Adete kaç gün var?Yarın aşılama dahil 9. günüm olacak. Sizce ultra erken gebelik testlerinden yapayım mı? Doğru sonuç verir mi?
Dayanamadım laboquick erken gebelik testi yaptım ve koskoca bir negatif hayalet çizgi bile yok. Aşılama günü dahil 9. Günü adete beş gün varAdete kaç gün var?
Doktorum 10. gün demişti. Perşembe günü aşılama günü hariç 10. gün oluyor. Perşembe gidip kan vereceğimBence biraz daha bekleyin, henüz erken. 12. gün direkt kan verin isterseniz.
Hadi inşallah umarım güzel haberlerle gelirsiniz buraya <3 Kendim için ettiğim duaları bebiş isteyen herkes için ediyorum. İnsanı psikolojik olarak yoran bir süreç. Biz 10 aydır deniyoruz, eşimde ve bende bir sorun olmamasına rağmen hiç gebelik oluşmadı. Biraz da nasip işi bence.. Vaktini bekliyor sanırım.. Siz ne kadar süredir deniyorsunuz? Yaşınız kaç?Doktorum 10. gün demişti. Perşembe günü aşılama günü hariç 10. gün oluyor. Perşembe gidip kan vereceğim
Biz de bir senedir bekliyoruz. Biraz ileri hız düşüktü %16 ama doktor bunun yine de iyi olduğunu aşılama için her şeyin çok iyi olduğunu söylemişti. O yüzden çok ümitliydim bundan,ilk aşılamam, 28 yaşındayım. Yıllarca bekleyen çiftler var. Çok büyük bir sınav gerçekten. Allah isteyen ve anneliği hak eden hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın.Hadi inşallah umarım güzel haberlerle gelirsiniz buraya <3 Kendim için ettiğim duaları bebiş isteyen herkes için ediyorum. İnsanı psikolojik olarak yoran bir süreç. Biz 10 aydır deniyoruz, eşimde ve bende bir sorun olmamasına rağmen hiç gebelik oluşmadı. Biraz da nasip işi bence.. Vaktini bekliyor sanırım.. Siz ne kadar süredir deniyorsunuz? Yaşınız kaç?
Amin.. hemen hemen aynı zamandır bekliyoruz. Ben de 29 yaşındayım. Üç yıllık evliyim. Kan verince sonucu bizimle de paylaşın lütfenBiz de bir senedir bekliyoruz. Biraz ileri hız düşüktü %16 ama doktor bunun yine de iyi olduğunu aşılama için her şeyin çok iyi olduğunu söylemişti. O yüzden çok ümitliydim bundan,ilk aşılamam, 28 yaşındayım. Yıllarca bekleyen çiftler var. Çok büyük bir sınav gerçekten. Allah isteyen ve anneliği hak eden hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın.
İnşallah canımÖzellikle akşamları kasığıma ağrı giriyor. Tamam diyorum oldu galiba, sabah yine hiçbir şey yok. Anlamadım gitti. İnşallah kanda pozitifi görürüz.
Bizde 3. Aşılamayi deneyelim de dedik ve kısmet olmadı tabi her şey vaktini bekliyor Rabbim bebişinize sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsinBende tüp bebeğe başlamak için gittim kanamalı kist olmuştu bu ay dinlen bı dahaki ay gel dedi doktor sinirden oturup ağladım hep erteleniyor diye dilencilerin elinde eteğinde çocuk görünce iyice delirdim üniversiteden devlet hastanesine gittim kist var tüp bebek ertelendi diye doktorum 3.asilamayi denesek ne kaybedersin dedi çok şükür dediği gibi oldu kaybetmedim mucizemi kazandım inşallah sağlıklı artışını da görürüm
Eğer sizde 3.aşılamayı denemediyseniz ve eşinizde sorun yoksa deneyin rabbimin ne zamanda neyi vesile kılarak vereceği belli olmaz inşallah size ve isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
Allah razı olsun canım dileyen isteyen herkese tez vakitte nasip etsin bu duyguları inşallah benim 6 yılım emeğim ısrarıma dayanamadı geldi çok şükür inşallah sizede tez vakitte nasip olsunBizde 3. Aşılamayi deneyelim de dedik ve kısmet olmadı tabi her şey vaktini bekliyor Rabbim bebişinize sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin
AminAllah razı olsun canım dileyen isteyen herkese tez vakitte nasip etsin bu duyguları inşallah benim 6 yılım emeğim ısrarıma dayanamadı geldi çok şükür inşallah sizede tez vakitte nasip olsun
Önemli olan kan testi. Umarım güzel sonuçla dönersinMerhaba, bugün aşılama dahil 11. gün. Yani doktorumun kan vermemi istediği gün. Laboquick ultra erken gebelik testi yapayım dedim gitmeden. 20 ml hassasiyeti var bu testin ve test fotoğraftaki gibi. Ben silik mi silik bir şey gördüm sandım ama muhtemelen görmek istediğim için gördüm. Eşim de hiçbir şey yok diyor. Umudumuzu bu ay için yitirdik artık. Yine de gidip kan vereceğim.Eki Görüntüle 3494070
Canım seni kırmak istemem gerçekten ama iki ihtimal olabilir ya geç döllenme olmuştur henüz yükselmedi yada kimyasal oldu inşallah ilk ihtimaldir ve sağlıkla artış olur 2 gün sonra aynı yerde tekrarla testini5.6 çıktı değerim. Bu ne ifade ediyor bilemedim. Sanırım beklememiz gerekecek.