12.gün 48 çıkmıştı benimİnşallah ben de olumlu düşünmeye çalışıyorum. Aşılama günü hariç 10. gün bugün belki de henüz yükselmemiştir. 10. gününüzde kaç çıktı sizin?
Bence 2 gün sonra tekrar kan testi verin. Umarım yeni yeni yükselmeye başlıyordur5.6 çıktı değerim. Bu ne ifade ediyor bilemedim. Sanırım beklememiz gerekecek.
Yükselme ihtimali var inşallah öylede olur hemen stres yapma 2 gün sonra tekrarla dualarım seninleBenim epey düşükmüş o zaman. Çok kötü oldum şimdi çok mutlu olmuştum görünce halbuki. Hala doktorumdan dönüş bekliyorum.
Gebeliğiniz oldu mu o zman yoksa kimyasal mıydı?Bence 2 gün sonra tekrar kan testi verin. Umarım yeni yeni yükselmeye başlıyordurben daha önce çatlamanın 10. Gününde kan vermiştim 1,2 çıkmıştı.
Yok canım, benim bugüne kadar beta hcg değerim 2’nin üstüne hiç çıkmadıGebeliğiniz oldu mu o zman yoksa kimyasal mıydı?
Ayyy yaDoktorum yarın tekrar test yap ama ümitli değilim, heveslenme dedi. Olmadı büyük ihtimalle, çok üzgünüm gerçekten. İş yerinde olmasam yere yatıp ağlayacağım.
Kusura bakma canım ya giremedim bu ara evet arastirdim ama burada öyle bir jel yokmuş belki Almanya yasa Fransa’da olabilir dediler bana eşimle kullanacağım vitamin verdi ona başladık ve ben tüp bebek için randevu olusturdum 12.ayin ortasına doğru doktorla gorusecegiz anladım ki normal bir şekilde hamile kalmam imkansız ama bu süre zarfında yine de vitamin içiyorum düzenli yumurtlama günlerimi takip ediyorum tabi rabbım bilir herseyin en iyisini sen ne yaptın ne yapmaya karar verdin canimCanım jeli araştırabildin mi?
Ağlamamak için o kadar zor tuttum ki migrenim tuttu. Nasip, yapacak bir şey yok. Tekrar deneyeceğiz sonra yine tekrar bir gün çabalarımız sonuç verecek Allah ın izniyle inanıyorum.
Yeniden test yaptın mı canım?Ağlamamak için o kadar zor tuttum ki migrenim tuttu. Nasip, yapacak bir şey yok. Tekrar deneyeceğiz sonra yine tekrar bir gün çabalarımız sonuç verecek Allah ın izniyle inanıyorum.
Evet bi saat oldu sayfa yenileyip duruyorum birazdan kalbim de duracak artık. İnşallah 50 li bir değer görmek nasip olur gerçi 50 şart değil artması da kafiYeniden test yaptın mı canım?
Merhaba aynı ay hem aşılama hem film olmaz canım adetin biter bitmez yani atıorum 7. Gün bitio 8. Gün film için çağırıyolar film sonucuna göre zaten aşılama yapılıp yapılmıcağına karar veriliyorMerhaba kızlar ben de aşılama yaptırmayı düşünüyorum size bir sorum olacaktı bu ay hem rahim filmi çekilip hem de aşılama yapılabilir mi bir de süreç nasıl başlıyor kısaca bilgilendirir misiniz
Canım yukselmen iyi stres yapma kendinizde kaptırma çünkü yıkılmak çok kotu oluyor ama streste etkiliyor hiç test yapmamış gibi düşün adetin geçti mi aşılamanın kaçıncı günü bugün15 çıkmış kızlar vardır değil mi bebeğim ayy mutlu olmak istiyorum ama olamıyorum. Mutluluktan mı ağlayayım üzüntüden mi ağlayayım şaşırdım. Doktoruma yazdım cevap bekliyorum. Düşünceniz nedir?
Daha önce iki gebeliğim oldu maalesef kaybettim tüpler açık muhtemelen ama dediğiniz gibi olabilir teşekkürlerMerhaba aynı ay hem aşılama hem film olmaz canım adetin biter bitmez yani atıorum 7. Gün bitio 8. Gün film için çağırıyolar film sonucuna göre zaten aşılama yapılıp yapılmıcağına karar veriliyor