Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah yaptım canım bir kere, eve geçince devam edicem. Senin tam söküldü mü
Evet canim gece ye doğru çoğaldı normale döndüm dünde yaptım masajlara devam etcem yumurtlama masajı yapcam oda ise yarıyor diyolar regl 3 günü ide zyetinyagda incir yicem yarın hormin testi verim prolaktin e baktirim sıkıntı yaşamım

Incir prolaktin değerini yükseltir aman dikkat arkadaşım

Bende bugun doktordan geldim meğer enfeksiyon varmış..Fitil ve antobiyotik verdi kullanıp daha sonra hamile kalan var mı ?

Canım enfeksiyon belirtilerin nelerdi galiba bendede var sanki
Idrarimda yanma oluyordu ozellikle iliski esnasında ya da sonrasinda, su içince geciyordu diye umursamadım...Ben bugun genel kontrole gittim neden bebiş olmuyor diye..Ultrasonda baktı orda gördü ben hiçbişey demeden..Ultrasonda bakarken Ilişki sonrasi spermler içinde kalmiyor ayağa kalkınca hemen akıyor demi diye sordu evet dedim enfeksiyon izin vermiyor dedi..Spermin yumurtaliga ulasmasini engelliyormuş..

Göğüslerim yanıyo uçları koyulaştı gibi, akıntım var. Bakalım psikolojik mi ama meme ucum değişik dün erken gebelik testi yaptım negatif di
olabilir benım her ay sağ kasığım agrıyordu ugün yerimde oturuken bir den sağ kasığıma inanılmaz bir ağrı girdi ama anlatamam nefes alamadım baya sürdü sonra kesildi bir de akıntım var başka yok

Şimdi tam olarak idrarda enfeksiyonmu vajinal enfeksiyonmu bendede yanmalar oluyo bide sarı akıntim var geçmiyo fitil kullandım ama farklı bi doktora gitcem

Bende bugun doktordan geldim meğer enfeksiyon varmış..Fitil ve antobiyotik verdi kullanıp daha sonra hamile kalan var mı ?
Merhaba ben de gebe kalamıyorum diye doktora gitmistim doktor enfeksiyondan olmuyor dedi iğne hap fitil verdi hemen ardından hamile kaldım ama dış gebelik oldu doktor enfeksiyon geçmediyse ondan olmuştur dedi tüpler hassas olduğundan, ilaç bitiminde mutlaka doktora görün tekrar

Şimdi tam olarak idrarda enfeksiyonmu vajinal enfeksiyonmu bendede yanmalar oluyo bide sarı akıntim var geçmiyo fitil kullandım ama farklı bi doktora gitcem
Benim gittim 3.ncu doktor sonunda biri gördü.. Ara ara yanmalarım oluyordu ama dediğim gibi umursamadım evde olan idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotiklerimden içiyordum 1 ay sonra tekrarliyordu meğer vajinadaymış bence ihmal etme özellikle onu sormalısın

1 ay sonrasi için kendi kendine gün yazdı bakalım insallah olur artık eşimden de tahlil istedi bu seferki doktor digerleri istememisti

Maşallah iki yumurta attıgına nasıl karar verdiler.. Hayır benim pko olduğumu 3 doktor söylemedi hangi ulvi doktor bu

Bu kadar test normal mi? Sende benim gibi 5-6. Aya girmedin mi? Sen demiştin allerji testlerine de bakacaktın.. Kuzu boşver bu kadar takma.. Bu artık ruhende zarar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…