Ekim 2023 tüp bebek yaptıracak olanlar

kızlar günaydın eestroferm kullanan varmı aranızda bende yumurtalama akıntısı gibi akıntı oluyor

Günaydın canım evet bende kullanıyorum, merak etme normal bir durum, ilaç kaynaklı akıntılar oluyor maalesef
yaaa çok şükür bende sadece bendemi oluyor başka bişeymi var diye düşünüyordum teşekkür ederim canım

Bugün 2.iğnemi oldum karnım morardı sizler yaşadınız mı böyle bir şey

4 ekimden beri içiyorum canım 4 gün 1 tane 4 gün 2 tane içtim şimdi kontrole kadar 3 tane içicem 16 ekim kontrol
Benmde aynı şekilde 5 ekim başladım 18 i kontrol ve bugün 3 kez kullanıma geçtim. Ama daha önce yaşamamıştım ilk defa bende mide bulantısı yapmaya başladı estrofem

Bugün 2.iğnemi oldum karnım morardı sizler yaşadınız mı böyle bir şey
Sen yeni başlamıştın herhalde hatırladm, canım evet maalesef iğnelerin çoğu morarma yapıyor hatta o bölgede küçük şişlikler yapabiliyor, normal bir durum için rahat olsun.

Sen yeni başlamıştın herhalde hatırladm, canım evet maalesef iğnelerin çoğu morarma yapıyor hatta o bölgede küçük şişlikler yapabiliyor, normal bir durum için rahat olsun.
Teşekkür ederim
Gonal f i hiç hissetmedim cetrotide morarma yaptı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…