Benim aşılamanın 10. Gününde 5.6 çıkmıştı ve artıyor. Demek ki olabiliyor, umudu kesmemek gerekmiş. O gün çok ağlamıştım Allah'tan bir şey olmadıBenim bugün ovitrellenin 11. Aşılamanın 9. Günü. Dayanamayıp kan verdim. 1,3 çıktı. Erken olsa da en azından varsa 5, 6 falan çıkardı diye düşünüyorum.
Bakalım, pazartesi ya da Salı tekrar vericem.Benim aşılamanın 10. Gününde 5.6 çıkmıştı ve artıyor. Demek ki olabiliyor, umudu kesmemek gerekmiş. O gün çok ağlamıştım Allah'tan bir şey olmadı
İnşallah yüksek sonuçlar çıkar, bekleyen herkese nasip olur inşallahBakalım, pazartesi ya da Salı tekrar vericem.
Çok mutluyum senin adınaÇift çizgiyi hiç görmemiştik o anı yaşayabilmek adına test yaptım. Dün kanda 33 tü bugün 40-50 olmuştur muhtemelen ve erken gebelik testi (hassasiyeti 25 ml) sonucu böyle. Belki birilerine referans olur. Eki Görüntüle 3495439
Ne zaman test yapacaksın bir daha?Çok mutluyum senin adına
Yarın öğlen kan vereceğim. Aşılamamın 11. Günü yarın.Ne zaman test yapacaksın bir daha?
Ay hadi hayırlı haberle dönersin inşallahYarın öğlen kan vereceğim. Aşılamamın 11. Günü yarın.
Pek umudum yok ama inşallah diyeyimAy hadi hayırlı haberle dönersin inşallah
Ne yaptın canım?Yarın öğlen kan vereceğim. Aşılamamın 11. Günü yarın.
0,6 çıktı. Negatif. İlk aşılamam tutmadı.Ne yaptın canım?
Tedaviye devam edin. Daha ilk aşılamaymis her aşılamada şans aynı olsa da gebe olma ihtimali giderek artıyor. Rabbim nasip etsin inşallah tez vakitte. İğneli mı oldunuz ve çipli olan daha iyi sonuç veriyormuş. Biz fenera hap kullanarak yumurta büyüttük ama çip ile aşılama yapıldı.0,6 çıktı. Negatif. İlk aşılamam tutmadı.
Sansi arttirir eger tikaniklik varsa asilama bosa gider zaten hafif tikanikliklari bile aciyor o yuzden bence çektirinKızlar aşılamadan önce rahim filmi şart mı
Benim tüplerim açık iki gebeliğim oldu öğrenmek istediğim doktorlar kesin şart mı koşuyor rahim filminiSansi arttirir eger tikaniklik varsa asilama bosa gider zaten hafif tikanikliklari bile aciyor o yuzden bence
İğneli. Ben de Klomen kullanmıştım. Benim doktorum biraz relaks bir kadın. Çok ayrıntılı incelemedi hiçbir zaman. Bir yıl dolmadan doktorlar çok önemsemiyor bebek olmayışını sanırım. Sorun da yoksa “olur olur” kafasındalar. 11 aydır aynı doktor ile ilerliyorum. Henüz muvaffak olamadım. Bu sefer başka bir doktor deneyeceğim. Farklı bir göze de tüm değerlerimizi bi gösterelim diyoruz.Tedaviye devam edin. Daha ilk aşılamaymis her aşılamada şans aynı olsa da gebe olma ihtimali giderek artıyor. Rabbim nasip etsin inşallah tez vakitte. İğneli mı oldunuz ve çipli olan daha iyi sonuç veriyormuş. Biz fenera hap kullanarak yumurta büyüttük ama çip ile aşılama yapıldı.
Sizin değer kaça çıktı, sağlıklı artıyordur umarımTedaviye devam edin. Daha ilk aşılamaymis her aşılamada şans aynı olsa da gebe olma ihtimali giderek artıyor. Rabbim nasip etsin inşallah tez vakitte. İğneli mı oldunuz ve çipli olan daha iyi sonuç veriyormuş. Biz fenera hap kullanarak yumurta büyüttük ama çip ile aşılama yapıldı.