teşekkürler canımÇ
Çok geçmiş olsun
ilk kontrol nasıl geçti neye bakıldıhayır olmadım canım 16 ekimde son kontrolüm o güne kadar iyileşmeyi hedefliyorum inşallah
Hiçbir şey olmaz o zamana kadar iyice iyileşirsin zaten canım sıkıntı yapma kendinehayır olmadım canım 16 ekimde son kontrolüm o güne kadar iyileşmeyi hedefliyorum inşallah
kan ve ultrason bakıldı bir sorun yok denildiilk kontrol nasıl geçti neye bakıldı
İnşallahBen de bugün iğneye başladım kızlar
Olumlu şekilde ilerlesin sonuçlansın inşallah hepimiz için
Günaydın canım evet bende kullanıyorum, merak etme normal bir durum, ilaç kaynaklı akıntılar oluyor maalesefkızlar günaydın eestroferm kullanan varmı aranızda bende yumurtalama akıntısı gibi akıntı oluyor
yaaa çok şükür bende sadece bendemi oluyor başka bişeymi var diye düşünüyordum teşekkür ederim canımGünaydın canım evet bende kullanıyorum, merak etme normal bir durum, ilaç kaynaklı akıntılar oluyor maalesef
ben kullanıyorum canım . akıntı oluyor kaç gündür içiyorsun kaç tablet ?kızlar günaydın eestroferm kullanan varmı aranızda bende yumurtalama akıntısı gibi akıntı oluyor
4 ekimden beri içiyorum canım 4 gün 1 tane 4 gün 2 tane içtim şimdi kontrole kadar 3 tane içicem 16 ekim kontrolben kullanıyorum canım . akıntı oluyor kaç gündür içiyorsun kaç tablet ?
hadi hayırlısı canım benimde 18i kontrol4 ekimden beri içiyorum canım 4 gün 1 tane 4 gün 2 tane içtim şimdi kontrole kadar 3 tane içicem 16 ekim kontrol
Benmde aynı şekilde 5 ekim başladım 18 i kontrol4 ekimden beri içiyorum canım 4 gün 1 tane 4 gün 2 tane içtim şimdi kontrole kadar 3 tane içicem 16 ekim kontrol
Hangi iğneden canım ? Yeni mi başladın tedaviye yoksa oksapardan felan mı bahsediyorsun?Bugün 2.iğnemi oldum karnım morardı sizler yaşadınız mı böyle bir şey
Sen yeni başlamıştın herhalde hatırladm, canım evet maalesef iğnelerin çoğu morarma yapıyor hatta o bölgede küçük şişlikler yapabiliyor, normal bir durum için rahat olsun.Bugün 2.iğnemi oldum karnım morardı sizler yaşadınız mı böyle bir şey
Teşekkür ederimSen yeni başlamıştın herhalde hatırladm, canım evet maalesef iğnelerin çoğu morarma yapıyor hatta o bölgede küçük şişlikler yapabiliyor, normal bir durum için rahat olsun.
Perşembe başladık iğnelere opu içinHangi iğneden canım ? Yeni mi başladın tedaviye yoksa oksapardan felan mı bahsediyorsun?
Evet o yapıyor canımTeşekkür ederim
Gonal f i hiç hissetmedim cetrotide morarma yaptı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?