- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.161
Ben de ocak gibi olmazsa tup yapcam sen ne dusunuyorsunIyi ozaman canim benim amh düşük ama yumurta veya reglde sıkıntı yok normal yolla uğraşırsın tüp bebek yaptır dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ocak gibi olmazsa tup yapcam sen ne dusunuyorsunIyi ozaman canim benim amh düşük ama yumurta veya reglde sıkıntı yok normal yolla uğraşırsın tüp bebek yaptır dediler
batlarımız aynı gün bekleyelim beraberBeni de eklermisinşiz? Yaş 28 bat 9 ekim 1.ay
Bekleyeliimm 23 ü yumurtlama vardı 24 ü çatladı yumurtam ne zaman belli olur acababatlarımız aynı gün bekleyelim beraber
Evet sabah test yaptım negatif, aşıdan dolayı olduğuna eminim artık. Bilseydim hiç yaptırmazdım.A R Y A canım durumlar nedir gecikme devam ediyor mu ?
benimde 25 yumurtlama oldu dünde çatladı yumurtam 25 i değerlendirdim dünde değerlendirdim bakalım kısmet inşallah bu ay olur ekimin 4 ünde doktor randevum varBekleyeliimm 23 ü yumurtlama vardı 24 ü çatladı yumurtam ne zaman belli olur acaba
Amiiiin inşallah guzel haberlerle gelbenimde 25 yumurtlama oldu dünde çatladı yumurtam 25 i değerlendirdim dünde değerlendirdim bakalım kısmet inşallah bu ay olur ekimin 4 ünde doktor randevum var
İnşallah ikimizde bu ay musmutlu haberler alırızAmiiiin inşallah guzel haberlerle gel
Amin canım inşallahİnşallah ikimizde bu ay musmutlu haberler alırız
Ben çok 'tan işlemlere başladım ama devlet olumca biraz yavaş ekim reglinde arayin dediler aksilik olmazsa bakalim napicaklar şuan testler ile uğraşıyorum gerekli evraklar vsBen de ocak gibi olmazsa tup yapcam sen ne dusunuyorsun
Canım ebr7 ceylanin masajini yap adet söktürücüEvet sabah test yaptım negatif, aşıdan dolayı olduğuna eminim artık. Bilseydim hiç yaptırmazdım.
Sabah yaptım canım bir kere, eve geçince devam edicem. Senin tam söküldü müCanım ebr7 ceylanin masajini yap adet söktürücü
hadi insallah kaliteli kaliteli olsunlarAy benim de kontrol haftam kaç yumurtam oluştu acaba çok merak ediyorum
ya ben göremedim ama adetini bekle bakalım yine deBenim testlerimede bakın kızlarrrr
Bütün topiclere yazdım
Çatlatma iğnesi vurulduğum günle beraber 13. Gün bugün
Çıplak gözle görülmeyen ama milyon tane efekt yapınca sanki belli olan bi çizgi var gibi
Varsa hala iğne etkisi olabilir mi, tam sınır gün çünkü
İğne etkisiyse bugün bunkadar görünüp yarın tamaen silinme ihtimalide olabilir tabi
yok merak etme bişi olmamıştır gönlünü ferah tutKızlar merhaba
Bat 4 ekim 16 Eylül yurmurtlama gördüm
Dun temizlik yaparken kasik batmasi oldu sonra bir kereye mahsus bir lekelenme oldu bu sabah normal kaset test yaptim negatif çok mu erken acaba birşey varsa zarar vermismiyimdir
Kızlar gebelik testimi atmıştım silik bir çizgi var diye bugün kan testi verdim 113 çıktı
Tebrik canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlar gebelik testimi atmıştım silik bir çizgi var diye bugün kan testi verdim 113 çıktı
yaaa nasıl sevindiiim hadi hayırlı uğurlu olsuuun canımmmKızlar gebelik testimi atmıştım silik bir çizgi var diye bugün kan testi verdim 113 çıktı
Tebrik canım sağlıkla kucağına al inşallah
Çok teşekkürleryaaa nasıl sevindiiim hadi hayırlı uğurlu olsuuun canımmm
Kızlar gebelik testimi atmıştım silik bir çizgi var diye bugün kan testi verdim 113 çıktı