Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya size bişey danışıcam benim sat 1 Eylül takvime göre 16 Eylül çatlama. Aslında akıntı ile anlıyordum ama bu ay anlayamadım ilişkiden sonra yattığım için ertesi gün hep kalan meni yavaş yavaş günlük pede akıyor. O yüzden yumurtlama akıntısını fark edemedim. Şimdi asıl konu şu ben 2 eylülde memlekette doktora gittim sağ yumurtalığımda kist vardı doğum kontrol hapı verdi bir sonraki adetle atılır dedi. Ben doğum kontrol hapını kullanmadım bir kaç gün sonra diyarbakıra dönüş yapıp kendi doktorumla görüşüp kullanırım diye düşündüm.

Takvimdeki yumurtlama tarihinde gün aşırı ilişki yaşadık ve yumurtaladan 6 gün sonra 22 eylülde sabah idrarımı yaptıktan hemen sonra kasıklarımda şiddetli bir ağrı yaşadım resmen rahim ve yumurtalıklarım zonkluyordu 20 dk falan sürdü. Sonrasında fark ettim yumurtlama akıntısı gibi akıntım da olmuştu o günün akşamını da değerlendirdik her ihtimale karşı.

Tüm bunlardan sonra 23 24 Eylül tarihlerinde sol kasığımdan bacaklarıma inen bi sızı oldu bir iki kez. Bu daha önce hiç olmamıştı ve 22 eylülden sonra sadece sağ göğsüm dokununca acıyor sol göğsümde bişey yoktu bu güne kadar bu gün o da acıyor. Bide dün akşam akıntı içinde toplu iğne başı kadar bir kan ve pembe bir akıntı geldi peçeteye. Bu sabah da sanki vajinama iğne batıyor gibi oluyor yanıyor.

Ben üç ay klomen kullandım çok yalancı belirti yaşadım ama tek göğüs acıması böyle şiddetli ağrı kasıkdan bacağa inen sızı hiç olmamıştı. Acaba kistten mi kaynaklanıyordur bunlar yoksa bebe var mıdır. Ben hep kiste yoruyorum bebe yoktur diyorum. Ama burda yumurtalık kisti olup hamile olalanlarda varmış hamilelik oluşturan sonra kist zamanla kayboluyormuş

Ay benim de kontrol haftam kaç yumurtam oluştu acaba çok merak ediyorum 🤔🤔🤔
hadi insallah kaliteli kaliteli olsunlar
Benim testlerimede bakın kızlarrrr
Bütün topiclere yazdım🤭🤦‍♀️
Çatlatma iğnesi vurulduğum günle beraber 13. Gün bugün
Çıplak gözle görülmeyen ama milyon tane efekt yapınca sanki belli olan bi çizgi var gibi😁
Varsa hala iğne etkisi olabilir mi, tam sınır gün çünkü
İğne etkisiyse bugün bunkadar görünüp yarın tamaen silinme ihtimalide olabilir tabi🤦‍♀️
ya ben göremedim ama adetini bekle bakalım yine de
Kızlar merhaba
Bat 4 ekim 16 Eylül yurmurtlama gördüm
Dun temizlik yaparken kasik batmasi oldu sonra bir kereye mahsus bir lekelenme oldu bu sabah normal kaset test yaptim negatif çok mu erken acaba birşey varsa zarar vermismiyimdir
yok merak etme bişi olmamıştır gönlünü ferah tut

X