nasip olur
İnşallah canım. Sende hangi belirtiler vardı? Bir de yerleşme kanaması oldu mu?Amin inşallah, sonucunu biz de bekliyoruz. İnşallah güzel haberler verirsin sen de bize
Benim tek belirtim kasiktaki doluluk hissi oldu. Başka hiçbir belirtim olmadı, hâlâ da başka bir belirtim yok.İnşallah canım. Sende hangi belirtiler vardı? Bir de yerleşme kanaması oldu mu?
Benim bugün ovitrellenin 11. Aşılamanın 9. Günü. Dayanamayıp kan verdim. 1,3 çıktı. Erken olsa da en azından varsa 5, 6 falan çıkardı diye düşünüyorum.Benim tek belirtim kasiktaki doluluk hissi oldu. Başka hiçbir belirtim olmadı, hâlâ da başka bir belirtim yok.