Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç denemedim, açıkçası hiçbir fikrimde yok. Allah gönlünüze göre versinKızlar selamlarr acaba aranızda hiç kür deneyen varmı incir kürü soğan kürü gibi
Ben soğan kürünü yapmak istiyorum ama ne bilim korkuyorumda bir yandanda
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı ömür versin inşallahAllah izin verirse bir oğlumuz olacakmis sağlıklı sıhhatli olsun da canm. Seninki belli mi
İnşallah canım, seninde ameliyatın güzel geçerde tüp bebekte inşallah seninde yüzün güler ❤Yaşa çok sevindim alllah şahit yemin ederim bizim kızlardan mı? Kimler hamile merak ettim bu derdimin ortasında bana sevinç oldu rabbim tamamını erdirsin sende az daha sabret Dilek ben hamileyim mm diye bana yazacaksın ben inanıyorum kuzum inşallah
Amin canm Allah razı olsun. Sen nasılsınHayırlı olsun canım Allah sağlıklı ömür versin inşallah
İyiyim canım ben hala tedavilere devamAmin canm Allah razı olsun. Sen nasılsın
Amin canım hepimizin inşallah . Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikİnşallah gönlüne göre versin Rabbim canm
Aminnn... çok şükür iyiyim canm. İğne, ilac devam Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Şuan yumurta uyarıcı tedavi mi görüyorsun canmAmin canım hepimizin inşallah . Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Banada ilk erkek dediler sonra kızda olabilir dediler net bişey daha bilmiyorum kaç haftalıkken söylediler canımAllah izin verirse bir oğlumuz olacakmis sağlıklı sıhhatli olsun da canm. Seninki belli mi
12+5 erkek dedi, hiç kız bahsi geçmedi bizde sağlıklı olsunlarda farketmez canmBanada ilk erkek dediler sonra kızda olabilir dediler net bişey daha bilmiyorum kaç haftalıkken söylediler canım
Hayır canım. Aralıkta hsg çekildim biliyorsun ocakta regl olmadım doktora gittim kistim oluşmuş ilaçla regl oldum ama kistim gitmedi şubatı bekliyoruz muhtemelen yine regl olmayacağım progesteron fitil verecekmiş bu sefer kist içinAminnn... çok şükür iyiyim canm. İğne, ilac devam Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Şuan yumurta uyarıcı tedavi mi görüyorsun canm
Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah canmHayır canım. Aralıkta hsg çekildim biliyorsun ocakta regl olmadım doktora gittim kistim oluşmuş ilaçla regl oldum ama kistim gitmedi şubatı bekliyoruz muhtemelen yine regl olmayacağım progesteron fitil verecekmiş bu sefer kist için
Banada 12+4 de erkek dedi iki hafta sonra kız olabilir dedi bakalım cuma bı daha gidicem insan da merak ediyor12+5 erkek dedi, hiç kız bahsi geçmedi bizde sağlıklı olsunlarda farketmez canm
Şu mübarek günlerde bol bol dua et canım bende öyle tedaviyle hamile kaldım insan umutsuz oluyor olmiycak gibi geliyor ama kalbini ferah tut dua etHayır canım. Aralıkta hsg çekildim biliyorsun ocakta regl olmadım doktora gittim kistim oluşmuş ilaçla regl oldum ama kistim gitmedi şubatı bekliyoruz muhtemelen yine regl olmayacağım progesteron fitil verecekmiş bu sefer kist için
Ediyorum canım sizde bana bol bol dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş çevremde böyle tedaviyle uğraşan kimseler olmadığı için anlaşılmadığımı düşünüyorum herkes ama siz bana iyi geliyorsunuz yalnız olmadığımı anlıyorumŞu mübarek günlerde bol bol dua et canım bende öyle tedaviyle hamile kaldım insan umutsuz oluyor olmiycak gibi geliyor ama kalbini ferah tut dua et
İnşallah canım inşallahRabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah canm
Ediyorum etmez olur muyum gerçekten bu süreci bilmeyen anlayamaz psikolojik olarak çok etkiliyor insanı ama sabrın sonu selamettirEdiyorum canım sizde bana bol bol dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş çevremde böyle tedaviyle uğraşan kimseler olmadığı için anlaşılmadığımı düşünüyorum herkes ama siz bana iyi geliyorsunuz yalnız olmadığımı anlıyorum
Merhaba ben kistim için 15 gün içtim herhangi bir sıkıntısı olmuyor çok duymuştum denedim kistim küçüldü sadece bi zararı olacağını düşünmüyorumKızlar selamlarr acaba aranızda hiç kür deneyen varmı incir kürü soğan kürü gibi
Ben soğan kürünü yapmak istiyorum ama ne bilim korkuyorumda bir yandanda