- 7 Kasım 2014
- 6.898
- 10.538
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.081
Biontech miydi canım? Valla herkeste farklı etki gösteemiş nasıl bişiy bu yaaaAsi etkilemiyor tam gunumde geldi namissiz test yap test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biontech miydi canım? Valla herkeste farklı etki gösteemiş nasıl bişiy bu yaaaAsi etkilemiyor tam gunumde geldi namissiz test yap test
Valla ikinciyi yaptırmaya korkuyorum, 3 günüm zehir oldu resmen. Yorgunluk, baş ağrısı, kol ağrısı, sırt ağrısı....Bende kötü etki etti aşı pişman oldum yaptigima
Evet biontech oldum canim bende gebelik bile olmasa ondan gecikir dedim gunumde oldum pek bi etkisi olmadi reglde hamilelk olmuyormus halbuki asidan dolayi ne hikmetse sen sabaha olmazsan test yap yoksa ya asidandir ya stresten sen baya bunlatiyosun kendini ama etrafimda olanlar hep gununde oldular yani ..Biontech miydi canım? Valla herkeste farklı etki gösteemiş nasıl bişiy bu yaaa
Ay sabah hemen yap canim belki başka şeyler vardır biontech sonras i gebelik oluşan cokkkİyi ozaman rahatlamışsındır. Ben 9 aydır ovulasyon kullanıyorum, takvimden baktım 9 aydır hep 15 yada 16.gün adet olmuşum. Yani ilk defa gecikme yaşıyorum, sabah negatif çıkarsa zaten büyük ihtimalle biontech aşıdan dolayı oldu. Zaten hep gelir beni bulur.
Canım bende 2 doz biontech aşısı vuruldum. O ay yumurtlama döneminin 4 gün sonrasinda kahve leke geldi 4 gün boyunca. Sonra kesildi birdenbire şaşırdım baya. Adetim de 1 hafta gecikti. Psikolojik olarak "heralde o leke yerleşmeydi ben kesin hamileyim" dedim. 3er gün arayla kit test yaptım sonuç hepsinde negatifti neticede aşı vücudu biraz bozuyor sanırım inşallah hamilesindir mutlu haberlerini alırız inşallah ama negatif çıkarsa da moral bozma. Daha iyi vakitte daha sağlıklı anne vücudu bekliyor demek ki minnoş deriz bı sonraki ayı beklerizBenimde hiç bu kadar gecikmemişti, biontech aşıdan dolayı olabilir diye düşünüyorum. Bugün de olmazsam yarın sabahebi test yaparım
Çok enteresan birşeyle karşılaştım ilk defa hala kıpkırmızı testMylv48 naptın bugünde yaptın mı test çatladı mı yumrtan?
Çok enteresan birşeyle karşılaştım ilk defa hala kıpkırmızı test
Ayyyyyyyy ver tabi bebiş varrKızlar cuma günü de gebelik testimde hayalet çizgi görüp yazmıştım çok emin olamamıştım.Şimdi yaptığım test bu şekilde çıktı ikisi de aynı marka sente lady adında.Bir kan vereyim diyorum siz ne düşünüyosunuz
Tam da ben yorum yazarken atmissin görünce ne sevindim, kan vermek icin acele et bence var:)Kızlar cuma günü de gebelik testimde hayalet çizgi görüp yazmıştım çok emin olamamıştım.Şimdi yaptığım test bu şekilde çıktı ikisi de aynı marka sente lady adında.Bir kan vereyim diyorum siz ne düşünüyosunuz
Yaaa cidden miii o kadar heyecanlıyım kiAyyyyyyyy ver tabi bebiş varr
Bende diyom ki acaba hamilemiyim neden hep pik ya bende sorun var ydaa bu testteee. Önceden 2 3 kez daha yaptım hiç böyle birşeyle karşılaşmadımAtar mısın bakayım bende pik oldu sandım cuma günü ama değilmiş bugün pik oldu kıpkırmızı oldu hiç bu kadar koyuluk görmemiştim adet günümde uzadı
İnşallah sağlıklı bir gebeliğim vardırTam da ben yorum yazarken atmissin görünce ne sevindim, kan vermek icin acele et bence var:)
Amin inşallah gönlüne göre olsunİnşallah sağlıklı bir gebeliğim vardır
Bende diyom ki acaba hamilemiyim neden hep pik ya bende sorun var ydaa bu testteee. Önceden 2 3 kez daha yaptım hiç böyle birşeyle karşılaşmadım
Ay 7 ekim gelseydi en iyisiHaklısın insanın aklına gelir böyle birşey benimde pike yakın siliklesti filan belirti de yaşadım oysaki derken silinir gibi oldu sonra bugün bakayım ne olmuş dedim 17.günüm böyle benimde yarın silinecek mi yoksam senin gibi mi olacak merak etmiyor değilim genelde silinir diğerlerinde.
Ay 7 ekim gelseydi en iyisi