Ekim 2024 Aşılama Olacaklar

Benim kasıkta bi doluluk hissi vardı o da azaldı bitti. Bilmiyorum artık tuttu mu. Şuan hiçbir belirti, bir değişiklik yok. İnşallah hepimizinki tutar.

Yarın aşılama dahil 9. günüm olacak. Sizce ultra erken gebelik testlerinden yapayım mı? Doğru sonuç verir mi?

Doktorum 10. gün demişti. Perşembe günü aşılama günü hariç 10. gün oluyor. Perşembe gidip kan vereceğim
Hadi inşallah umarım güzel haberlerle gelirsiniz buraya <3 Kendim için ettiğim duaları bebiş isteyen herkes için ediyorum. İnsanı psikolojik olarak yoran bir süreç. Biz 10 aydır deniyoruz, eşimde ve bende bir sorun olmamasına rağmen hiç gebelik oluşmadı. Biraz da nasip işi bence.. Vaktini bekliyor sanırım.. Siz ne kadar süredir deniyorsunuz? Yaşınız kaç?

Biz de bir senedir bekliyoruz. Biraz ileri hız düşüktü %16 ama doktor bunun yine de iyi olduğunu aşılama için her şeyin çok iyi olduğunu söylemişti. O yüzden çok ümitliydim bundan,ilk aşılamam, 28 yaşındayım. Yıllarca bekleyen çiftler var. Çok büyük bir sınav gerçekten. Allah isteyen ve anneliği hak eden hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın.

Amin.. hemen hemen aynı zamandır bekliyoruz. Ben de 29 yaşındayım. Üç yıllık evliyim. Kan verince sonucu bizimle de paylaşın lütfen

Tabi ki aynı şeyleri yaşayanların sonradan araştıranların görebilmesi açısından çok önemli bu. Paylaşırım olumlu olumsuz ne çıkarsa

Özellikle akşamları kasığıma ağrı giriyor. Tamam diyorum oldu galiba, sabah yine hiçbir şey yok. Anlamadım gitti. İnşallah kanda pozitifi görürüz.

Bizde 3. Aşılamayi deneyelim de dedik ve kısmet olmadı tabi her şey vaktini bekliyor Rabbim bebişinize sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin

Bizde 3. Aşılamayi deneyelim de dedik ve kısmet olmadı tabi her şey vaktini bekliyor Rabbim bebişinize sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin
Allah razı olsun canım dileyen isteyen herkese tez vakitte nasip etsin bu duyguları inşallah benim 6 yılım emeğim ısrarıma dayanamadı geldi çok şükür inşallah sizede tez vakitte nasip olsun

Merhaba, bugün aşılama dahil 11. gün. Yani doktorumun kan vermemi istediği gün. Laboquick ultra erken gebelik testi yapayım dedim gitmeden. 20 ml hassasiyeti var bu testin ve test fotoğraftaki gibi. Ben silik mi silik bir şey gördüm sandım ama muhtemelen görmek istediğim için gördüm. Eşim de hiçbir şey yok diyor. Umudumuzu bu ay için yitirdik artık. Yine de gidip kan vereceğim.

Önemli olan kan testi. Umarım güzel sonuçla dönersin

Amin inşallah. Kan vermeye gittim artık acillerde gebelik testi yapılmıyormuş, zorla kabul ettirdim. Şimdi sonuç bekliyoruz bakalım. Hepimiz en kısa sürede istediğimiz sonucu alırız inşallah. Polikliniğe randevu alabiliyorsanız kan testi gününüze mutlaka alın çünkü yapmıyorlar. Aile hekimliğinde de bir gün beklemek gerekiyor.

5.6 çıktı değerim. Bu ne ifade ediyor bilemedim. Sanırım beklememiz gerekecek.

5.6 çıktı değerim. Bu ne ifade ediyor bilemedim. Sanırım beklememiz gerekecek.
Canım seni kırmak istemem gerçekten ama iki ihtimal olabilir ya geç döllenme olmuştur henüz yükselmedi yada kimyasal oldu inşallah ilk ihtimaldir ve sağlıkla artış olur 2 gün sonra aynı yerde tekrarla testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…