Ekim 2024 Aşılama Olacaklar

Kesinlikle ilgilenmiyorsa değiştirin. Bizim doktorumuz sık sık kontrole çağırdı. Yumurta boyutu, rahim duvarı kalınlığı falan sürekli takip ediyorduk. Doktor çok önemli onu anladim. Biz de bu ay doktorumuzu degistirmistik.

200 oldu çok şükür. Allah razı olsun. Rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsin. Hepimiz beraber bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah. Rabbimden bol bol sabır ve sağlıcakla bebisler diliyorum
Merhabalar önceliklee hayırlıı olsun canım ilk aşılamanızmı nelere dikkat ettiniz süreç nasıldı

Nerde hangi doktora yaptırdın canım?

Merhaba arkadaşlar 13 Ekim aşılama tarihim. Aşılama sonrası kaset testlerde 8. gün değerler sıfırlanmıştı. 14. gün silik çıkmıştı.28 ekim gecesi aşılamanın 15. günü yaptırdığım kan testinde sonuç 9,98 idi. ertesi gün adet oldum. Yolda bekleyenlere tez zamanda yavrularına kavuşmalarını diliyorum.

Merhabalar önceliklee hayırlıı olsun canım ilk aşılamanızmı nelere dikkat ettiniz süreç nasıldı
Merhaba, çok teşekkür ederim. Aklıma her geldiğinde söylüyorum söyleyeceğim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. İlk aşılamam benim. Hız sorunumuz vardı. İki yıldır evliyiz bir yıldır istiyorduk olmuyordu. Femera hap+ovitrelle çatlatma iğnesi+çipli aşılama şeklinde tedavi oldum. Kullandığım iğne ve hap saatleri dışında neredeyse hiçbir şeye dikkat etmedim. Kendimi çok dinledim fakat hiçbir belirti yaşamadım sadece kasığımda kramp şeklinde belli belirsiz fakat sürekli olan ağrılar vardı. Adetim dört gün gecikmesine rağmen ne mide bulantısı, ne göğüs hassasiyeti, ne baş dönmesi hiçbir şey yok. Sadece kasığımda doluluk hissi var. Yürürken hatta otururken bile hissedebiliyorum artık bir farklılık olduğunu.

Bizimde aynı 2 yıldır evliyim 1 yıldır deniyoruz hız problemi var aynı şekilde eşimde varikoselden dolayı oluyormuş 2. Aşılamam oldu bunkez çok fazla dikkat ettim çok az ayağa kalktım herşeyi annem yaptı normalde adet günüme 3 gün var aşılamanında 10. Günü hiçbir belirtim yok ama acaba tutmadımı diye endişelendim progestoron kulladınızmı

Aslında sadece aşılama günü çok dikkat edilmeli, onun dışında normal hayatınıza dönebilirdiniz. İnsan yine de psikolojik olarak dikkat etmek istiyor. Ben aşılam günü de iş yerine gelip çalıştım fakat benim işim masa başı o sebeple çok yorulmadım. Kendinizi yormamaya dikkat edin. Benim de çok belirgin bir belirtim yoktu sadece kasıkta doluluk hissi varda başlarda çok hafifti özellikle 11. günden sonra iyice arttı. Progestan fitil şeklinde kullandım. İnşallah tutmuştur, hayırlısıyla nasip olsun inşallah.

İnşallah canım hamilelerin duaları geçermiş lütfen dua et tutmuştur
birde kaçıncı gün yaptırdınız testti kaç çıktı sonuç

İnşallah canım hamilelerin duaları geçermiş lütfen dua et tutmuştur

birde kaçıncı gün yaptırdınız testti kaç çıktı sonuç
İnşallah her aklıma geldiğinde ediyorum. Biz de çok üzüldük, zor günler geçirdik çok iyi anlıyorum. aşılama günü hariç
10. gün 5.6,
11. gün 15,
12. gün 33.5,
15. gün 203 gördük. Bugün 16. gün kan vermedik, yarın vereceğiz. Değer 1000-1500 arası olunca kese ultrasondan görünüyormuş. Dış gebelik olmadığına emin olunca rahatlayacağız. Bu arada bu yazdığım kan testleri sonuçlarından sadece 15. gün idrar testinde çift çizgi çıktı. Diğer günlerde idrarda çıkmıyordu. O yüzden idrar testlerine adet gecikmeden güvenemezsiniz, mutlaka kan verin.

İnşllah keseyide görürsünüz rabbim bağışlasın artık sağlıklı yiyecekler tüketmeye dikkat edin muz avokado vs vs evet bende 12-13 gün kan testi vermeyi düşünüyorum

Canım merhaba bugün aşılamanın harici 10. Günü oldu dayanamayıp test verdim 0.45 çıktı negatif dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…