-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.181
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar gebelik testimi atmıştım silik bir çizgi var diye bugün kan testi verdim 113 çıktı
Evet canim gece ye doğru çoğaldı normale döndüm dünde yaptım masajlara devam etcem yumurtlama masajı yapcam oda ise yarıyor diyolar regl 3 günüSabah yaptım canım bir kere, eve geçince devam edicem. Senin tam söküldü mü
Incir prolaktin değerini yükseltir aman dikkat arkadaşımEvet canim gece ye doğru çoğaldı normale döndüm dünde yaptım masajlara devam etcem yumurtlama masajı yapcam oda ise yarıyor diyolar regl 3 günüide zyetinyagda incir yicem yarın hormin testi verim prolaktin e baktirim sıkıntı yaşamım
2 yada 3 ekim gibi test yaparsan çıkabilir10 yada 12 gün sonraya kızlarrrr bana bır bılgı verin lütfen .
18-19 u yumurtlama 20 si çatlama . ne zmaan test yapayım acaba :/
Canım enfeksiyon belirtilerin nelerdi galiba bendede var sankiBende bugun doktordan geldim meğer enfeksiyon varmış..Fitil ve antobiyotik verdi kullanıp daha sonra hamile kalan var mı ?
Idrarimda yanma oluyordu ozellikle iliski esnasında ya da sonrasinda, su içince geciyordu diye umursamadım...Ben bugun genel kontrole gittim neden bebiş olmuyor diye..Ultrasonda baktı orda gördü ben hiçbişey demeden..Ultrasonda bakarken Ilişki sonrasi spermler içinde kalmiyor ayağa kalkınca hemen akıyor demi diye sordu evet dedim enfeksiyon izin vermiyor dedi..Spermin yumurtaliga ulasmasini engelliyormuş..Canım enfeksiyon belirtilerin nelerdi galiba bendede var sanki
Aayy ikimizin aynı bekleyelim bakalım inşallah ereriz muradımıza bat 3 ekim bakalımya kızlarrrr bana bır bılgı verin lütfen .
18-19 u yumurtlama 20 si çatlama . ne zmaan test yapayım acaba :/
belirtin var mı peki :)Aayy ikimizin aynı bekleyelim bakalım inşallah ereriz muradımıza bat 3 ekim bakalım
Göğüslerim yanıyo uçları koyulaştı gibi, akıntım var. Bakalım psikolojik mi ama meme ucum değişikbelirtin var mı peki :)
olabilir benım her ay sağ kasığım agrıyordu ugün yerimde oturuken bir den sağ kasığıma inanılmaz bir ağrı girdi ama anlatamam nefes alamadım baya sürdü sonra kesildi bir de akıntım var başka yokGöğüslerim yanıyo uçları koyulaştı gibi, akıntım var. Bakalım psikolojik mi ama meme ucum değişikdün erken gebelik testi yaptım negatif di
Şimdi tam olarak idrarda enfeksiyonmu vajinal enfeksiyonmu bendede yanmalar oluyo bide sarı akıntim var geçmiyo fitil kullandım ama farklı bi doktora gitcemIdrarimda yanma oluyordu ozellikle iliski esnasında ya da sonrasinda, su içince geciyordu diye umursamadım...Ben bugun genel kontrole gittim neden bebiş olmuyor diye..Ultrasonda baktı orda gördü ben hiçbişey demeden..Ultrasonda bakarken Ilişki sonrasi spermler içinde kalmiyor ayağa kalkınca hemen akıyor demi diye sordu evet dedim enfeksiyon izin vermiyor dedi..Spermin yumurtaliga ulasmasini engelliyormuş..
Merhaba ben de gebe kalamıyorum diye doktora gitmistim doktor enfeksiyondan olmuyor dedi iğne hap fitil verdi hemen ardından hamile kaldım ama dış gebelik oldu doktor enfeksiyon geçmediyse ondan olmuştur dedi tüpler hassas olduğundan, ilaç bitiminde mutlaka doktora görün tekrarBende bugun doktordan geldim meğer enfeksiyon varmış..Fitil ve antobiyotik verdi kullanıp daha sonra hamile kalan var mı ?
Evet benimde bazen yükseliyor yarın test verim ona göre kullanım diyorum canimIncir prolaktin değerini yükseltir aman dikkat arkadaşım
Benim gittim 3.ncu doktor sonunda biri gördü..Şimdi tam olarak idrarda enfeksiyonmu vajinal enfeksiyonmu bendede yanmalar oluyo bide sarı akıntim var geçmiyo fitil kullandım ama farklı bi doktora gitcem
1 ay sonrasi için kendi kendine gün yazdı bakalımMerhaba ben de gebe kalamıyorum diye doktora gitmistim doktor enfeksiyondan olmuyor dedi iğne hap fitil verdi hemen ardından hamile kaldım ama dış gebelik oldu doktor enfeksiyon geçmediyse ondan olmuştur dedi tüpler hassas olduğundan, ilaç bitiminde mutlaka doktora görün tekrar
Benimde 28 çıkmıştı en son..Bilmeden hergün incir yiyordum cokta severim kendisini ama biraktımE
Evet benimde bazen yükseliyor yarın test verim ona göre kullanım diyorum canim
Maşallah iki yumurta attıgına nasıl karar verdiler.. Hayır benim pko olduğumu 3 doktor söylemedi hangi ulvi doktor buYarın reglimin son günü doktora gideceğim, ben sağ ve sol olarak her ay iki tane yumurtluyorum reglin son günü gel hepsi regl ile atılıyor mu bakalım dedihsg çekileceğim bir de amh bakılacak Aslında kaygılıyım bu hafta ama biraz daha yol alacağım umarım. Bir de kan pıhtılaşma testim çıkacak sanıyorum, gen de translokasyon için kan verdik eşimle geçen hafta, sperm ve yumurtalıklar şu an normal olduğu için derin bir arayışa girdim.. sebep var aslında ama ne
Artık biliyorsun ya yedekleyecek ya da gidip almayacanKiz bizim oradaki eczane sandım ta nerdeymis bileydim arabayla giderdim