- 8 Mart 2020
- 1.799
- 787
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.141
5 ekim yap canımya kızlarrrr bana bır bılgı verin lütfen .
18-19 u yumurtlama 20 si çatlama . ne zmaan test yapayım acaba :/
Ya aynen benimde aslında adete yakın olurdu ağrılar benimde çok erken başlamıştı kasıkta ağrı sanki adet olcakmışım olmuşum gibi ağrılar oluyordu şimdi hala var tabii.. neyden kaynaklı bilemiyorum ama. Ayda iki kere yumurtlamada olabiliyor canım ama yumurtlama olunca sadece batma hissi oluyor diye biliyorum adet sancısı gibi değil tamKızlar ayda iki kere yumurtlama sık rastlanan bir şey mi acaba. Ben geçen ay adetime 11 gün varken regl olacak gibi ağrı hissettim göğüslerim inanılmaz şişti falan adete 6 gün varken de hamile olduğumu öğrendim idrar testiyle ama kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay ovülasyon testi yaptım ona göre 2 dün önce yumurtladım. Şu an adetime 10 gün var ama yine regl ağrısı gibi ağrı var göğüslerim sızlıyor. Acaba 2 kere yumurtladım da ilkini tespit edemedim mi diye düşünüyorum çünkü normalde asla bu kadar erken ağrım olmaz. Test yapmaktan da korkuyorum şu an çıkmazda kaldım
Amh kaç sizde benimde 10 ayYok ben de yumurta az falan dedi amh la ama doktorum kontrol ediyor bir suru folikul var bir sürü yumurtam oluyor hsg cekilcem regl olsam olmuyor ya 9 ayda bitti 10a girdik Allah hayırlısını versin sen ne yaptın canim?
Belirtiler adet belirtileri ile aynı oluyor canım belirti arama yoksa vücudun da sana oyun oynamaya başlar en iyisi yokmuş gibi âdeti beklemekKızlar selam. Benim reglden 10 gün önce göğüs hassasiyetim başlıyor herkeste oluyor mu acaba bu durum. Bu ay değerlendirdik ama yine olmadı sanırım göğüs hassasiyetim başladı yine cevap verirseniz çok sevinirim
Gögüs hassasiyetide gebelik belirtisi olabiliyor canım benimde hiç olmazdı gögüs hassasiyeti adet öncesi ama bu sefer varKızlar selam. Benim reglden 10 gün önce göğüs hassasiyetim başlıyor herkeste oluyor mu acaba bu durum. Bu ay değerlendirdik ama yine olmadı sanırım göğüs hassasiyetim başladı yine cevap verirseniz çok sevinirim
Canim bilmiyorum normal değerle olcmuyor bu hastane garip ölçüyor yasa gore bi oranlar yapıyor ama dusukmus başka yerde de yaptirmadim.ama doktorum saydı folikul sayımı önemliymiş amh kesinleşmesi için sorun yok yani alttan bakınca düzgün.Amh kaç sizde benimde 10 ay
Kızlar adet günüm ya dündü ya bugün test yaptım dün negatf ama hala olmadım. Ayın 3unde 2.doz aşı olmuştum ilgisi var diyorlardı tam olarak nedir?
Hayırlısı bakalım canımYa aynen benimde aslında adete yakın olurdu ağrılar benimde çok erken başlamıştı kasıkta ağrı sanki adet olcakmışım olmuşum gibi ağrılar oluyordu şimdi hala var tabii.. neyden kaynaklı bilemiyorum ama. Ayda iki kere yumurtlamada olabiliyor canım ama yumurtlama olunca sadece batma hissi oluyor diye biliyorum adet sancısı gibi değil tam
Yumurtlamadan sonra diye biliyorumama yumurtlamadan sonra mı catlamadan sonra mı yapacağım
Iyi ozaman canim benim amh düşük ama yumurta veya reglde sıkıntı yok normal yolla uğraşırsın tüp bebek yaptır dedilerCanim bilmiyorum normal değerle olcmuyor bu hastane garip ölçüyor yasa gore bi oranlar yapıyor ama dusukmus başka yerde de yaptirmadim.ama doktorum saydı folikul sayımı önemliymiş amh kesinleşmesi için sorun yok yani alttan bakınca düzgün.
Belirtiler adet belirtileri ile aynı oluyor canım belirti arama yoksa vücudun da sana oyun oynamaya başlar en iyisi yokmuş gibi âdeti beklemek
Teşekkür ederim kızlar. Sanırım ben prolaktin yüksekliğinden dolayı bu kadar göğüs hassasiyeti yaşıyorum. Gebelik belirtisi olarak değil de herkeste oluyor mu acaba diye düşündümGögüs hassasiyetide gebelik belirtisi olabiliyor canım benimde hiç olmazdı gögüs hassasiyeti adet öncesi ama bu sefer var
Yani umutsuz olma
tamam canım inşallah regli olmam5 ekim yap canım
15-16 gün sonra yani ekim 6 gibi erken gebelik testi yapabilirsin. Bat geçsin daha saglıklı olur sonuc suphe duymazsın en azındanya kızlarrrr bana bır bılgı verin lütfen .
2 yada 3 ekim gibi test yaparsan çıkabilir 10 yada 12 gün sonraya kızlarrrr bana bır bılgı verin lütfen .