- 23 Ocak 2019
- 3.326
- 10.931
- 208
- 35
Benimde ayın 18i kontrolBen başladım canımestrofem folic asit kullanıyorum. Ayın 18 inde kontrol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde ayın 18i kontrolBen başladım canımestrofem folic asit kullanıyorum. Ayın 18 inde kontrol
Estroferm günde kaç içiyorsun.kasik ağrılarım oluyor ara araHadi hayırlı haberlerle inşallah![]()
Şuan henüz günde 1. 9 una kadar bu şekilde 10-14 arası 2 tane. 14-18 arası da günde 3 tane kullanacağım. Benmde ağrım var ama reglimde devam ediyor ondan sanırım. Bir de kızlar bir konu daha açacağım. Oraya da gelin fikirlerinizi merak ediyorum.Estroferm günde kaç içiyorsun.kasik ağrılarım oluyor ara ara
Çook güzel bir duygu çookBenim 8.gün 79.7
10. gün 297 çıktı beta çok şükürhaftaya keseyi görmek için gideceğiz inşaAllah
Dondurulmuş transfer yapılacak değil mi ? Eğer öyleyse hayır. Estrofem rahim zarını kalınlaştırıyor bebeğin tutunmasına yardımcı olmak için. Ve transferini durumuna göre ayarlıyorlar zatenKızlar birşey merak ediyorum. Ben transfer hazırlığı dayım regl 4. Gün estoferme başladım .ilk kontrol 14 gün sonra bu süreçte yumurta çatlar mi ? Nasıl olacak korkuyorum
Yani senin çatlatmayla, yumurtayla bir işin yok. Bebek direk rahime konulacak, için rahat olsun doktorlarına güven sorun yok.Kızlar birşey merak ediyorum. Ben transfer hazırlığı dayım regl 4. Gün estoferme başladım .ilk kontrol 14 gün sonra bu süreçte yumurta çatlar mi ? Nasıl olacak korkuyorum
Ya bı dünya bilgi kirliligi var seninde 18nde kontrol demi cnm . Yumurta catlamayla alakası yok yani durumunYani senin çatlatmayla, yumurtayla bir işin yok. Bebek direk rahime konulacak, için rahat olsun doktorlarına güven sorun yok.
Evet yok. Dondurulmuş embriyo transferinde zaten direk kalınlaşmış rahmine hazır embriyo yerleştirildiği için yumurtanın bir önemi yok. Artık iş tamamen rahminde ve sende bitiyor. Aynen canım benmde 18 inde kontrol :) bugün günde iki keze geçtim. İki kere estrofem içiyorum 14 üne kadar. 14 ünden sonra da günde üçYa bı dünya bilgi kirliligi var seninde 18nde kontrol demi cnm . Yumurta catlamayla alakası yok yani durumun
ben ilk günden beri 3 içiyorumEvet yok. Dondurulmuş embriyo transferinde zaten direk kalınlaşmış rahmine hazır embriyo yerleştirildiği için yumurtanın bir önemi yok. Artık iş tamamen rahminde ve sende bitiyor. Aynen canım benmde 18 inde kontrol :) bugün günde iki keze geçtim. İki kere estrofem içiyorum 14 üne kadar. 14 ünden sonra da günde üç
Yaa çok geçmiş olsun ilaçta icemezsin simdimerhaba kızlar ben çok kötü grip oldum inşallah tedavimi olumsuz etkilemez![]()
Çok geçmiş olsunmerhaba kızlar ben çok kötü grip oldum inşallah tedavimi olumsuz etkilemez![]()
Bana yavaş yavaş arttırma şeklinde gidildi. İlk bir kaç gün 1 taneydi şimdi iki sonra üç olacakben ilk günden beri 3 içiyorum
Transfer olmuş muydun ? Çok geçmiş olsun. İçini ferah tut etkilemezmerhaba kızlar ben çok kötü grip oldum inşallah tedavimi olumsuz etkilemez![]()