Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb.benide aranıza alırmısınız?yaş 35 bat 1 Ekim iki çocuğum var artık kardeş istiyorlar 2019 ocak ayında bir düştüğüm var ozamandan buyana deniyoruz olmuyor

Dün bebetime gebelik testi yaptım sonradan belli belirsiz bi çizgi çıktı yada ben uyduruyorumdur beklemedeyim allah hepimize nasip eder inşlh

Kovana kadar çalış :KK70:o arada birikim bikimdir. Benim bu ay aşılama olayım olmazsa direk işe gidecem sömürdü bizi bu durum. Her açıdan iyi oldu senin için çalış arkadaşım. Eşine de destek olur vardiya adamı pert etmişti sevinmiştir.
Sevinmezmi valla sevindi çalışana kadar çalış kendi ilaçlarını vitaminlerini al barı diyor her ay bi ton para isyan ediyor artık 😂 inşallah aşılama olur seninde ya canim

Merhaba arkadaşlar benim planlı değildi ama bu ay bir ihtimal oluştu 2. Bebeğim olacak eğer olursa. Bebeğim dün 1 yaşına girdi onun için buralarda çok vardım 1,5 sene uğraşmıştık şükür nasip oldu. Olmayan arkadaşlara önerim kesinlikle rahim filmi çektirmeleri. Problem çıkmasa bile bir şekilde faydası oluyor. Ben 1,5 senede pek çok şey denedim. Hsg yi de aşılama için çektirdim. Doktorumdan 1 ay müsade istedim ve o ay dinlendim kafam rahat şekilde denedim, yerleşme kanamasını adet sanıp 2. Gününde aşılama işlemlerini başlatmak için gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. Yani sürekli stres hamile kalmayı engelliyor diyenler çok haklıymış. İyiki o 1 ayı kendime tanımışım. Sizleri takip ediyorum güzel haberleriniz olsun inşAllah 🤲🏻

Kizlar dun aksam karar verdim bu ay olmazsa akışına bırakcam 😂 dun muhtemelen catlama gunuydu esimi bir haftadir o kadar cok darlamisim ki zorla yaptırdım 😂 halbuki cok da degil gun aşırı denedik ama zorunlu olarak bununla ugrasmak yordu sanirim bunyeyi 😂😂

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Eklemeleri pazartesi gunu pc basina gectigimde yapacağım. Insallah o zamana kadar baska guzel haberler de aliriz.

A R Y A A R Y A naptin canim kan vermeden kullanacak misin ilaci merak ettim.

IMG_20211002_175002.jpg
kızlar reglime 1 hafta var yumurtlama ya göre 1 hafta var ama ovu testim halen bu şekilde neden olur böyle

Kizlar dun aksam karar verdim bu ay olmazsa akışına bırakcam 😂 dun muhtemelen catlama gunuydu esimi bir haftadir o kadar cok darlamisim ki zorla yaptırdım 😂 halbuki cok da degil gun aşırı denedik ama zorunlu olarak bununla ugrasmak yordu sanirim bunyeyi 😂😂

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Eklemeleri pazartesi gunu pc basina gectigimde yapacağım. Insallah o zamana kadar baska guzel haberler de aliriz.

A R Y A A R Y A naptin canim kan vermeden kullanacak misin ilaci merak ettim.
Pazartesi sabah sağlık ocağına gidip test vericem, bir de duphaston yazdırcam canım

Benim buyutmedi hatta adet gunlerim belirsizdi bu çayi ictigimden beri adetlerim her ay 29 unda oluyor, tüm değerlerim normale bindi. Ben içine aslanpençesi otuda ekliyorum
İyice araştırmak lazım ya bide pko var bende korkuyorum ya kaş yaparken göz çıkarmak da istemiyorum
Ya ben çok gördüm böyle doktorları zaten özelikle özelde daya hormonu bu kadın ne çekiyor hiç ben klomeni hangi doktor verse kendime yasakladım o beni delirtiyor 😂birdaha asla. Sen başla nette kist için soğan kürünün tarifi var oradan ona göre 15 gün kullan canım. Ben yerimde sayıyorum inşallah birgün aşılama olurum ya da o olmadan anne olurum kurtulurum işkenceden 🤣devlet yedi beni yedi.
İşte düşüncesizlik ediyorlar ya kız bildiğin bütün huylarım değişti dengesiz oldum çıktım birde her tarafım sivilcelendi ya 24 yaşımdayım sırtımda bu güne kadar tek sivilce çıktığını bilmem klomen kullandım kullanalı sırtımın üzerine yatamaz oldum acıyorlar. Bende bir iki ay böyle devam edeyim diyorum ya hesaplıyorum seneye ön lisans kpss ye girecem temmuzda da eşimin tayini var bu aralar hamilelik başlamazsa da üzülmeyecem yoksa tam taşınma zamanlarına denk gelecek diye. Olursa çok sevinirim yine değerlendirecem bakalım nasip olur inşallah bizede. Şimdi de bebek görmeye geldik bi arkadaşıma ağlamamak için zor tutuyorum kendimi rabbim bu ne istekmiş kavuruluyor içim.

Şimdi de bebek görmeye geldik bi arkadaşıma ağlamamak için zor tutuyorum kendimi rabbim bu ne istekmiş kavuruluyor içim

Anladım canım inşallah istediğin gibi olur herşey. 🤗 Çok iyi anlıyorum olsun içten Allahım bana da nasip et diyerek güzel dualar et kendine bizimde birgün olacak Allahın izniyle. 🙏🏼

Kızlar bugün regl günüm ama henüz gelmedi, hiçbir belirti de yok. Önceki aylar 1-2 gün önceden bel ağrım falan başlardı. Yumurtlamadan 16 gün sonra regl oluyordum hep. Aşı olup gecikme yaşayan var mı? ( Biontech)
Not : hamile değilim çünkü dün yaptığım test negatifti.
@larissa123 @Selizay Maviesra Maviesra @Adelnaz @Dogayikoru C charlottes ve diğer kızlar?
Yok ben 2 dozumu da biontech oldum ama gecikme yaşamadım hamilelik olabilir mi çünkü bu aşı esnasında hamilelik olabiliyor

Eki Görüntüle 2925938 kızlar reglime 1 hafta var yumurtlama ya göre 1 hafta var ama ovu testim halen bu şekilde neden olur böyle

Bazen böyle oluyor ama nedendir bilmiyorm 🙈 benimde öyle çıkıyor. Az da olsa lh bulunuyormuş öyle okumuştum bir kaç yerde. Bu arada benimde 1 haftam var adetime 😊

Bende oyle duydum okudum burdan ama internette okudugum kadariyla bi problem yoksa zarari yok falan da yaziyo kafam karisti o yuzden tesekkur ederim cevabin icin ❤
2 günde bir yada bir günde bir muz bitter çikolata ceviz yedir sigara alkol sıcak duş kafeinden mümkün olduğunca uzak dursun kahve canı çekerse 1 bardağı geçmesin

X