Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takip etmedim canım sadece adet günlerimi girdiğim app 24.09 gösteriyordu ama bence geç gösterdi
Hayirli olsun regli biter bitmez yumurtlama olmuştur ondan böyle erken çıkar anı bıçak batması gibi kramplar normal korkma Rabbım güzel hamilelikler nasip etsin inşallah saglicakla kucağına almayı nasip etsin

Hayirli olsun regli biter bitmez yumurtlama olmuştur ondan böyle erken çıkar anı bıçak batması gibi kramplar normal korkma Rabbım güzel hamilelikler nasip etsin inşallah saglicakla kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim amin herkese inşallah 🙏🏻 evet bu geceden beri geçmeyen bi kasık ağrısı var sürekli biri biçak saplıyor gibi

Çok sağ ol 🙏🏻 doktorumu aradım nasıl pozitif olur şimdiden diyo 😂 13 ekime randevu verdi maalesef yurt dışında öyle gidip hemen kan vereyim ultrason a gireyim yok böyle bekletiyorlar 😭😭
Deme ya keşke hemen gidebilsen ama çok şaşırtıcı baksana doktor bile şaşırmış ama işin en güzel yani içinde minicik bişe vaaarr :KK200: :halay:

Azönce doktordan geldik eşimden kaynaklı sorun çıktı 2 3 ay içinde ona verdiği ilaçla gebelik oluşmazsa aşılama yöntemi yapilacakmiş.. Nasıl oluyor bu aşılama bana da Letu diye bi ilaç verdi 9 Ekimde yumurtaliklarima bakicakmis..Bu ilacı kullanan var mı ? Nasıl bi sureç bizi bekliyor çok üzüldüm 😔😔

Azönce doktordan geldik eşimden kaynaklı sorun çıktı 2 3 ay içinde ona verdiği ilaçla gebelik oluşmazsa aşılama yöntemi yapilacakmiş.. Nasıl oluyor bu aşılama bana da Letu diye bi ilaç verdi 9 Ekimde yumurtaliklarima bakicakmis..Bu ilacı kullanan var mı ? Nasıl bi sureç bizi bekliyor çok üzüldüm 😔😔
Ben kullandım 5gün kullandım sonra doktora gittim büyümediyse tekrar kullanmaya devam ettim sonra iğne yaptırdım tabı ben sadece iğne yaptırdım ınsallah aşılaman tutar🤲🏻

Ben kullandım 5gün kullandım sonra doktora gittim büyümediyse tekrar kullanmaya devam ettim sonra iğne yaptırdım tabı ben sadece iğne yaptırdım ınsallah aşılaman tutar🤲🏻
Eczacî kanser ilacı dedi şok oldum banada 5 gün sabah akşam verdi sonra gel yumurtalıklarına bakıvam dedi...Aşılamanın bi de tutup tutmama kısmı mı var Allahım ölecem 😔

Eczacî kanser ilacı dedi şok oldum banada 5 gün sabah akşam verdi sonra gel yumurtalıklarına bakıvam dedi...Aşılamanın bi de tutup tutmama kısmı mı var Allahım ölecem 😔
Kız öyle deme önde psıkolejını iyi etmen gerekır cunku hersey kafada olur inşallah nasibinde varsa.-aynıyız bende aşılama olacagım adet olunda doktora gidicem rabbim yardımcın olsun

Canım evet o tarz ilaçlar yumurta geliştirci olarak kullanılmakta muhtemelen 5 gun kullanıp bırakacaksın bende o şekılde kullandım aşılama oldum ama olumsuz sonuçlandı biraz düşük ihtimal ben biraz olur gözüyle çok baktım üzüldüm ama inşAllah senınki olumlu sonuçlanır.Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah

Kızlar işten gelir gelmez daha iyi bir markanın kini yaptım o da pozitif çok şaşkınım şu an şoktayım
Evet çok iyi marka bu bende yurt dışındayım ondan biliyorum güvenilir.Gözün aydınn tekrardan😘
Bence hiç olumsuz birşey düşünme ilacını al duanı et💞 aslında eşte problemi olanlarda aşılamada daha iyi sonuç alınıyormuş hızı mı düşükmüş canım peki

X