Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok zormuş ya.. insan doğmamış bebeğine hasret olabilir mi ? İçim çok sızlıyor 😢
Evet öyle her imtihan gibi bu da çok zor evlat hasreti çekmek gerçekten çok zormuş Rabbim kimseye yaşatmasın bizlere de en kısa sürede nasip etsin şöyle düşün biraz daha yaklaştın evladına o ay bu ay değilmiş ama o aya bir ay daha yaklaştın ne yaparsak yapalım kaderimizi yaşayacağız...

herkeste olmayabilir tabi aylarca hamile oldugunu anlamayan bile oluyor :KK70:

olabilir ama olmayabilir de :KK70: geçen ay ilk denemede agrıları yaşadım ama battan önce regl oldum :KK70:
Çok yoruldum artık ya. Hepimiz için hayırlısı olsun Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲

Ya kızlar bugün doktor muayenem vardı yine sol tarafta tek yumurta oluşmuş sağ tarafta tık yok birde kendi hâline bıraksam yumurtam çatlar mı acaba havuç suyuyla beraber ovitrell kullanmak istemiyorum bu sefer ama kist olur diye de korkuyorum

kızlar ya bat 4 ekim dün elimde normal gebelik testi vardı yaptım aksam negatif cıktı . erken mi yoksa olsa cıkar mıydı
benimde daha 7-8 gün var ama merakıma yapıcam içimden bi his negatif diyo ama bu heyecanda bi başkaymış ☺️
benim pek bir fikrim yok bu konuda ama bence bekle regl olmazsan tekrar yaparsın

bence sende yapma negaitf görmekten yoruluyor ınsan en azından moralın bozulmaz :)
evet ya psikoloji çok etkiliymiş bu süreçte burada isim vermek yasakmı bilmediğimden şimdi söyleyemiyorum ama baya bilinen bir kadın doğum uzmanı var onun açıklanamayan gebe kalmada güçlük diye bir videosu var onu izledim geçen bilinç altınız herşeyi etkiliyor diyo baya yararlı bir videoydu düşüncelerin bu kadar etkili oldugunu bilemzdim

Yaa çok tatlısın🤭 evet dediğinde mantıklı aslında yada işini garantiye alıyor doktor olablir aşılama planlanmış ya sonuçta numarası varsa sorabilirsin aslında

Yaa çok tatlısın🤭 evet dediğinde mantıklı aslında yada işini garantiye alıyor doktor olablir aşılama planlanmış ya sonuçta numarası varsa sorabilirsin aslında
Zaten bizim işimiz düz gitse şaşarız..Öncesi böyleyse olacakları ve sonrasını düşünemiyorum 😁🤣

X