Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz bizim oradaki eczane sandım ta nerdeymis bileydim arabayla giderdim

Benim testlerimede bakın kızlarrrr
Bütün topiclere yazdım
Çatlatma iğnesi vurulduğum günle beraber 13. Gün bugün
Çıplak gözle görülmeyen ama milyon tane efekt yapınca sanki belli olan bi çizgi var gibi
Varsa hala iğne etkisi olabilir mi, tam sınır gün çünkü
İğne etkisiyse bugün bunkadar görünüp yarın tamaen silinme ihtimalide olabilir tabi

Eklentiler

• IMG_20210927_090509.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20210927_090459.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20210927_090447.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar merhaba bat 10 ekim
Kızlar merhaba bat 10 ekim planlı deilde plansız gebelik olarak 2 kaybımdan sonra şuracıkta bekliyim bende herkesin hakkında hayırlısi olsun

Kızlar ayda iki kere yumurtlama sık rastlanan bir şey mi acaba. Ben geçen ay adetime 11 gün varken regl olacak gibi ağrı hissettim göğüslerim inanılmaz şişti falan adete 6 gün varken de hamile olduğumu öğrendim idrar testiyle ama kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay ovülasyon testi yaptım ona göre 2 dün önce yumurtladım. Şu an adetime 10 gün var ama yine regl ağrısı gibi ağrı var göğüslerim sızlıyor. Acaba 2 kere yumurtladım da ilkini tespit edemedim mi diye düşünüyorum çünkü normalde asla bu kadar erken ağrım olmaz. Test yapmaktan da korkuyorum şu an çıkmazda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…